inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavice rebelhorn thar 2

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám nové nohavice na motocykel rebelhorn thar 2. Sú úplne nové mne nesedela veľkosť. Kupované zo stránky motozem pôvodná cena 119€.
Nohavice rebelhorn thar 2
Podobné inzeráty
Dámske moto nohavice Rebelhorn
Dámske moto nohavice Rebelhorn CHANZY šedo-čierne Dámske nohavice Rebelhorn CHANZO šedo-čierne. Vyberateľná vodeodolná a priedušná membrána Reissa®. Vnútorná priedušná podšívka Mesh. Ideálna cirkulácia vzduchu vďaka 4 ventilačným otvorom. Stretch panely nad kolenami pre väčšie cestovné pohodlie. Sťahovanie v páse. Nastaviteľný obvod nohavíc. Protišmykový materiál v sedacej časti. Homologované chrániče kolien. Vrecko pre chrániče bokov. Možnosť spojenie s bundou vďaka obvodovému aj krátkemu zipsu. Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Materiál: Polyester 600D,ktorá je charakteristická vysokou odolnosťou voči treniu a odretiu. Cestovné dámske nohavice na vysokej úrovni! Pôvodná cena: 169 €. Teraz: 80 Veľmi dobrý stav, takmer nepoužívané. OSOBNÝ ODBER: ZH, ZV, BB
Rebelhorn Hiker II nohavice XL
Malo používané pánske moto nohavice rebelhorn hiker II bez poškodenia, veľkosť XL, dokupované chrániče bedier D3O T5 EVO, chrániče kolien level 2 a možnosť nastavenia výšky chrániča kolená, vysoký pas v chladnejšom počasí dobre chráni kríže, dajú sa spojiť pomocou zipsu s bundou, vodeodolna a vetruvzdorna odopinacia membrána REISSA Pre viac info o nohaviciach link:
Moto Nohavice Cordura Maskac 5 XL Pozri Ďalšie Moje Inzeraty
Predam Moto Nohavice. Farba : Maskačove. Pozri Foto. Moto Nohavice su Nove. Material : Textilne - Cordura . Nohavice maju komplet chranice : kolena,bedra. 1 nohavice Velkost : 5 XL zeleny maskac. pozri foto 1-2. Nohavice boli zapnute a merane na zemi Pas merany z kraja na kraj 2 x 57 cm az 2 x 58 cm = 114 cm az 116 cm dlzka cca 118 cm foto 3-4 nohavice maju komplet chranice kolena,bedra nohavice maju vyberatelnu termo vlozku nohavice maju vrecka nohavice maju reflexne prvky 2 nohavice sivy maskac velkost 4 XL Stav : Nove foto 5-6 Pas merany z kraja na kraj 2 x 57 cm = 114 cm Dlzka 116 az 118 cm nohavice maju komplet chranice kolena,bedra nohavice maju vyberatelnu termo vlozku nohavice maju vrecka 3 Nohavice sivy maskac velkost XL Pas merany z kraja na kraj 2 x 53 - 54 cm = 106 az 108 cm dlzka 110 cm Stav : Nove nohavice maju vrecka v Pripade zaujmu pisat,volat.
Vodeodolné XL motonohavice REBELHORN Thar II
Nohavice sú vyrobené z polyesteru 600D a 2-way stretche. Podšitie polyesterovou mesh podšívkou, ktorá odvádza vlhkosť a je dokonale priedušná. Vyberateľná a vodeodolná membrána garantuje nepremokavosť nohavíc. Vyberateľná termo vložka. Súčasťou nohavíc sú CE-level 1 chrániče kolien, ktoré významne zvyšujú bezpečnosť. Chrániče kolien sú výškovo nastaviteľné. Vrecká umožňujúci vloženie bokových chráničov (chrániče nie sú súčasťou nohavíc). Nohavice majú odnímateľné traky. Protišmykový materiál v oblasti sedu. Sťahovacie pásky v páse a na nohaviciach pre perfektné dopasovanie. Dvojité a trojité švy v namáhaných miestach. Stretchové panely v oblasti bedier a nad kolenami zabezpečí maximálny komfort a neobmedzený pohyb. Ventilačné panely pre lepšiu priedušnosť. Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Dlhý zips + krátky zips umožňuje zopnutie nohavíc s bundou. 2 vonkajšie vrecká.
Vodeodolné XL motonohavice REBELHORN Thar II
Predám nenosené moto nohavice vyrobené z polyesteru 600D a 2-way stretche. Podšitie polyesterovou mesh podšívkou, ktorá odvádza vlhkosť a je dokonale priedušná. Vyberateľná a vodeodolná membrána garantuje nepremokavosť nohavíc. Vyberateľná termo vložka. Súčasťou nohavíc sú CE-level 1 chrániče kolien, ktoré významne zvyšujú bezpečnosť. Chrániče kolien sú výškovo nastaviteľné. Vrecká umožňujúci vloženie bokových chráničov (chrániče nie sú súčasťou nohavíc). Nohavice majú odnímateľné traky. Protišmykový materiál v oblasti sedu. Sťahovacie pásky v páse a na nohaviciach pre perfektné dopasovanie. Dvojité a trojité švy v namáhaných miestach. Stretchové panely v oblasti bedier a nad kolenami zabezpečí maximálny komfort a neobmedzený pohyb. Ventilačné panely pre lepšiu priedušnosť. Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Dlhý zips + krátky zips umožňuje zopnutie nohavíc s bundou. 2 vonkajšie vrecká.
Kombinéza + prilba
Zdravim. Predám komplet set: Kombo, prilba , rukavice, topánky Prilba HJC Venom veľ. M (2021-500€) Kombo Rebelhorn Rebel veľ. 50/52 (2021-600€) Rukavice Rebelhorn XL (2021-90€) Topánky Rebelhorn Piston Cena za komplet set 600€