inzercia, predaj, predám, bazár

Nová dámska plážová kabelka / taška

Kategória: Doplnky

Predám dámsku kabelku, resp. plážovú tašku. Kabelka je vzorovaná, v odtieňoch bielej a béžovej farby.
Kabelka je ušitá z látky, vnútri má béžové futro. Ramienka sú zo špagátu.
Kabelka je uzatvárateľná na zips.
Kabelka je objemná, možno do nej naložiť aj väčšie, objemnejšie veci.

Kabelka je nová, nikdy nebola nosená. Je bez známok poškodenia.

Rozmery:
Šírka: cca. 57 cm
Výška: cca. 36 cm
Hĺbka: cca. 25 cm
Dĺžka popruhu: cca. 127 cm

Cena: 6,5 eur + poštovné
Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty.
Ďakujem
Nová dámska plážová kabelka / taška
Podobné inzeráty
Rozne kabelky v ponuke
- biela kabelka so zlatym zapinanim nova, 15Eur - biela kabelka s kruhom nova, cena 18Eur - kabelka tehlovej farby, cena 10Eur - kabelka tehlovej farby obdlznik, nova 15Eur - modra kabelka, nova, 15Eur - cierna lakovana kabelka, nova, cena 10Eur - listova fuksiova kabelka, nova, cena 17Eur - cierna semisova kabelka s trblietavou hviezdou (batoztek cez plece), cena 9Eur - hneda kabelka, nova, cena 5Eur
Rozne kabelky v ponuke
- biela kabelka s kruhom nova, cena 18Eur - kabelka tehlovej farby, cena 10Eur - kabelka tehlovej farby obdlznik, nova 15Eur - modra kabelka, nova, 15Eur - cierna lakovana kabelka, nova, cena 10Eur - listova fuksiova kabelka, nova, cena 17Eur - cierna semisova kabelka s trblietavou hviezdou (batoztek cez plece), cena 9Eur - hneda kabelka, nova, cena 5Eur
1. Kozmetické taštičky Estée Lauder/ nové
Predám kozmetickú taštičku značky Estée Lauder, taška je nová, nepoužívaná, originál, farba viď. foto. Taška sa zatvára na dvojitý zips s logom značky. Rozmery tašky: dĺžka x výška x šírka: 25 x 18 x 18 cm. Taška je vhodná na kozmetické výrobky, make up a podobne. K taške je originál papierová taška Estée Lauder. Predám kozmetickú taštičku značky Estée Lauder, taška je nová, nepoužívaná, originál, farba viď. foto. Taška sa zatvára na zips s logom značky. Rozmery tašky: dĺžka x výška x šírka: 22 x 9 x 4 cm. Taška je vhodná na kozmetické výrobky, make up a podobne. K taške je originál papierová taška Estée Lauder. Cena za jeden kus 5,- Euro. Pri kúpe všetkých kozmetických taštičiek dvoch Estée Lauder je cena za všetko 5,- Euro, čiže jedna taška je GRÁTIS. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Kabelka Lolita Lempicka/ nové
Predám kabelku/ tašku značky Lolita Lempicka, taška je nová, nepoužívaná, originál, farba viď. foto. Taška sa dá nosiť na pleci ale aj v ruke. Jedná sa francúzsku módnu značku známu najmä pre svoju módu ako aj parfémy. Taška sa zatvára na kovový cvok. Rozmery tašky: dĺžka x výška x šírka: 52 x 50 x 22 cm. Taška je vhodná na nosenie k ležérnemu ale aj módnemu oblečeniu a podobne. K taške je originál papierová taška DIOR. Taška má aj jedno vnútorné vrecko na zips. Cena za jeden kus 10,- Euro. Pri kúpe všetkých troch tašiek DKNY, Clarins a Lolita Lempicka je cena za všetko 20,- Euro, čiže jedna taška GRÁTIS. Taška pochádza z limitovanej edície, ktorá je nepredajná. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Kabelka Clarins/ nové
Predám kabelku/ tašku značky Clarins, taška je nová, nepoužívaná, originál, farba viď. foto. Taška sa dá nosiť na pleci ale aj v ruke. Jedná sa francúzsku kozmetickú značku známu najmä pre svoje výrobky, ktoré sa zameriavajú na starostlivosť o pleť. Taška sa zatvára na kovový cvok. Rozmery tašky: dĺžka x výška x šírka: 35 x 45 x 40 cm. Taška je vhodná na nosenie k ležérnemu ale aj módnemu oblečeniu a podobne. K taške je originál papierová taška DIOR. Taška má aj jedno vnútorné vrecko na zips. Cena za jeden kus 10,- Euro. Pri kúpe všetkých troch tašiek DKNY, Clarins a Lolita Lempicka je cena za všetko 20,- Euro, čiže jedna taška GRÁTIS. Taška pochádza z limitovanej edície, ktorá je nepredajná. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
dámska šatka šál, kabelka, čiapka,...doplnky
5 eur kus: strieborná ľadvinka z pevného textilu, nová a nepoužívaná s možnosťou prispôsobenia pásu, žltá kabela taška z pevného plátna, Vnútro je povoskovanė kvôli ľahšej údržbe, lemy z von sú obšité koženkou, pletené hnedé koženkové ušká, koženka sa nešúpe, rozmery: 30x29x8cm. 10 eur červená crossbody kabelka, bez škrabancov a oderov, rozmery v cm: 26x16x6. Vnútorná časť je malým vreckom na zips rozdelená na 2 časti. Váha 416g. 4 eur kvalitná čiapka zmes vlna mohér akrylik, 2x vrstva okolo uší, párkrát nosená ako NOVÁ. Na obvod 56 cm, značka Kama. 2x dámska kabelka: 10 eur hnedá kožená kabelka, kvalitná prešívaná PRAVá KOžA, 2 časti za zipsom, Crossbody dlhé posúvateľné ramienko- dĺžka 100 cm, rozmery v cm: šírka 29 cm, výška 18, šírka spodnej časti 9 cm, 4 eur hnedá kabelka z kvalitnej koženky, 3 časti za zipsom, vpredu vrecká a vzadu vrecko za zipsom, rozmery v cm: šírka 33, výška 18, šírka spodnej časti 6,5.cm, dĺžka uška 73 až 80 cm, všetky kabelky majú funkčné zipsy bez poškodenia, 1,20 eur čierna šatka, 90x90cm. 4 eur Ľahký textilný nylonový batoh, 33cm (plus uško)x 25cm (plus bočné vrecká na fľašu), Sivohnedá farba, zipsy bez poškodenia, zašívaný remienok vidno ma foto, zohľadnené v cene. 4 eur opasok s odnímateľnou pracku Versace , potiahnutý tenkou haďou kožou - z jednej strany bledohnedá a z druhej tmavohnedá, 3,50 eur široký hnedý opasok, 2 eur tenký pletený opasok bledohnedý, kuk na moje ďalšie inzeráty : )