inzercia, predaj, predám, bazár

Northfinder bunda nohavice, Exisport mikina

Kategória: Bundy a Kabáty

1. Predam Northfinder zimnu lyziarsku bundu, nikdy nepouzita na lyzovanie a podobne sporty, okrem na krajoch osuchaneho pogumovania pasu proti vetru a snehu bez znamok pouzivania, moznost pripnutia k nohaviciam, vnutorne vrecko na telefon s obalom + dalsie, integrovana vreckovka na okuliare (nepouzivana), odvetravacie zipsy na bokoch

velkost M
vodny stlpec minimalne 5000mm H₂O
priedusnost minimalne 5000g/m2/24H
vonkajsi material vodeodolny a vetruvzdorny
celkovo podlepene sitie

cena 35eur

2. Predam flisovu mikinu znacky Exiray (Exisport), nenosena

cierna farba
velkost M
rozmery na foto cena 7eur

3. Northfinder CHARLES ALPINE Mountains Pro vel. L

Nenosene, bez poskodenia, s rozsiritelnymi koncami, velkost L - dlzka cca 108cm, sirka pasu nastavitelna - cca 42cm

Pánske trekingové 1-vrstvové nohavice disponujú vysokou hydrofóbnosťou. Povinnou jazdou u týchto nohavíc je laserové rezanie, posilnenie namáhaných častí a lepené prvky. Perfektne sedia a zároveň umožňujú voľný pohyb vďaka elastickému materiálu, prepracovanému strihu a nastaviteľnému pásu. Navrhli sme ich ako všestranné riešenie pre outdoorové aktivity v jesennom a zimnom období. Priedušný materiál s vynikajúcim odvádzaním vlhkosti zaručuje lepší výkon.

povodna cena: 90 eur cena: 35eur
Northfinder bunda nohavice, Exisport mikina
Podobné inzeráty
Dámske športové bundy
1. EXIsport (bledomodrá) - veľkosť M - cena 10 EUR, vhodná na turistiku ako vrchná vrstva, alebo bežné nosenie. Bunda má zmenšené vrecká, nakoľko sa začali z vnútra trhať a značka z vnútra je mierne vypratá. Iné poškodenia nemá. 2. Fishbone (bledozelená) - veľkosť M (skôr by som ale povedala, že medzi S a M), cena 7 EUR, vhodná na bežné nosenie, nie je nepremokavá. 3. Northfinder (tmavozelená) - veľkosť M (sedí skôr na S) - cena 12 EUR, vhodná aj na turistiku, ale je určená skôr na bežné nosenie. 4. Jack Wolfskin (tmavomodrá) - veľkosť M (skôr sedí na S), cena 15 EUR. Vhodná na turistiku ako vrchná vrstva, nepremokavá, Gore-Texová membrána, hardshellová. 5. Jack Wolfskin (zelená) - veľkosť L - cena 20 EUR. Gore-Texová, vhodná na turistiku/lyžovanie. 6. McKinley (tyrkysová) - Veľkosť 40 - cena 35 EUR. Bunda je vhodná na zimnú turistiku ako stredná vrstva, je z Primaloftu, takže hreje aj po navlhnutí/zmoknutí. Bundu som ochotná vymeniť za inú primaloftku veľkosti M/38 strihu slim fit, nie ružovú. Mala som ju na sebe asi 3 krát. Je ľahko zbaliteľná do vnútorného vrecka. 7. ZAJO Rossa W JKT (biela) - veľkosť M - cena 60 EUR/dohoda (kupovaná minulý rok za 99 EUR). Predávam ju z dôvodu nevyhovujúcej farby. Počas prania zliezla značka. Prípadná výmena za rovnaký model inej farby. 8. Loap (oranžová vesta) - veľkosť M, bez poškodení, oblečená dokopy možno 4-5 krát. 9. Northfinder (oranžová) - veľkosť M, cena 10 EUR. nepremokavá, v golieri má kapucňu. 10. Northfinder (krémová) - veľkosť M, cena 6 EUR. Nepremokavá, vhodná na bežné nosenie. Všetky bundy boli prané výhradne v prostriedku na športové oblečenie bez aviváže, čiže ich vlastnosti sú zachované. Možná aj dohoda. Osobný odber v Nitre, možnosť poslať aj poštou (poštovné hradí kupujúci). Kontakt mailom.
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Pánská športová zimná bunda Northfinder
Pánska (lyžiarska) zateplená bunda s plnou výbavou, značky Northfinder, je ideálnou voľbou na lyžovanie, ale aj ostatné zimné aktivity. Bunda je vyrobená z 2-vrstvového strečového materiálu s výkonným izolujúcim materiálom PrimaLoft Insulation Eco Black, ktorý vás udrží v stabilnej teplote aj pri fyzickej aktivite. Izolácia PrimaLoft Insulation Eco Black spája prémiové prírodné páperie a výkonné syntetické vlákna, ktoré fungujú aj vo vlhkom prostredí. Bunda ponúka plne podlepenú konštrukciu aj antibakteriálnu podšívku na chrbte pre zvýšenie tepelného komfortu aj odvetrávanie prebytočného tepla. Použitý materiál je zároveň odolný voči vetru, dažďu, snehu, ale aj oderom. Voľnosť pohybu zaisťujú predlisované rukávy. Ochranu proti vniknutiu snehu aj vetra zaisťuje snehový pás spoločne s nastaviteľným spodným okrajom bundy. Bunda, vyrobená v osvedčenom klasickom strihu, je vodeodolná a vetruodolná. Ďalej je tu dostatok úložného priestoru a nepremokavé zipsy YKK®. Hlavné prednosti pánskej bundy Northfinder: - 2-vrstvový strečový materiál - izolácia PrimaLoft Insulation Eco Black - antibakteriálna podšívka na chrbte - nastaviteľný spodný okraj - predlisované rukávy - snehový pás Stav: ako nova (nosena jednu sezónu) Veľkosť: M Kontaktovat: (preferujem sms) Cena: 40 eur Pôvodná cena: 85 eur Podobne vlastnosti maju značky: Zajo, Brugi, Mammut, Salomom, Asolo, McKinley, Nord Blanck, Rossignol, Brugi, Salewa, Millet, Authority, Adidas, Nike, LaSportiva, Petzl, Craft, Husky, Icepeak a iné. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Meno: Bazos82 Telefon: E-mail: bazos82@ Cena: 40
Bunda Northfinder Julianne
Predam damsku uplne novu, nenosenu turisticku softshellovu bundu vo velkost M, vetruodolna s vodoodpudivou upravou. Dámska trekkingová bunda má ľahkú konštrukciu. Predná a zadná strana je z jemnej tkaniny, rukávy sú z materiálu softshell. Ten zaistí výbornú izoláciu vďaka syntetickým mikrovláknam. Dámska softshellová vetrovka má vstavanú kapucňu, ktorú si viete stiahnuť a vysoký stojačik Vás ochráni pred nepriaznivým počasím. Spodný lem na outdorovej vetrovke pre ženy, ako aj manžety na rukávoch, si viete v prípade potreby prispôsobiť. Hlavný zips chráni zvnútra lišta a je zakončený chráničom brady. Dámska turistická vetrovka má dve postranné vrecká na zips a vnútorné vrecká na cennosti. Viac info tu: Prosim len sms alebo mail.
Northfinder Baylor
Predam pansku flisovu bundu Northfinder Baylor VEĽKOSŤ: M Kupovana priamo z Northfinder eshopu 19.2.23. Viac info na osobne Bratislava Petrzalka Platne do zmazania
Bunda Northfinder Mayson 2,5l
3x použitá funkčná outdorova bunda Northfinder Mayson 2,5l Ľahká hybridná bunda na skialp,turistiku,outdor. Neprefúkavá,vodeodolná,zateplená,priedušná,ľahko zbaliteľná Kupovaná 12/2021 Nepoškodená. Viac info: