inzercia, predaj, predám, bazár

Nosič na bicykle - MENABO Stand Up 2

Kategória: Príslušenstvo

Predám dva razy použitý nosič na bicykle MENABO Stand Up 2.

Nosič má nosnosť 30 kg a je použiteľný pre dva bicykle súčasne.

Link:
Nosič na bicykle - MENABO Stand Up 2
Podobné inzeráty
Nosič 3 bicyklov MENABO LOGIC 3
Predám nepoužitý nosič 3 bicyklov MENABO LOGIC 3 na zadné, 5-te dvere vozidla s mechanickým prichytenim a opornými žlabmi. MENABO LOGIC 3 je nosič 3 bicyklov na zadné dvere vozidla s mechanickým prichytenim a opornými žlabmi. max. zaťaženie 45kg. hmotnosť 12,3 kg. Aplikácia podľa výberovej tabuľky. Uchytenie kovovými pásmi s pogumovanou ochranou o kovový okraj dverí, nie o sklo alebo plastový spojler. Bicykle na nosiči MENABO LOGIC 3 na zadné dvere nesmú zakrývať zadné svetlá, alebo je potrebné použiť prídavný držiak ŠPZ so svetlami (nie je súčasťou balenia). Bicykle sa dajú uzamknúť o nosič pomocou uzamykateľných ružíc, nie sú súčasťou balenia - dokupujú sa. Pre dámske a atypické bicykle je potrebné použiť adaptér rámu pre zavesenie bicykla (nie je súčasťou balenia). držiak sa môže uchytávať len o kovové hrany dverí, nie o sklo alebo plastový spojler.
Nosic bicyklov na zadne dvere Menabo stand up 2
Sklopny pre dva bicykle, nosnost 30kg. Povodna cena 160€. Pouzity 2x. Aktualne nevyuzivam, zabera miesto v pivnici. Vysokokvalitný držiak pre dva bicykle, ktorý vďaka systému matíc, karabín a praciek nainštalujete na piate dvere vášho vozidla bez použitia náradia. Konštrukcia je vyrobená z kvalitnej ocele a lišty sú z ľahkého hliníka, čo nosiču zaisťuje nízku hmotnosť a zároveň vysokú pevnosť a nosnosť. Bez nasadených bicyklov sa pohodlne dostanete do kufra bez toho, aby ste museli zložiť nosič. V dôsledku zvýšeného uchytenia nezakrýva poznávaciu značku alebo zadné svetlá. Vďaka plastovým maticiam môže byť nosič zložený do menších rozmerov vhodných na skladovanie. Kľúčové vlastnosti Menabo Stand-UP 2 Jednoduchá montáž na zadné dvere Skladací systém Nižšia hmotnosť vďaka ALU lištám Navrhnuté pre dva bicykle akejkoľvek veľkosti Body dotyku s karosériou sú vybavené podložkami
MENABO nosic na bicykle
Na predaj nosič 3 bicyklov MENABO LOGIC 3 na zadné, 5-te dvere vozidla s mechanickým prichytenim a opornými žlabmi. Malo pouzivany cca 6 x. MENABO LOGIC 3 je nosič 3 bicyklov na zadné dvere vozidla s mechanickým prichytenim a opornými žlabmi. max. zaťaženie 45kg. hmotnosť 12,3 kg. Cena 90 eur. Osobny odber Kosice Specifikacia:
Nosič na bicykle/ ťažné zariadenie
Predám nosič na bicykel uzamykateľné aj na ťažné zariadenie aj možnosť uzamknúť bicykle k samotnému nosiču. Môžete na nich prepravovať bicykle akéhokoľvek typu a akéhokoľvek priemeru rámu. Je to výrobok s certifikáciou TÜV GS, ktorý potvrdzuje, že nosič na bicykle je prispôsobený na účasť v cestnej premávke v súlade so všetkými predpismi. Najnovšia verzia stojana Giro je vybavená novým a rýchlejším systémom montáže na ťažnú guľu. Lyžiny, na ktorých sú bicykle podopreté, sú vyrobené z hliníka. Tieto lyžiny majú tiež možnosť plynulého nastavenia rozstupu podpier pod kolesami. Majú tiež pohodlnú funkciu náklonu, ktorá umožňuje prístup do kufra auta bez nutnosti demontáže plošiny a bicyklov. Vďaka tomu môžete na týchto stojanoch prepravovať bicykle s veľmi rozdielnym rozchodom kolies: od horských bicyklov, mestských bicyklov až po detské bicykle. Prítomnosť chápadiel rámu, udržuje bicykle v konštantnej vzdialenosti od seba, čím sa minimalizuje riziko poškodenia počas prepravy. Pre 2 bicykle aj elektrobicykle s max. nosnosťou: 45kg - DĹŽKA: 66cm - ŠÍRKA: 113cm - VÝŠKA:: po sklopení držiaka 24 cm, s postaveným držiakom 70cm - Váha samotného nosiča: 19kg - Zásuvka 7 PIN - Cena 265-€ + 15€ AUTO, BICYKEL, PRÍVES, NOSIČ, V prípade záujmu, prosím kontaktovať na Tel.
Nosič na bicykle/ ťažné zariadenie
Predám nosič na bicykel uzamykateľné aj na ťažné zariadenie aj možnosť uzamknúť bicykle k samotnému nosiču. Môžete na nich prepravovať bicykle akéhokoľvek typu a akéhokoľvek priemeru rámu. Je to výrobok s certifikáciou TÜV GS, ktorý potvrdzuje, že nosič na bicykle je prispôsobený na účasť v cestnej premávke v súlade so všetkými predpismi. Najnovšia verzia stojana Giro je vybavená novým a rýchlejším systémom montáže na ťažnú guľu. Lyžiny, na ktorých sú bicykle podopreté, sú vyrobené z hliníka. Tieto lyžiny majú tiež možnosť plynulého nastavenia rozstupu podpier pod kolesami. Majú tiež pohodlnú funkciu náklonu, ktorá umožňuje prístup do kufra auta bez nutnosti demontáže plošiny a bicyklov. Vďaka tomu môžete na týchto stojanoch prepravovať bicykle s veľmi rozdielnym rozchodom kolies: od horských bicyklov, mestských bicyklov až po detské bicykle. Prítomnosť chápadiel rámu, udržuje bicykle v konštantnej vzdialenosti od seba, čím sa minimalizuje riziko poškodenia počas prepravy. Pre 2 bicykle aj elektrobicykle s max. nosnosťou: 45kg - DĹŽKA: 66cm - ŠÍRKA: 113cm - VÝŠKA:: po sklopení držiaka 24 cm, s postaveným držiakom 70cm - Váha samotného nosiča: 19kg - Zásuvka 7 PIN - Cena 245-€ + 15€ AUTO, BICYKEL, PRÍVES, NOSIČ, V prípade záujmu, prosím kontaktovať na Tel.
Priečne nosiče MENABO XL uzamykateľné 2x použíté ako nové...
Predám zánovné priečne nosič MENABO XL. Sú uzamykateľné, boli 2x použité, takže sú ako nové a bez poškodenia. Nosnosť: 75 kg Dĺžka tyčí: 135 cm Materiál: hliník Všeobecné vlastnosti Strešný nosič Menabo Tiger XL je univerzálny strešný nosič pre väčšinu vozidiel s integrovanými hagusmi (pozdĺžnikmi) z výroby. Strešný nosič má jednoduchú montáž, T-drážka s rozmerom 20 mm je kompatibilná s ostatnými výrobcami (napr. Thule, ather, Hakr, atď.). Nosič je uzamykateľný. Aerodynamická alu konštrukcia. Certifikát kvality GS / TÜV. Len osobné prevzatie Volať