inzercia, predaj, predám, bazár

Nostalgia vyčapný kohút

Kategória: Ostatné

Predam nový vyčapny kohút Nostalgia, mám 1ks zlatý.
Nostalgia vyčapný kohút
Podobné inzeráty
Vycapny stojan,cobra CELLI
Predam pouzivany vycapny stojan cobra 1 okruova, v zlatom prevedeni znacka CELLI. Strieborná je už predaná. Cena : Zlaty vycapny stojan 80€. vycapny kohut s drziakom plakiet 30€. stojan+kohut 100€. Stojan aj kohut je vycistený, a plne funkcný. Pre vyhladavanie: výčapný stojan,cobra,kobra,kohút na čapovanie, vycapny ventil, pipa , pipa na pivo .
Kúpim reklamné predmety Kofola Original
Dobrý deň, kúpim reklamné predmety od Kofoly. Poháre, plastové poháre, podnosy, kovové stojanky, barová guma, výčapný stojan (kohút; kobra) plaketa na výčapný stojan, vlajka, tabuľa, slnečník, chladnička, atď... Pozrite sa na všetky fotky! V prípade, že máte niečo, dajte mi prosím vedieť! Kupujem aj vo veľkom množstve a dohodneme sa na cene. Poštovné zaplatím vopred na účet. Kontaktujte ma e-mailom: bence.kosa@ Ďakujem veľmi pekne za ponuky! :)
Kúpim reklamné predmety Kofola Original
Dobrý deň, kúpim reklamné predmety od Kofoly. Poháre 0,3 L / 0,5 L, plastové poháre, podnosy, kovové stojančeky, barová guma, výčapný stojan (kohút; kobra) plaketa na výčapný stojan, vlajka, tabuľa, slnečník, chladnička, atď... V prípade, ak máte niečo, dajte mi prosím vedieť! Kupujem aj vo veľkom množstve a dohodneme sa na cene. Poštovné zaplatím vopred na účet. Kontaktujte ma e-mailom: bence.kosa@ Ďakujem veľmi pekne za ponuky! :)
naražač na pivo kohut redukčny ventil kobra
Naražače bajonet korb 20€ ks kohut na pivo 20€,kobra 100€ redukčny ventil novy co2 35€ použity invertny plyn dusik 20€,kohut nostalgia 80€
Vyčapný ventil
Predám retro vyčapný ventil. Nepoužívaný. Plus poštovné. V prípade dobierky poštovné prosim uhradiť vopred. Kontaktujte ma e-mail alebo telefonicky.
Výčapný pult
Predám výčapný pult na pivo/víno. 5kobra/ 5 výčapných točiek. Oplachovačka pohárov, umývadlo, odkvapkávací žliabok. Celonerezové prevedenie. Rozmery VxŠxD 95cm x 70cm x 207 cm.