inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavice vz 60

Kategória: Zberateľstvo

Nové nohavice vz 60.ihlicaky 2b
Nohavice vz 60
Podobné inzeráty
Rovnošata ČSD
Predám kompletnú, avšak vyskladanú, rovnošatu ČSD, konkrétne kabát 1x, sako 1x, nohavice 2x. Ide o novšie modely (úpravy) nosené na prelome '80. a '90. rokov. Kabát je vo veľmi dobrom stave, bez odnímateľej zateplenej vložky, nemá trhliny, diery, nevyžratý, dlhšie bol v skrini, treba vyčistiť. Opasok nepoškodený, gombíky má všetky, a ten jeden odtrhnutý prikladám do vrecka. ;-) Materiál je stále klasika od Otavanu, ale už je o trochu tenší a keby to náhodou z fotky nebolo zrejmé, znak "okrídlené koleso" už je "nažehlovačka", nie "výšivka" ako pri starších modeloch. Na postavu približne 180 cm / 90 kg. Sako podobne vo veľmi dobrom stave, pôvodne uloženka zo skladu ČSD, bez trhlín, vnútro nepoškodené, náhradné gombíky vo vnútri, znak "okrídlené koleso" je rovnako "nažehlovačka", nie "výšivka", vrecká nepotrhané, nikdy nemalo prišitú hodnosť, ani žlté "náčelnícke" lemovanie, pôvodne uloženka zo skladu ČSD. Nohavice nie sú pôvodnou súčasťou kompletu, ale určite sa môžu niekomu hodiť. Nohavice s tmavými gombíkmi sú pôvodné nohavice k rovnošate ČSD, od výroby bez zlatých gombíkov, nepoškodené, opotrebované, nosiť sa dajú príležitostne, materiál oroginál ešte z prelomu 70. a 80. rokov, mierne "hryzie", výroba Odevné závody Prešov. Odslúžili asi tri nostalgické akcie, dlhšie odložené v skrini, treba vyčistiť. Nohavice so svetlými prskanými gombíkmi nie sú pôvodne k rovnošate ČSD, aj keď sa z diaľky podobajú. Tiež boli na pár akciách, sú z ľahkého vzdušného materiálu, treba vyčistiť, sú zúžené, dajú sa rozšíriť. K rovnošate sa určite dajú pužiť napr. na figurínu, či na nostalgickú akciu. Všetky odevy sa určite dajú reálne nosiť (vyskúšané), prípadne môžu byť vystavené na figuríne. Predávam z dôvodu prebytku v mojej zbierke. Cena 40 € / kabát (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Cena 30 € / sako (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Cena 20 € / nohavice 1 x (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Cena 35 € / nohavice 2 x (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Cena 50 € / všetko spolu (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Platba vopred na účet. Dobierka nie. Odoslanie do 24 h. od prijatia platby. Kontaktujte ma, prosím, len cez formulár.
Predám nohavice vz. 62 ČSĽA
Predám nohavice ČSĽA (tesiláky) nenosené. Nie je na nich visačka, tak rozmery: 1, nohavice: dĺžka 104 cm, pás 80 cm. 2, nohavice dĺžka 106 cm, pás 90 cm. Sako v hodnosti majora letectva bolo nosené. Rozmery: dĺžka 85 cm, hruď 110 cm, pás 104 cm, rukáv 60 cm. Pridávam aj nepoužitú dôstojnícku kravatu na gumičke. Viď fotografie. Všetko je merané klasickým meradlom, nie krajčírskym. Po dohode možný aj osobný odber, alebo dovoz.
Predám nohavice vz. 63 ČSĽA
Predám nohavice ČSĽA (tesiláky) nenosené. Nie je na nich visačka, tak rozmery: 1, nohavice: dĺžka 104 cm, pás 80 cm. 2, nohavice dĺžka 106 cm, pás 90 cm. Sako vz. 62 v hodnosti majora letectva bolo nosené. Rozmery: dĺžka 85 cm, hruď 110 cm, pás 104 cm, rukáv 60 cm. Pridávam aj nepoužitú dôstojnícku kravatu na gumičke. Viď fotografie. Všetko je merané klasickým meradlom, nie krajčírskym. Po dohode možný aj osobný odber, alebo dovoz.
Poľné nohavice vz. 85 ČSĽA - Použité
Predám mierne použité, avšak nepoškodené (okrem jedného gombíka, viď foto) vojenské nohavice vzor 85. Nohavice sú stále v celkom peknom stave, vhodné na nosenie do lesa,.. Veľkosť 4 56 (výška okolo 188 cm, obvod pása okolo 112 cm). V ponuke mám taktiež aj nové nohavice, blúzy, kabáty a čiapky vzor 85. Predávam kus vyobrazený na foto.
(Gasbekleidung Schutzblech)-Pogumované nohavice WH
predám originálnu nemecku druhovojnovu výstroj - maskované pogumované nohavice (krátke), z protichemickej sady vo vzore polnej šedy (feldgrau), krásne, značené viď foto-razitko je slabsie vdiet. Nohavice dlhodobym skladovanim s vnutornej strany maju tendenciu sa zlepit nakolko su s vnutra s gumy, ale setrne sa daju roztvorit,vid foto. Zberatel ,pozná. Vymena mozna za armadnu nemecku plynovu masku (gas mask),kasicku na zbierku zimnej pomoci whw, ci staru reklamnu -uradnu smalt,plechovu cedulu do r. 1950.
Nohavice SNB/ZNB/VB
dobrý deň Predám nohavice SNB vz.67 oliva letná raritnejšia varianta veľkosť: 2/47 v nezávadnom stave Nohavice sa môžu nosiť ako k bundoške tak aj k saku. Po uhradení platby vopred na účet poštovné uhradím ja! (Platné iba pre zásielky na Slovensko) odpisujem na mail, sms. môžete aj telefonovať. Pozri aj ostatné vojenské inzeráty.