inzercia, predaj, predám, bazár

nova panska nepremokava bunda Craft vel. XL

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu pansku nepremokavu bundu kvalitnej svedskej znacky Craft, model Aqua Rain Jacket, cierna farba, velkost XL - sirka bundy pod pazuchami je 65 cm a dlzka zadneho dielu od sva co spaja kapucnu je 82 cm, staci si zmerat nejaku svoju a porovnat. Bunda je z lahkeho nepremokaveho ale zaroven priedysneho materialu a vsetky svy su samozrejme podlepene. Ma 3 zipsovacie vrecka, reflexne prvky, vsetky zipsy su kvalitne vodeodolne znacky YKK, kapucna je odzipsovatelna a nastavitelna, vzadu aj v predu ma zdrhovadla, ktore su takisto aj v dolnej casti bundy. Konce rukavov su nastavitelne manzetou na suchy zips. Vaha bundy je okolo 380 g. Povodna cena bundy: 120 EUR. Moja cena: 60 EUR vratane postovneho kdekolvek v ramci SR, cize dobierka aj s postovnym je uz v cene. Viac info:
nova panska nepremokava bunda Craft vel. XL
Podobné inzeráty
outdoorové bundy - NOVÉ
- dámska tyrkysová bunda zn.Schöffel, v.38, nepremokavá, vetruodolná, priedušná, elastické lemy a manžety, cena 80,- eur (PC 200,-) - dámska čierna bunda zn.DARE2B, v.38, nepremokavá, vetruodolná, priedušná s technológiami - water repellent, ared 20/20, cena 65,- eur (PC 160,-) - dámska tyrkysová bunda zn.Nakamura, v. 40, nepremokavá, vetruodolná, priedušná so systémom AQUAMAX, ventilačné otvory, cena 60,- eur (PC 150,-) - dámska ružová bunda zn.DARE2B, v.38, nepremokavá, priedušná s technológiou ARED V02 20 000, ventilačné zipsy, cena 75,- eur (PC 180,-) - dámska červená bunda zn.Schöffel, v.38, nepremokavá, vetruodolná, priedušná, elastické lemy a manžety, cena 80,- eur (PC 200,-) - pánska tmavomodrá bunda zn.Schöffel, v.46 (S), nepremokavá, vetruodolná, priedušná, elastické lemy a manžety, cena 80,- eur (PC 200,-) - pánska čierna bunda zn.DARE2B, v.M, nepremokavá, priedušná s technológiou ARED V02 20 000, ventilačné zipsy, roztiahnuteľný strečový materiál, cena 75,- eur (PC 180,-) - pánska modrá bunda zn.Schöffel, v.XXL, nepremokavá, vetruodolná, priedušná, cena 90,- eur (PC 220,-) - pánska modrá bunda zn.Jack Wolfskin, v.XXL, 3XL, nepremokavá, vetruodolná, priedušná, cena 75,- eur (PC 190,-) viac info poskytnem emailom alebo telefonicky
nova panska nepremokava bunda Craft vel. XL
Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu pansku nepremokavu bundu kvalitnej svedskej znacky Craft, model Aqua Rain Jacket, cierna farba, velkost XL - sirka bundy pod pazuchami je 65 cm a dlzka zadneho dielu od sva co spaja kapucnu je 82 cm, staci si zmerat nejaku svoju a porovnat. Bunda je z lahkeho nepremokaveho ale zaroven priedysneho materialu a vsetky svy su samozrejme podlepene. Ma 3 zipsovacie vrecka, reflexne prvky, vsetky zipsy su kvalitne vodeodolne znacky YKK, kapucna je odzipsovatelna a nastavitelna, vzadu aj v predu ma zdrhovadla, ktore su takisto aj v dolnej casti bundy. Konce rukavov su nastavitelne manzetou na suchy zips. Vaha bundy je okolo 380 g. Povodna cena bundy: 120 EUR. Moja cena: 50 EUR vratane postovneho kdekolvek v ramci SR, cize dobierka aj s postovnym je uz v cene. Viac info:
Craft  Extract Ventair Wind, pánska, veľ. L
Ponuka - pánska špičková softshell bunda od zn. Craft, veľ. L. Super stav, PC nad 200 €, cena tu 77 + dohoda. Popis: Pánska vysoko technicky prepracovaná softshellová bunda s membránou Ventair Wind je určená pre tých najnáročnejších zákazníkov, ktoré požadujú len to najlepšie. Vďaka kombinácii efektného čierneho povrchu a zlatých detailov je bunda použiteľná aj pre voľný čas. Materiál: 87% Polyester; 13% Elastan - jemný, hladký, vysoko priedušný softshell - ľahký, elastický, trojvrstvový materiál s membránou Ventair Wind na prednom dieli - vysoko elastický, dvojvrstvový materiál v oblasti chrbta - perfektný ergonomický strih s přetvarovanými rukávmi - 2 predné vrecká na zips - zipsy sú odľahčené, laserovo strihané a podlepené - príjemný fleece v golieri - ukončenie zipsu do garáže, chrániaci bradu proti oderu - mierne predĺžený zadný diel. Materiál Ventair® je jasnou voľbou naozajstných športovcov. Zaisťuje excelentnú vodeodolnosť, priedušnosť a komfort pri širokom spektre športového oblečenia. parametre: Vodný stĺpec >8 000 mm Priedušnosť >8 000 g / m2 / 24h VENTAIR® predstavuje to najlepšie z pokročilých materiálových systémov. Ponúka ochranu proti vode aj vetru v kombinácii s vynikajúcou schopnosťou transportovať pot. Systém obsahuje 3 rôzne modifikácie, z ktorých každá má mierne odlišné vlastnosti, a hodí sa tak pre iné použitie.
Craft Extract Ventair Wind, pánska, veľ. L
Ponuka - pánska špičková softshell bunda od zn. Craft, veľ. L. Super stav, PC nad 200 €, cena tu 69 Popis: Pánska vysoko technicky prepracovaná softshellová bunda s membránou Ventair Wind je určená pre tých najnáročnejších zákazníkov, ktoré požadujú len to najlepšie. Vďaka kombinácii efektného čierneho povrchu a zlatých detailov je bunda použiteľná aj pre voľný čas. Materiál: 87% Polyester; 13% Elastan - jemný, hladký, vysoko priedušný softshell - ľahký, elastický, trojvrstvový materiál s membránou Ventair Wind na prednom dieli - vysoko elastický, dvojvrstvový materiál v oblasti chrbta - perfektný ergonomický strih s přetvarovanými rukávmi - 2 predné vrecká na zips - zipsy sú odľahčené, laserovo strihané a podlepené - príjemný fleece v golieri - ukončenie zipsu do garáže, chrániaci bradu proti oderu - mierne predĺžený zadný diel. Materiál Ventair® je jasnou voľbou naozajstných športovcov. Zaisťuje excelentnú vodeodolnosť, priedušnosť a komfort pri širokom spektre športového oblečenia. parametre: Vodný stĺpec >8 000 mm Priedušnosť >8 000 g / m2 / 24h VENTAIR® predstavuje to najlepšie z pokročilých materiálových systémov. Ponúka ochranu proti vode aj vetru v kombinácii s vynikajúcou schopnosťou transportovať pot. Systém obsahuje 3 rôzne modifikácie, z ktorých každá má mierne odlišné vlastnosti, a hodí sa tak pre iné použitie.
Čiapky polyesterné
Zimná čiapka nová Bickley & Mitehell V ponuke zimná čiapka Bickley & Mitehell, nová s visačkou, veľkosť 50. - 35€ Polyesterná čiapka CLIQUE Polyesterná čiapka CLIQUE Bailey, SHELL: 100% Coton/LINING:100% Polyester, ONE SIZE, čierna, ako nová. - 10€ Polyesterná čiapka CRAFT Polyesterná čiapka CRAFT Thermal training hat, 87% Polyester/13% Spandex, veľkosť L/XL, fialová, ako nová. - 25€ Polyesterná čiapka Jack Wolfskin Fleesová čiapka Jack Wolfskin, ako nová. - 20€ Polyesterná čiapka Jack Wolfskin Fleesová čiapka Jack Wolfskin Kinder Front Paw Hat, detská, NANUK 100 BASIC-Mikrofleece, ONE SIZE, ako nová. - 15€ Polyesterná čiapka Jack Wolfskin Fleesová čiapka Jack Wolfskin CARIBOU CAP, Nanuk 200 Bipolar Jersey Fleece, ONE SIZE, ako nová. - 20€ Polyesterná čiapka Kari Traa Fleesová čiapka Kari Traa Kari Beanie, 100% Polyester, ako nová. - 15€ Polyesterná čiapka Millet Fleesová čiapka Millet, veľkosť L, ako nová. - 25€ Polyesterná čiapka Old Navy Fleesová čiapka Old Navy, veľkosť 54-58/ONE SIZE, ako nová. - 10€ Polyesterná čiapka PUSBLUE Polyesterná/bavlnená čiapka Trespass, detská 48/49, ako nová. - 7€ Polyesterná plávecká čiapka Speedo Polyesterná čiapka Speedo Junior Swim Cap, detská, ako nová. - 5€ Polyesterná čiapka Trespass Fleesová čiapka Trespass, detská 2-4 roky, ako nová. - 7€ Polyesterná čiapka Warmpeace Polyesterná čiapka Warmpeace, Polartec®, Polyester/Nylon/Lycra, ONE SIZE, čierna, ako nová. - 15€ Polyesterná čiapka Wedze Polyesterná čiapka Wedze Ski Hat Firstheat Black, nová. - 5€ Polyesterná čiapka s logom Polyesterná čiapka s logom, tenká, farba čierna, ako nová. - 15€ Polyesterná čiapka s logom Polyesterná čiapka s logom, obojstranná, ako nová. - 15€ Nákrčníky Nákrčník ALÉ Elastický nákrčník ALÉ, s tenkým vnútorným fleecom. Materiál: 83% Polyester/17% Elastán, ako nový. - 15€ Nákrčník fleece Nákrčník fleecový, made in Italy, ako nový. - 15€ V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Craft W Bunda Isolate dámska modrá, veľ. L
Predám bundu Craft, nová, nevybalená. PC: cez 100 EUR, teraz cena: 70 EUR + poštovné. Prosím, kontaktujte ma e-mailom (formulár dole) Dámska prešívaná bunda s kapucňou CRAFT Isolate zateplená dutým vláknom. Je určená ako pre zahriatie pred alebo po pretekoch, tak pre každodenné nosenie. Materiál: 100% polyester - zateplenie dutým vláknom v celom objeme - ergonomický strih - zips podložený légou a ukončený do ochrany brady voči oderu - zakončenie rukávov, kapucňa a spodného dielu do elastickej paspule - odnímateľná kapucňa - dve predné vrecká na zips - náprsné vrecko na zips