inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavice,Directalpine Cascade,lady XS

Kategória: Skialpy

Predám dámske nohavice skialp,turistika,velmi zachovalé,pár krát oblečené
Nohavice,Directalpine Cascade,lady XS
Podobné inzeráty
Skialpový set Scott Cascade 95
Predám svoj skialpový set Scott Cascade,viazanie G3 ION 12 s brzdami , pásy Black Diamond. Viazanie nastavené na 322mm s možnosťou úpravy. Sklznica bez väčších rýh. Možnosť osobného odberu v Lipt.Mikuláši. Dohoda možná.
Pánske nohavice ORTOVOX BERRINO PANTS M
Dobrý deň, predám čisto nové s visačkou ani raz použité Pánske nohavice ORTOVOX BERRINO PANTS M veľkosť S ale nesadla mi veľkosť je to skôr veľkosť M. Pánske nohavice ORTOVOX BERRINO PANTS M skialpové nohavice sú dokonalým kúskom pre všetky vysokohorské športové aktivity. Technológia 2-smerný strečing zabezpečuje dokonalú mobilitu a rozpínavosť látky pri akomkoľvek pohybe. Aj pri najnáročnejších výstupoch vaše telo bude v suchu, vďaka vysokej priedušnosti látky. Nohavice sú extra ľahké a preto neťažia nositeľa aj pri najnáročnejších výstupoch. Aj vďaka svojej ľahkosti si však nohavice zachovávajú svoje vysoké kvalitatívne parametre v podobe vetruodolnosti a vodeodolnosti. Popredným a kvalitným materiálom je Merino vlna. Veľmi teplá a ľahká vlna, ktorá je antibakteriálna a zabraňuje vzniku zápachu pri potení a tvorbe mikróbov Vlastnosti: materiál: 79% polyamid, 10% elastan, 11% vlna merino strih: Athletic fit - pri zakúpení vhodnej veľkosti dokonale padne každej postave. vrecká: bočné vrecká na zips vnútorný materiál a výplň: merino vlna priedušnosť: látka je extrémne priedušná, odvádza od tela prebytočný pot no zanecháva telo v teple vodeodolnosť: áno vetruodolnosť: áno hmotnosť: cca 284 g - ultraľahké technológia PFC free pás: nastaviteľný spodný lem: regulácia šírky spodného lemu je zabezpečená zipsom schnutie: rýchlo schnúca látka zónová úprava: nohavice v oblasti kolien majú rozpínavú látku vďaka čomu netlačia a nebránia v ohybe kolena mobilita: 2-smerný strečing technológia - zabezpečuje lepšiu pohyblivosť látky v dvoch smeroch Merino vlna: veľmi teplá a ľahká vlna, ktorá je antibakteriálna a zabraňuje vzniku zápachu pri potení a tvorbe mikróbov
Predám Skialpove topanky scarpa avant lady
Predám Skialpove topanky scarpa avant lady. veľkosť 39,skelet 295mm cena 58€.po dohode pošlem aj na dobierku.
Bergans Gala Down Lady L / XL
Predám špičkovú dámsku páperovú bundu Bergans 2675 Gala Down Lady. Ideálna na skialp / horolezectvo. Materiál Pertex Microlight, 90% páperie 700 cuin, teplá a ľahká. Nová, nenosená, raz vyskúšaná. Veľkosť L / XL. Pôvodná cena 249 EUR.
skialpove lyziarky scarpa Avant lady, scarpa F1
Predam zachovale skialpove lyziarky. avant lady - 286mm - 60 eur F1- 318 mm - 60 eur
High Point Explosion 5.0 Lady black
Predam ako novu, 2x oblecenu bundu od ceskej znacky High Point Explosion 5.0. Budnda nema ziadne viditelne znamky nosenia, bohuzial je mi mala. Povodna cena vyse 300 euro, teraz 170 eur plus postovne Viac o bunde: