inzercia, predaj, predám, bazár

Nosiče WHISPBAR S45

Kategória: Príslušenstvo

Nosiče Whispbar: Strešné nosiče s technológiou redukcie hluku Whispbar™ sú v tvare krídla, čím je znížený aerodynamický odpor na minimum a to znamená pri jazde takmer úplnú nehlučnosť nosičov pri akejkoľvek rýchlosti auta.

Okrem tvaru nosiča má podiel na odstránení hlučnosti aj zakrytie T-drážky z jej vnútornej strany. Pri montáži príslušenstva ju nevyberáte ale len prstom stlačíte dole. Drážka tak zostáva zakrytá celý čas a po celej dĺžke bez ohľadu na to, či na nosičoch máte namontované nejaké príslušenstvo alebo nie. Zaručene taktiež kryciu gumu nestratíte ani nezabudnete. Jazda s odkrytou drážkou totiž spôsobuje nepríjemné pískanie.

Špecifikácia modelu S45: nehlučný takmer nulový vplyv na spotrebu auta štandardne uzamykateľný jednoduché uchytenie na auto model medzi lyžiny

rýchloupínacia T-drážka s vnútorným krytím dĺžka nosičov: 2 x 910 mm šírka nosičov: 85mm Tento model sa umiestni medzi lyžiny a tým takmer vôbec nezvyšuje výšku auta.
Nielenže po estetickej stránke vyzerajú výborne, ale pre mnohých vodičov sú riešením v prípade keď sa nevedia dostať autom do garáže bez toho, aby museli dať dole strešný box.
Pričom im chýba len niekoľko centimetrov.. Keďže lyžiny sú pri rôznych autách rôzne vysoké, pri výbere týchto nosičov si overte, či priestor medzi nosičmi a strechou bude postačovať aj pri namontovaných nadstavbových nosičoch.

Tieto nosiče nepotrebujú montážny kit.
hmotnosť: 7 kg

Velmi zachovali a bezchybny stav.
2xkluč
Nosiče WHISPBAR S45
Podobné inzeráty
Strešný nosič BMW 5 GT Whispbar S28
2x použité trešné nosiče s technológiou redukcie hluku Whispbar™ sú v tvare krídla, čím je znížený aerodynamický odpor na minimum a to znamená pri jazde takmer úplnú nehlučnosť nosičov pri akejkoľvek rýchlosti auta. Porovnávacie testy vo veternom tuneli preukázali hlučnosť nižšiu až o 70%(!) oproti iným nosičom. Video s jedným z testov si môžete pozrieť aj tu. Porovnávací graf odporu vzduchu: Okrem tvaru nosiča má podiel na odstránení hlučnosti aj zakrytie T-drážky z jej vnútornej strany. Pri montáži príslušenstva ju nevyberáte ale len prstom stlačíte dole. Drážka tak zostáva zakrytá celý čas a po celej dĺžke bez ohľadu na to, či na nosičoch máte namontované nejaké príslušenstvo alebo nie. Zaručene taktiež kryciu gumu nestratíte ani nezabudnete. Jazda s odkrytou drážkou totiž spôsobuje nepríjemné pískanie. Špecifikácia modelu S28: nehlučný takmer nulový vplyv na spotrebu auta štandardne uzamykateľný SMART FOOT™pätka uzavretý model (bez presahu tyčí) rýchloupínacia T-drážka s vnútorným krytím šírka nosičov: 85mm záruka 3 roky Pri uzavretých nosičoch sú tyče zakončené v pätke. Na aute pôsobia veľmi kompaktným dojmom. Sú ideálnym riešením pre tých, ktorí uprednostňujú dizajn. Keďže sú tyče kratšie ako pri nosičoch s presahom, je ich prepravná kapacita menšia. K montáži týchto nosičov je potrebný montážny kit. Do vyhľadávača zadajte presný typ Vášho vozidla a vo výslednom výbere sa Vám zobrazia vhodné strešné nosiče ( priečniky s pätkami a zámkami ) a montážny kit ( s označením K... ) potrebný pre montáž na Vaše auto. Výsledná cena kompletného setu je súčet jednej sady nosičov a montážneho kitu. V jednej sade nosičov WHISPBAR S.. sa nachádzajú dva nosiče ( 2 priečniky s pätkami a zámkami ). V jednej sade montážneho kitu K... sa nachádzajú súčiastky k jednej sade nosičov.
Priečne strešné nosiče Whispbar
Predám priečne strešné nosiče na auto. Značka Whispbar. Používané cca 3 roky. Na priečnikoch bol pripevnený iba box. Pripájam link s popisom. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Nosiče WHISPBAR S44
Dobrý deň, predám strešný nosič Whispbar S44, málo používaný, kompletné balenie. Prosím píšte email/SMS v práci nemôžem veľmi telefonovať. Ďakujem
Predám strešné nosiče Yakima Prorack Whispbar S-wing.
Strešné nosiče Yakima Prorack Whispbar S-wing S4, 2x900 mm. Montážny kit K396. Strešné nosiče boli použité 2x, inak stoja nevyužité. Boli osadené na aute Opel Astra H Caravan. Bližšie info: Pôvodná cena 279. Dohoda istá.
Univerzální příčníky Prorack Whisbar
Stav - zánovní. Doprava dle domluvy od 99,- Kč i na dobírku. Platba předem pouze za poštovné. Střešní nosiče Prorack s technologií redukce hluku Whispbar ™ vyvinuté leteckým inženýrem - jsou ve tvaru křídla, čímž je snížen aerodynamický odpor na minimum. Nosiče Prorack vlastní mnoho významných patentů, proto ani významní konkurenční výrobci nedosahují kvalit a hlučnosti těchto nosičů. To znamená při jízdě minimální hlučnost nosičů při jakékoliv rychlosti vozu a také minimální vliv na spotřebu oproti ostatním konkurenčním střešním nosičům. Srovnávací testy ve větrném tunelu prokázaly hlučnost nižší až o 70% (!) ve srovnání s jinými nosiči s aerodynamickým tvarem. Kromě tvaru nosiče má velký podíl na odstranění hlučnosti i permanentní zakrytí T-drážky z její vnitřní strany (u konkurenčních produktů musíte gumu zakrývající T-drážku před použitím příslušenství odstranit!) . Při montáži příslušenství tak není nutno odstraňovat zakrytí T-drážky, pouze ho prstem lehce zatlačíte dolů. Zaručeně tak měkkou krycí gumu neztratíte ani nezapomenete. Drážka zůstává zakrytá po celé délce bez ohledu na to, zda na nosičích máte namontované nějaké příslušenství nebo ne. Jízda s odkrytou drážkou totiž způsobuje nepříjemné pískání. Tento model se umisťuje mezi podélné střešní nosiče (podélníky), díky tomu téměř vůbec nezvyšuje výšku auta. Nejen že po estetické stránce vypadají výborně, ale pro mnoho řidičů jsou řešením v případě, kdy se nemohou dostat autem do garáže bez toho, aby museli sundat střešní box. Přednosti nosičů Whispbar pro tento vůz: • nehlučný • téměř nulový vliv na spotřebu auta • standardně uzamykatelný • jednoduché uchycení na auto • model mezi podélníky • rychloupínací T-drážka s vnitřním krytím
Špičkové strešné nosiče Whispbar/Yakima S6W
Predám tieto špičkové strešné nosiče Whispbar/Yakima S6W. Mal som ich na aute Kia Carens, pasuje však na rôzne autá /treba adaptér na daný model/. Sú aerodynamické a tiché. 2 x kľúč. Nosiče sú striebornej farby. V prípade záujmu aj na dobierku. Prosím, nepýtajte sa ma, či to pasuje na Vaše auto - zistite si a potom volajte. NEMONTUJE SA NA POZDĹŽNE STRE3N0 NOSIČE! Prosím nepísať sms - neodpisujem.