inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavice snowboardové Horsefeathers dámske

Kategória: Športové oblečenie

Predám čisto nové snowboardové nohavice Horsefeathers veľkosť L. Perfektný stav, kúpené minulý rok.Dôvod predaja:potrebujem väčšie číslo. Na postave vyzerajú veľmi žensky. Je mi ľúto, no nedá sa nič robiť. Kupované z oficiálnej internetovej stránky. Predávam za cenu ako pôvodne stály.
Nohavice snowboardové Horsefeathers dámske
Podobné inzeráty
Dámske lyžiarske nohavice Horsefeathers Haila
Predam malo nosene lyžiarske/snowboardove nohavice Horsefeathers Haila Orchid, vel.S.
Snowboardove/lyžiarske oblecenie značky HORSEFEATHERS & 686
Predám jednu sezónu pouzivanu vetrovku znacky Horsefeathers a nohavice znacky 686. Obe su ako nove, v skvelej kvalite, akoby ste kupovali priamo nove v obchode. TOP stav, skvele vlastnosti aj do tuhych mrazov na svahu. V pripade zaujmu prosim. napisat mail. Velkost vetrovky je M, ale sedi skor ako L. Meriam 186 cm, vaha 86kg. Nohavice L Cena oddelene 75+75.
horsefeathers
predam bundu horsefeathers dva krát oblecenu
Ice Peak dámske Snowboardové nohavice (S)
Posuniem kvalitne dámske/dievčenské snowboardové nohavice na traky značky Ice Peak. Traky sa daju odopnúť, majú množstvo vreciek. Veľkosť 36. Rozmery na fotkách. Nosené, ale stále vo výbornom stave, ešte pekne poslúžia. Roxy, Horsefeathers, Meatfly,Quiksilver, DC, Burton
Snowboard nohavice Horsefeathers
Predám pánske nohavice na snowboard alebo lyže Horsefeathers, veľkosť M, vodeodolnosť je 10000mm a priedušnosť 5000mm. Nohavice sú pár krát jazdené. Na spodku sú troška ošúchané od lyžiarky.
Snowboardove nohavice v.S
Predám raz oblečené snowboardove nohavice zn. HORSEFEATHERS v.S Na dobierku neposielam. Možnosť vyskúšať Zalesie okr.Senec prípadne Bratislava (Kuchajda)