inzercia, predaj, predám, bazár

nosené LASOCKI 43/44

Kategória: Topánky, obuv

Topánky boli pravidelne používané a preto nesú známky používania zvonka i zvnútra ale boli pravidelne čistené takže sú stále pomerne v peknom stave a navyše dezinfikované sprejom proti zápachu a baktériám. Takže pripravené niekomu ešte poslúžiť. :-)

Pôvodná cena bola do 60 €


+ ZDARMA DARČEK v prípade seriózneho a rýchleho jednania pridám značkové čisto NOVÉ nenosené členkové ponožky ANDI vo farbe čiernej k tejto obuvi ktoré sú z USA.


Dôvod predaja je, že som prešiel na barefoot obuv a tak už tieto nevyužijem.

_____________________________________________

Kontakt:
Preferujem kontakt emailom z hľadiska prehľadnosti záujemcov - Odpisujem pravidelne.


Spôsob predaja:
Preferujem osobný odber ale pri serióznom záujme ponúkam i možnosť zasielania Slovenskou poštou.

Prehľad cien poštovného:

zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST BEZ DOBIERKY:
Cena: 1,90 €

zaslanie ako DOPORUČENÝ LIST NA DOBIERKU:
Cena: 3,50 €

Pri kúpe aspoň 2 kusov tovaru ( nezáleží čo si z ponuky mojich inzerátov vyberiete ) ponúknem poštovné pri platbe vopred ZDARMA! :-)
___________________________________________

Pokiaľ tento inzerát čítate, je ešte aktuálny až do zmazania.

POZRI AJ ĎALŠIE INZERÁTY :-)
V ponuke medzi ďalšími inzerátmi predávame aj topánky, tričká, ponožky, jeansové kraťasy a iné veci. Niektoré tiež dovezene i priamo z USA.
nosené LASOCKI 43/44
Podobné inzeráty
Dámske čizmy Lasocki nové
Predám dámske čizmy Lasocki kožené,bohužial nesedí velkosť tlačia obuté iba raz original koža Lasocki pôvodná cena bola 70€ teraz za 50€.V prípade záujmu možné poslať poštou za to,či potom sedia zodpovednosť nenesiem je to číslo 40,dakujem.Farba je bordovo hnedá.
Čižmy Lasocki
Predám nosené kožené čižmy Lasocki. Napriek tomu, že sú nosené, sú zachovalé. Majú pekný hnedý odtieň. Zvnútra sú zateplené. Veľkosť 38.
Kožené lodičky Lasocki
Ponúkam na predaj minimálne nosené celokožené topánky značky Lasocki. Béžová farba, zvršok jemne lesklá useň, stĺpový podpätok so zlatým detailom, výborný stav bez poškodení. Veľkosť 35. Cena 10€ + poštovné (platba vopred prevodom), možný osobný odber TT.
-----------Čierne kožené topánky Lasocki 38, 12.90 ---------
- nosené čierne kožené zimné topánky - z pravej kože - ošetrované prostriedkom na kožu - šnurovanie - naboku zips - nízke podpätky - Lasocki (CCC) - 38 PC: 49.90 E ---12.90 E--- NEPOSIELAM NA DOBIERKU. NEMÁM ZÁUJEM O VÝMENU. Účtujem si BALNÉ 0.10 E.
Pánske Chelsea “Lasocki”
Pánske topanky Chelsea značky Lasocki cislo 43.Boli nosene ale su vo výbornom stave ziadna vada.
Pánske čižmy LASOCKI - veľkosť - č.40
INZERAT PLATI DO ZMAZANIA!!! Ponúkam na predaj pánske čižmy Lasocki.Sú čiernej farby.Po bokoch všitý,pružný gumový patent na lepšie obúvanie.Čižmy,boli nosené jednu sezónu.Sú vo výbornom stave-Neschodené,neošúchané,neokopané.Kupované v CCC v cene 59€. Veľkosť:č.40 cena 30€ + pošta.