inzercia, predaj, predám, bazár

Norrøna Svalbard flex1 dámske nohavice v. M / L

Kategória: Skialpy

Predám špičkové skialpinistické a horolezecké dámske nohavice Norrona Norrøna Svalbard flex1. 1x vyskúšané. Stav ako nové. Veľkosť M/L. (lepšie ako Dynafit, Mammut, Ortovox, Salewa..;)
Detail a size guide: cena 199EUR.
Norrøna Svalbard flex1 dámske nohavice v. M / L
Podobné inzeráty
PREDANÉ   Nohavice Norrona Svalbard vel. 2XL (54-56)
Predám skialpové a trekové priedušné, no stále teplé nohavice norskej značky Norrona Svalbard. Velkosť je XXL, ale užší strih (54-55). Veľmi dobrý stav. Dohoda istá.
Predam nove skialp nohavice Norrona Lyngen Flex1 Pants M
Farba modra, velkost M, nove nepouzivane s visackou. Nevhodna velkost.
Pánske nohavice ORTOVOX BERRINO PANTS M
Dobrý deň, predám čisto nové s visačkou ani raz použité Pánske nohavice ORTOVOX BERRINO PANTS M veľkosť S ale nesadla mi veľkosť je to skôr veľkosť M. Pánske nohavice ORTOVOX BERRINO PANTS M skialpové nohavice sú dokonalým kúskom pre všetky vysokohorské športové aktivity. Technológia 2-smerný strečing zabezpečuje dokonalú mobilitu a rozpínavosť látky pri akomkoľvek pohybe. Aj pri najnáročnejších výstupoch vaše telo bude v suchu, vďaka vysokej priedušnosti látky. Nohavice sú extra ľahké a preto neťažia nositeľa aj pri najnáročnejších výstupoch. Aj vďaka svojej ľahkosti si však nohavice zachovávajú svoje vysoké kvalitatívne parametre v podobe vetruodolnosti a vodeodolnosti. Popredným a kvalitným materiálom je Merino vlna. Veľmi teplá a ľahká vlna, ktorá je antibakteriálna a zabraňuje vzniku zápachu pri potení a tvorbe mikróbov Vlastnosti: materiál: 79% polyamid, 10% elastan, 11% vlna merino strih: Athletic fit - pri zakúpení vhodnej veľkosti dokonale padne každej postave. vrecká: bočné vrecká na zips vnútorný materiál a výplň: merino vlna priedušnosť: látka je extrémne priedušná, odvádza od tela prebytočný pot no zanecháva telo v teple vodeodolnosť: áno vetruodolnosť: áno hmotnosť: cca 284 g - ultraľahké technológia PFC free pás: nastaviteľný spodný lem: regulácia šírky spodného lemu je zabezpečená zipsom schnutie: rýchlo schnúca látka zónová úprava: nohavice v oblasti kolien majú rozpínavú látku vďaka čomu netlačia a nebránia v ohybe kolena mobilita: 2-smerný strečing technológia - zabezpečuje lepšiu pohyblivosť látky v dvoch smeroch Merino vlna: veľmi teplá a ľahká vlna, ktorá je antibakteriálna a zabraňuje vzniku zápachu pri potení a tvorbe mikróbov
Mammut Extreme, Salewa GoreTex a Martini Alpine
Predám špičkové skialp nohavice v 100% stave: Úplne nové, nepoužívané skialp nohavice Mammut Extreme GoreTex v 100% stave. Je to najvyššia rada od značky Mammut. Veľkosť L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 111 cm - šírka pásu 42 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 58 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OD 650,-€. Cena 180,-€. Salewa GoreTex - špičkové pánske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Nohavice majú odnímateľné traky, GoreTex nepremokavá membrána a sú rozopínateľné po celej dlžke z boku. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu od 37 do 50 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 73 cm. CENA: 55,-€. MARTINI - špičkové zateplené pánske lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 40-48 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Radical INFINIUM™ Hybrid Pants Men (veľ. S)
POPIS: Produšné skialpinistické nohavice, ktoré Vás ochránia aj v nepriaznivom počasí. Tieto softshellové nohavice hybridnej konštrukcie sú skutočným univerzálom pre všetky skialpinistické túry. V exponovaných miestach je k dispozícii vodoodolný GORE-TEX INFINIUM ™, vďaka ktorému budete mať 100% ochranu pred vetrom, mrholením alebo slabým dažďom. V oblasti pásu, bokov a v zadných častiach kolien sú doplnené vysoko priedušným materiálom Dynastretch, ktorý poskytuje extra ventiláciu pri náročnom výstupe. Vnútro nohavíc je jemné a veľmi príjemné na koži. Vďaka tomu tieto nohavice môžete bez problémov nosiť v teplejších dňoch bez spodnej vrstvy. Bočné zapínanie na zips lemované sieťovinou umožňuje dodatočné vetranie. Nohavice majú k dispozícii nastaviteľný pás, niekoľko vreciek so zipsom a vystuženým lemom. Nohavice je možné rozopnúť a prispôsobiť tak šírku skialpinistickým topánkam.
Dynafit Radical 2 DST - NOVÉ / veľkosť M
Prepracované soft-shellové nohavice Dynafit Radical 2 sú určené primárne na skialpové aktivity. Špeciálne upravený strih a elastický priedušný materiál Dynastretch zaisťujú ochranu proti vetru a zároveň výborne dýchajú. Samozrejmosťou je nastaviteľný pás a zipsy na nastavenie obvodu lýtka. Nohavice sú komatibilné s lyžiarkami HOJI a umožňujú ľahký prechod z režimu stúpania do režimu zjazdu. Hybridná konštrukcia nohavíc spočíva v kombinácii soft-shellového materiálu Dynastretch s mäkkým a priedušným materiálom na sedacej časti. Oderuodolný materiál v spodnej časti zabráni nechcenému poškodeniu lyžiarkami. *Ľahké predovšetkým skialpové nohavice z pružného softshellového materiálu, ktorý je vode, vetru a oderu odolný *Nohavice skvele odvádzajú vlhkosť pri výstupe a zaisťujú tepelnú reguláciu pri rýchlom zjazde *Hybridná konštrukcia spočívajúci v kombinácii viacerých materiálov *Vysoko pružný a oderu odolný materiál Dynastretch® zaisťuje voľnosť pohybu *Odolné nylonové vložky u spodných zipsov *Nohavice disponujú vreckami *Nastaviteľný elastický pás *Kompatibilné s vložkami pre absorpciu potu *Reflexné prvky *Nastaviteľný obvod lýtka pomocou zipsu *Kompatibilné s lyžiarkami HOJI. Hmotnosť: 398 g V prípade záujmu kontaktovať na mail...CA,ZA doveziem