inzercia, predaj, predám, bazár

nová konzola Numark NS4FX - v záruke

Kategória: Zvuková technika

Numark NS4FX je štvorkanálový profesionálny DJ kontrolér s integrovanými displejmi v každom z dvoch veľkých 6" jog wheels. Každý kanál je tiež vybavený veľkým gombíkom filtra na úpravu vstupného signálu, ktorý možno následne upravovať pomocou jednotky FX so šiestimi tlačidlami a piatimi efektmi alebo trojpásmovým ekvalizérom. Každému kanálu potom môžete priradiť vlastný crossfader podľa svojich potrieb a preferencií alebo použiť 8 podsvietených padov na živé vystúpenia.

Flexibilné možnosti pripojenia vám ponúkajú dvojitý mikrofónový vstup na prednom a zadnom paneli, prepínateľný stereo vstup RCA, dva výstupy na slúchadlá, výstupy XLR a stereo RCA

dôvod predaja, pauza v DJovaní, konzola použitá zo 3x, v záruke
nová konzola Numark NS4FX - v záruke
Podobné inzeráty
Numark N4
Predám vo veľmi dobrom stave ešte s ochrannou fóliou dj konzolu Numark N4 + kufor -Konzola ide na Serato,Virtual Dj. Vyskúšanie samozrejmosťou. Vlastnosti -DJ konzola s 4 dekmi a DJ mix ktorý pracuje i bez počítača -Externý mix 2CD/Gramofon + 2 Mikrofóny Profesionálna zvuková karta so symetrickými XLR výstupmi -Veľké dotykové jogy -obsahuje Serato DJ Intro -Obsahuje Virtual DJ LE v 4-dekovej verzii -Mix sekcia s EQ, slučkami a ovládačmi efektov Dodávané príslušenstvo -Numark N4 konzola -Externý zdroj -USB kábel Inzerát platný do zmazania. (možnosť pozrieť aj iné inzeráty.)
NUMARK Dj Setup; 2x NDX500 + DXM06
Dj setup z dvoch playerov a digitálneho mixu. Používané prevažne v domácom štúdiu, príležitostne ak záložný systém na súkromných podujatiach. Všetko bezproblémové, fader mixu vymenený za InnoFader Pro2 kvôli bezrušivému chodu, je k dispozícii aj funkčný originál. Playere dodám vo vystlaných prepravkách, mix v originál obale. Linky: Bol som s tým vysoko spokojný, som zástanca Numark-u. Dôvod predaja je prechod na vyššiu radu. Možnosť dobierky, dovozu po dohode. Najlepšie osobný odber v KE. Aj jednotlivo playere a mix, v tom prípade ceny: Mix : 170,-€ Playere 2ks : 220,-€ Spolu : 360,-€ Poštovné hradí kupujúci. Pozri aj moje ďalšie inzeráty, prípade kúpy viac vecí, dohoda na cene. Uprednostňujem kontakt e-mailom.
NUMARK Dj Setup; 2x NDX500 + DXM06
Dj setup z dvoch playerov a digitálneho mixu. Používané prevažne v domácom štúdiu, príležitostne ak záložný systém na súkromných podujatiach. Všetko bezproblémové, fader mixu vymenený za InnoFader Pro2 kvôli bezrušivému chodu, je k dispozícii aj funkčný originál. Playere dodám vo vystlaných prepravkách, mix v originál obale. Linky: Bol som s tým vysoko spokojný, som zástanca Numark-u. Dôvod predaja je prechod na vyššiu radu. Možnosť dobierky, dovozu po dohode. Najlepšie osobný odber v KE. Aj jednotlivo playere a mix, v tom prípade ceny: Mix : 170,-€ Playere 2ks : 220,-€ Spolu : 360,-€ Poštovné hradí kupujúci. Pri kúpe celej sady 2x 64GB USB kľúč v cene. Pozri aj moje ďalšie inzeráty, prípade kúpy viac vecí, dohoda na cene. Uprednostňujem kontakt e-mailom.
2x DJ CD prehravač - Numark Axis 4
Mám na predaj 2x Professionalny CD prehravač od značky Numark. CD prehravače plne funkcné, bez vady. Predám 2ks prehravace Numark Axis 4,ako zostavu za 100€, Mixazný pult Numark DM1050, zadarmo ku prehravacom (je potrebné cistenie) Kontaktuje prosím mailom.
Predam Numark PT01 Scratch 2 ks
Cena za 2 ks spolu, vsetko funguje perfectne, v ponuje je 1 audio kabel. Špecifikácia: Zabudovaný Scratch prepínač (vymeniteľný užívateľom) Ochranný kryt proti prachu s integrovanou rukoväťou Napájanie zo siete (AC adaptér súčasťou) alebo batériami zabudovaný reproduktor prenoska súčasťou vymeniteľný sllipmat USB konektor pre pripojenie k PC 33 1/3, 45 a 78 RPM (otáčky motora) RCA a slúchadlový výstup 1/8 "AUX vstup s volume knob Novinka predovšetkým pre scratch DJs Je tu nová éra scratchingu S novou verziou mobilného gramofónu PT01 Scratch môžete scratchovať aj cuttovat vinyly kdekoľvek. Postavený s novým Scratch Switch od Numark, nová PT01 umožňuje vziať vašu obľúbenú vinylovú nahrávku a ukázať čo viete – vonku i vo vnútri. PT01 Scratch je navrhnutý špeciálne pre turntablisty Áno, je tu aj nastvitený scratch prepínač, čo znamená, že pre naozajstný cutting nepotrebujete mixpult s crossfaderom. Navyše ho môžete jednoducho prenastaviť ako pre pravákov, tak i ľavákov. Jeho jednoduchá výmena samotným užívateľom je už len bonusom. PT01 rovnako obsahuje vymeniteľný červený Numark slip-mat pre maximálnu preklz vinylu pri scratchingu. Battle scratch s kýmkoľvek / čímkoľvek Pripojte telefón enbo akýkoľvek iný zdroj zvuku cez 1/8 "vstup a scratchujte priamo do hudby. Hlasitosť vstupu môžete adekvátne nastaviť na volume gainu a dosiahnuť tak vynikajícícho výsledného efektu. Súčasťou gramomofu je azbudovaný reproduktor, pričom môžete cez RCA konektory pripojiť aj iné reproduktory či využiť slúchadlového výstupu. Vytvorte si digitálny záznam vinylu cez USB!
Aktívne reproduktory 15´´ a  Numark Party Mix
Predám reproduktory, stojany a dj controller Numark Party Mix. Ozvučoval som stým hlavne Hasičské súťaže a pár 50-tok a iných osláv. reproduktory sú - Lewitz Pa215xa 15 palcový, aktívny, má bluetooth, možte si púštať hudbu priamo z telefónu alebo usb, 2 vstupy na mikrofón, Fenton FTB1500A - aktívny 15 palcový reproduktor, 1 vstup na mikrofón a 1 vstup na gitaru, Dj controller Numark Party Mix - požíval som virtual dj môžem vám ho nainštalovať do notebooku, funguje aj v serato, Je ktomu aj kabeláž, môžme aj vyskúšať u mňa, reproduktory majú škrabance od prepravy stojany ešte poslúžia ale už niesú v najlepšom stave, Niesú to žiadne JBL takže nečakajte nejaký super zvuk ale na ozvučovanie akcií kde nieje hudba prioritov boli skvelé, hlasné, ja som stým dal aj pár osláv a nikto sa nesťažoval, Predávam to lebo mne uš zarobily dosť a mám novú zostavu.