inzercia, predaj, predám, bazár

Nosič byciklov na ťažné zariadenie Thule Velocompact 926

Kategória: Príslušenstvo

Predám nosič byciklov na ťažné zariadenie Thule Velocompact 926, nový - zabalený v pôvodnom neotvorenom obale
Nosič byciklov na ťažné zariadenie Thule Velocompact 926
Podobné inzeráty
THULE - Coach 276 - VeloCompact 926
Predam nosic bicyklov na tazne zariadenie znacky Thule, model Coach 276 totozny s modelom VeloCompact 926, model Coach ma strieborny ram a modernejsie zadne svetla. Nosic na bicykle mam cez 2 roky, pouzil som ho asi len 3x na prepravu bajkov do servisu, je bez poskodenia v stave NOVEHO, cena 540e PEVNA! NEZJEDNAVAM! Uzamykatelny kazdy jeden bicykel vratane nosica. Technické parametre: Kapacita: 3+1 Nosnosť: 60kg Hmotnosť: 21kg Konektor: 13 pólový Upnutie: rýchloupínací systém Uzamykanie nosiča: áno Uzamykanie bicyklov: áno Sklopenie: áno Odnímateľné ramienka: áno Nastaviteľná šírka: áno Výsuvné svetlá: áno Skladanie vertikálneho rámu: áno Vhodný na e-bicykle: áno Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule Coach 276 vychádza z modelu VeloCompact 926. jediný rozdiel je farebné rozlíšenie vertikálneho rámu a svetelnej optiky do modernejšieho vzhľadu. Nosič vo verzií Coach je prioritne určený pre predaj v sieti špecializovaných showroomov.
THULE - Coach 276 - VeloCompact 926
Predam nosic bicyklov na tazne zariadenie znacky Thule, model Coach 276 totozny s modelom VeloCompact 926, model Coach ma strieborny ram a modernejsie zadne svetla. Nosic na bicykle mam cez 2 roky, pouzil som ho asi len 3x na prepravu bajkov do servisu, je bez poskodenia v stave NOVEHO, cena 540e PEVNA! NEZJEDNAVAM! Uzamykatelny kazdy jeden bicykel vratane nosica. K nosicu nemam adapter na 4 bicykel. Technické parametre: Kapacita: 3+1 Nosnosť: 60kg Hmotnosť: 21kg Konektor: 13 pólový Upnutie: rýchloupínací systém Uzamykanie nosiča: áno Uzamykanie bicyklov: áno Sklopenie: áno Odnímateľné ramienka: áno Nastaviteľná šírka: áno Výsuvné svetlá: áno Skladanie vertikálneho rámu: áno Vhodný na e-bicykle: áno Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule Coach 276 vychádza z modelu VeloCompact 926. jediný rozdiel je farebné rozlíšenie vertikálneho rámu a svetelnej optiky do modernejšieho vzhľadu. Nosič vo verzií Coach je prioritne určený pre predaj v sieti špecializovaných showroomov.
Nosič bicyklov Thule VeloCompact 3 (926)
Predám použitý nosič Thule Velo 3 compact 926, pre 3 bicykle, možnosť dokúpenia adaptéra na 4.bike. Bez poškodenia, dôvod predaja-potrebujem Velospace XT 3 939. Možná aj výmena s doplatkom 50-100€.
2x Strešný nosič THULE ProRide 598
Predám 2x strešný nosič/držiak bicyklov na strechu, ako nové Cena za kus 95€ za oba 180€ Kontakt: Najpredávanejší strešný nosič bicyklov na trhu Thule ProRide 598/Expert 298 sa vyznačuje prémiovou kvalitou, jednoduchou montážou a ľahkým uchytením bicykla. Stačí bicykel nasadiť na nosič a pootočením kolieska, ktoré kontroluje silu, ktorá je vyvinutá na rám bicykla a upozorňuje na správnu montáž. K dokonalému upnutiu potom už len uzamknete nosič a pripevníte plášte bicyklov rýchloupínacími remienkami. Strešný nosič bicyklov Thule ProRide 598 / Expert 298 je vhodný aj na celoodpružené bicykle aj bicykle s karbónovým rámom. To, že sa jedná o skutočnú technologickú novinku roka, dokazuje aj fakt, že nosič bicyklov Thule ProRide 598 / Expert 298 je možné jednoducho prehodiť z jednej strany vozidla na druhú. A to na uľahčenie prístupu k jednej jeho časti. Celý tento krok je možné nielen realizovať v priebehu niekoľkých sekúnd, ale tiež ho dokážeme zvládnuť bez použitia akéhokoľvek náradia. Aj tým sa tento nosič bicyklov stáva jedinečným produktom na svetovom trhu. Max. počet bicyklov: 1 Uchytenie do strešných tyčí pomocou T-adaptérov, ktoré sú súčasťou balenia Montáž bicykla: Rám / bicykel Uchytenie pneumatík: Všetky Samonastaviteľný držiak rámu: Áno Rýchlo nastaviteľné pásky na uchytenie kolies: Áno Uzamknutie bicykla do nosiča: Áno Uzamknutie bicykla k strešnému nosiču: Áno Montáž na pravú alebo ľavú stranu: Áno Kompatibilný s tyčami Thule WingBar: Áno Kompatibilný s tyčami Thule AeroBar: Áno Kompatibilný so štvorhrannými tyčami Thule SquareBar: Pomocou adaptéra Thule 889-5 (nie je súčasťou balenia, pokiaľ máte štvorhranné tyče, je nutné dokúpiť) Kompatibilný s tyčami Thule SlideBar: Áno Kompatibilný s tyčami Thule ProBar: Áno Schválenie TÜV: Áno Spĺňa normy CityCrash: Áno Rozmery: 145 x 32 x 8.5 cm Max. hmotnosť bicykla: 20 kg
Montážny kit Thule 3061
Montážny kit Thule 3061 pre strešné nosiče k vozidlám s pevnými montážnymi bodmi: HYUNDAI i30, 5-dr Hatchback, 07–11; KIA Cee’d, 5-dr Hatchback, 07–11; KIA ProCee’d, 3-dr Hatchback, 08–13. Kit je určený k: Thule Wingbar Evo 118 + Thule Rapid System 753 alebo Thule WingBar Edge 9594 alebo Thule SquareBar Evo 118 + Thule Rapid System 753 alebo Thule SlideBar 891 + Thule Rapid System 753 alebo Thule ProBar Evo 390 + Thule Rapid System 753
Kupim / Thule VeloCompact 926-1 / adapter na 4 bicykel
Kupim adapter na 4 bicykel Thule VeloCompact 926-1