inzercia, predaj, predám, bazár

Nosičsky kabát,matersky kabát nový vel 40

Kategória: Bundy a Kabáty

Nový, možnosť nosiť ako kabát, matersky kabát ma zipsy na bokoch, nosičsky kabát
Možnosť vyskúšať Stred, PB
Nosičsky kabát,matersky kabát nový vel 40
Podobné inzeráty
Softshell nosičský kabát, nosenie vpredu aj vzadu
Softshellový nosičský kabát českej zn. Shara na predné aj zadné nosenie. Bol šitý na mieru pre mňa, rukávy sú na 160 cm vysokú ženu :), veľkosť S, cez hrudník 96 cm, boky 101 cm, dĺžka kabátu 82 cm, rukáv 66 + 4 cm manžeta Vsadka má super vychytávku - dva otvory na zips v prípade, že potrebujete dieťatko napraviť v nosiči, nemusíte rozzipsovať celú bundu...alebo ho môžete pohodlne pohladkať :) pri zadnom nosení sa dá kapucňa na bunde pohodlne zrolovať a dieťatku nezavadzia. Komplet kabát je vďaka všitým gumičkách nastaviteľný podľa toho ako dieťatko rastie, alebo ako veľmi potrebujete vrstviť :) ja som ho nosila aj do väčšej zimy - s dlhým vlneným sveterom, ale zase, to je veľmi individuálne :) jednoducho som s ním bola veľmi spokojná a viem, že niekomu ešte dobre poslúži :) Nemá žiadne poškodenia, farba je pekná čierna, nespraná. Samostatne som dokupovala ešte nákrčník na krk. Nižšie popis výrobcu: Kompletní specifikace: Vyštíhlený kabátek s kapucí a nosící vsadkou s kapucí, Po odepnutí nosící vsadky je z kabátu elegantní kousek do Vašeho šatníku. Kabát: - S kapsy - kapuce na stahování - délka na stažení - pružné manžety Vsadka: - výška dle délky kabátu - šířka vsadky 36cm - kapuce pro miminko na utáhnutí brzdičkami - krycí část krku maminky rozepínací na 2 druky ( nemusíte děťátku přetahovat přes hlavičku! ) - vsadka podšitá bavlněnou tričkovinou - brzdy na utažení za krkem, pod zadečkem - guma v délce Softshelový nákrčník zateplený na dva druky nákrčník se stojáčkem dobře kryje krk dvě velikosti v jednom dobře drží díky svému tvaru zapínání je na dva a dva druky aby se mohl regulovat obvod podšitý příjemným fleecem barvu nákrčníku můžete volit dle barvy kabátu nebo bundy nebo prostě podle svých představ můžete ale samozřejmě zakoupit jen samostatný nákrčník pro sebe nebo pro děti:-) PC kompletu 145€ V prípade záujmu ma kontaktujte len mailom
Softshell nosičský kabát, nosenie vpredu aj vzadu
Softshellový nosičský kabát českej zn. Shara na predné aj zadné nosenie. Bol šitý na mieru pre mňa, rukávy sú na 160 cm vysokú ženu :), veľkosť S, cez hrudník 96 cm, boky 101 cm, dĺžka kabátu 82 cm, rukávy sú dlhé 66 CM merané od krku, od ramena je dĺžka 55 cm a od podpazušia 45,5 cm, všade plus manžeta 4 cm Vsadka má super vychytávku - dva otvory na zips v prípade, že potrebujete dieťatko napraviť v nosiči, nemusíte rozzipsovať celú bundu...alebo ho môžete pohodlne pohladkať :) pri zadnom nosení sa dá kapucňa na bunde pohodlne zrolovať a dieťatku nezavadzia. Komplet kabát je vďaka všitým gumičkách nastaviteľný podľa toho ako dieťatko rastie, alebo ako veľmi potrebujete vrstviť :) ja som ho nosila aj do väčšej zimy - s dlhým vlneným sveterom, ale zase, to je veľmi individuálne :) jednoducho som s ním bola veľmi spokojná a viem, že niekomu ešte dobre poslúži :) Nemá žiadne poškodenia, farba je pekná čierna, nespraná. Samostatne som dokupovala ešte nákrčník na krk. Nižšie popis výrobcu: Kompletní specifikace: Vyštíhlený kabátek s kapucí a nosící vsadkou s kapucí, Po odepnutí nosící vsadky je z kabátu elegantní kousek do Vašeho šatníku. Kabát: - S kapsy - kapuce na stahování - délka na stažení - pružné manžety Vsadka: - výška dle délky kabátu - šířka vsadky 36cm - kapuce pro miminko na utáhnutí brzdičkami - krycí část krku maminky rozepínací na 2 druky ( nemusíte děťátku přetahovat přes hlavičku! ) - vsadka podšitá bavlněnou tričkovinou - brzdy na utažení za krkem, pod zadečkem - guma v délce Softshelový nákrčník zateplený na dva druky nákrčník se stojáčkem dobře kryje krk dvě velikosti v jednom dobře drží díky svému tvaru zapínání je na dva a dva druky aby se mohl regulovat obvod podšitý příjemným fleecem barvu nákrčníku můžete volit dle barvy kabátu nebo bundy nebo prostě podle svých představ můžete ale samozřejmě zakoupit jen samostatný nákrčník pro sebe nebo pro děti:-) PC kompletu 145€ V prípade záujmu ma kontaktujte len mailom
nosičský softshellový kabát
Predám fialový zateplený nosičský softshellový kabát, značky Loktu she, veľkosť S. Má nastaviteľnú vsadku, zips aj vzadu na chrbáte, odopínateľnú kapucňu. Nosený, ale stále v peknom stave. V cene sú zohľadnené chybičky krásy (viď foto) - trochu uvoľnený lem na vreckách, vydraté miesta na patentoch rukávov z vnútornej strany. Ideálne osobný odber Bratislava - Ružinov. Poštou posielam až po pripísaní sumy (za kabát + poštovné) na účet.
Nosičska bunda a nosicsky kabát
Predám nosicsku bundu pre nosenie v nosiči velolkost 48 čierna, značka Esmara, veľmi zachovalá a k tomu nosicsky kabát dlhý veľkosť M Zn.Esmara veľmi zachovalý, bundu nosil manžel a kabát je ženský. Predám to spolu alebo osobitne. Každá 15 eur.
Nosičský a tehotenský kabát
Predám používaný pri jednom dieťatku nosičský a tehotenský kabát. V zachovalom stave. Značka bonprix. Veľkosť 40.
Dámske kabáty - rôzne veľkosti.
1. Hnedý dlhý kabát: Veľkosť - XS/S Stav- 100% stav Cena - 10€ - kabát ma zapínanie vpredu na zips, rukávy sú podhnuté (zašité), má 2x vrecko, neodnímateľnú kapucňu 2. Čierny dlhý kabát : Veľkosť - 40 (M/L) Stav- 100% stav (nevyblednuté!) Cena- 7€ - kabát je elegantným kúskom, strih do Ačka 3. Červený kratší kabát: Veľkosť - M (sadne aj na menšie L) Stav- nosený minimálne, bez poškodení ( pekná červená farba- nezachytilo správne) Cena- 4€ 4. Ružový kabát: Veľkosť - S/M Stav- nosený, stále v dobrom stave (miestami vidieť známky nosenia) Cena - 4€ - odnímateľná kapucňa 5. Hnedý dlhší kabát: Veľkosť - L Kabát bol nosený párkrát počas 2 sezón, stále je však v dobrom stave (niekde mierne žmolky ale voľným okom to nie je badať). Zapínanie na zips+ gombíky. Pôvodná cena vyše 90€, kabát je hrubý, kvalitný. Cena - 15€ 6. Čierny kratší kabát: Veľkosť - XXL Stav - nenosený, nevyblednutý, bez poškodení Cena - 4€ 7. Prechodný kabátik s opaskom: Veľkosť-4XL Stav - nosený, stále vo výbornom stave Cena - 4€ - Možnosť uzapnutia goliera/namiesto šatky. Kabát má svoj opasok. Ideálny kúsok na prechodné počasie. Cena + poštovné. Na dobierku neposielam. Kontaktujte ma IBA EMAILOM.