inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÁ feratová prilba SALEWA toxo 3.0

Kategória: Skialpy

Nepoužitá prilba určená na skialp, feraty a horolezectvo.
Univerzálna veľkosť.

Ak ju nájdete na eshopoch v zľave lacnejšie, odporúčam Vám objednať ju, a neponúkať mi ako láskavosť kúpu za Vami stanovenú cenu.


sms/email/whatsapp/viber

Ďakujem
NOVÁ feratová prilba SALEWA toxo 3.0
Podobné inzeráty
NOVÁ prilba SALEWA toxo 3.0
Nepoužitá prilba určená na skialp, feraty a horolezectvo. Univerzálna veľkosť. sms/email/whatsapp/viber Ďakujem
Skialp lyže Atomic, pásy Colltex a prilba Salewa Helium
Predám veľmi zachovalé, nepoškodené skialp lyže Atomic TC.9 Tour Carve s viazaním Silvretta. Dľžka lyží je 170 cm a nemajú žiadne funkčné poškodenie. CENA: 50,-€. Dalej predám veľmi zachovalé, nepoškodené skialp stúpacie pásy s prepravnou taštičkou: Colltex - prvý obrázok zprava prvý čierny - 135-140x7,5 cm - prvý obrázok zprava druhý čierny - 145-150x6,5 cm - prvý obrázok červený - 155-160x7 cm - PREDANÝ! - prvý obrázok zprava štvrtý čierny - 145-150x6,5 cm - PREDANÝ! CENA: 49,-€/pár. Dalej predám úplne nové, špičkové stúpacie pásy Edelweiss (prvý obrázok zľava prvý čierny). 195x11 cm. CENA: 80,-€ - PREDANÝ!!! Dalej na predaj horolezecká - skialp prilba Salewa Helium v nepoškodenom stave. Velkosť je nastaviteľná od 52-61 cm. CENA: 29,-€ - REZERVOVANÝ!!! Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj skialp oblečenie aj lyže, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Damsky ski set Salewa
Suprava Salewa Antelao Beltovo, velkost XS, na vysku 165 +/-, top stav, par x oblecene, vhodne na zjazdove alebo skialp, zimnu turistiku s nepremokavou a priedušnou membránou pre dokonalú ochranu pri alpskom lyžovaní. Set poskytuje ochranu pred búrkami pri vysokohorských výstupoch a zostupoch. Antelao Beltovo má dvojvrstvový vonkajší plášť Powertex. Okrem všestrannej nepremokavosti (10000 mm) ponúka aj štvorsmernú strečovú úpravu, ktorá zaisťuje plnú pohyblivosť, či už sa vydávate na strmé svahy, alebo tvrdo brázdite zjazdovky. Izoláciu zaisťuje mäkká výplň TirolWool® Responsive, ktorá má vysoký pomer hrejivosti a hmotnosti, takže odpadá potreba dodatočného objemu. Poskytuje teplo pri vystavení vysokej vlhkosti alebo pri náročnej práci, pretože je priedušná, umožňuje odvádzať vlhkosť a zabraňuje prechladnutiu. Medzi ďalšie detaily patrí vrecko na zips na rukáve na skipas a zateplená kapucňa s vysokým integrovaným golierom.
Mammut Extreme, Salewa GoreTex a Martini Alpine
Predám špičkové skialp nohavice v 100% stave: Úplne nové, nepoužívané skialp nohavice Mammut Extreme GoreTex v 100% stave. Je to najvyššia rada od značky Mammut. Veľkosť L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 111 cm - šírka pásu 42 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 58 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OD 650,-€. Cena 180,-€. Salewa GoreTex - špičkové pánske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Nohavice majú odnímateľné traky, GoreTex nepremokavá membrána a sú rozopínateľné po celej dlžke z boku. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu od 37 do 50 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 73 cm. CENA: 55,-€. MARTINI - špičkové zateplené pánske lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 40-48 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
batoh Salewa Winter Train 26 l
predám úplne nový nepoužitý batoh Salewa Winter Train 26l, výhra na festivale
SALEWA VERT
Predám prilbu Salewa vert určená na skialp a horolezectvo. dve certifikácie na lyžovanie a horolezectvo efektívny tvar pre ochranu spánkov a zadnej časti hlavy optimálne vetranie s veľkým otvorom a vetranie na vnútornej strane odnímateľné a umývateľné polstrovanie odnímateľné chrániče uší magnetická spona fitlock kompatibilita s lyžiarskymi okuliarmi ventilácia pre lyžiarske okuliare nastavovacie koliesko veľkostí pre jednoduchú manipuláciu Veľkosti (obvod):L/XL (59 – 62) Hmotnosť: 500 g Popis materiálu: PC, EPS