inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavice na snowboard / lyže Millet

Kategória: Športové oblečenie

Ponúkam na predaj nohavice na lyže / snowboard (širší strih) značky Millet v zachovalom, nepoškodenom stave. Veľkosť M, rozmery: 107 dĺžka, 83 obvod pásu, nastaviteľný pás, veľké vrecko na rukavice a iné..
Možnosť vyskúšať v okolí PP alebo poslať poštou, inzerát platný do zmazania.
Nohavice na snowboard / lyže Millet
Podobné inzeráty
Lyžiarske / snowboard nohavice Millet veľkosť M
Ponúkam na predaj nohavice na lyže / snowboard (mierne širší strih) značky Millet v zachovalom, nepoškodenom stave. Veľkosť M, rozmery: 107 dĺžka, 82 obvod pásu, nastaviteľný pás, veľké vrecko na rukavice a iné.. Možnosť vyskúšať v okolí PP alebo poslať poštou, inzerát platný do zmazania.
Dámske lyžiarské nohavice Millet 38 (S)
Nepoužité, nové, nepoškodené, kvalitné, teplé, originál Millet, technická značka, dámske lyžiarske nohavice v modernom dizajne od firmy Millet vyrobené z vetruodolného, nepremokavého a priedušného materiálu, s membránou DRYEDGE ™. Majú atletický strih, majú snehové vnútorné návleky (18cm šírka) a sú zateplené syntetickou výplňou, vetru a vodeodolné (vodný stĺpec 10 000 mm), zateplené, vnútorná fleecová podšívka, nastaviteľný pás, možnosť spojiť s bundou, zipsové odvetrávanie v rozkroku, 2 bočné vrecká, rozmery- dĺžka - 112cm, medzi nohami dole - 80cm, pás - 38cm, sed vpredu - 29cm, stehno - 28cm, nové stáli cca 120 eur.
Lyžiarske dámske nohavice - MILLET-LD LISKAMM STRETCH PANT
Predám raz použité dámske lyžiarske nohavice MILLET-LD LISKAMM STRETCH PANT, veľkosť 36. Vodotesná vonkajšia membrána DryEdge vám ponúkne trvalú ochranu pred vlhkosťou a snehom, zatiaľ čo izolácia Primaloft Black poskytne pohodlie, teplo a tepelnú reguláciu. Športový a ženský strih vám zaručí optimálnu voľnosť pohybu a ergonomický opasok zabezpečí, že bunda bude perfektne sedieť na vašom tele. Doplnok k nohaviciam LD LISKAMM STRETCH bol navrhnutý tak, aby vás podporoval, vďaka čomu je tento model značky Millet určite jedným z najlepších na trhu. TECHNICKÉ VLASTNOSTI: - Hlavný materiál: DryEdge Soft Stretch 2L, 20 000 mm, 100% PES - Izolácia: izolácia Primaloft Black 40 gramov, 100% PES
Millet dámska fleece mikina
Predám fleece mikinu od zn. Millet, raz použitá. Veľkosť S-M. Pre viac informácií:
Lyžiarské nohavice Millet Gore-Tex L
Predám používané lyžiarske nohavice Millet. Membrána Gore-Tex. Nohavice su zateplené. Veľkosť L
Dámske Millet softshellove nohavice zimne
Predam zachovale damske nohavice zn. Millet.