inzercia, predaj, predám, bazár

Nová prešívaná béžová vesta s kapucňou Reserved S

Kategória: Bundy a Kabáty

Nová prešívaná béžová vesta s kapucňou zn. Reserved, veľkosť S, ešte s visačkou + pošta alebo osobne v Žiline
Nová prešívaná béžová vesta s kapucňou Reserved S
Podobné inzeráty
DÁMSKA ZATEPĽOVACIA PREŠÍVANÁ VESTA S KAPUCŇOU
Dámska zatepľovacia prešívaná vesta s kapucňou.. Produkt so strihom s dĺžkou nad bedrá. Použili sme syntetickú výplň, aby sme zaručili tepelné pohodlie počas chladnejších dní. Vonkajší materiál má hydrofóbnu impregnáciu, ktorá ochráni produkt pred vlhkosťou. Dámska zatepľovacia prešívaná vesta s kapucňou - VLASTNOSTI: ľahká konštrukcia s prešívaním, 2 otvorené bočné vrecká, väčšia kapucňa bez regulácie, spodná časť nastaviteľná pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami, hydrofóbna impregnácia chráni pred vlhkosťou, syntetická výplň poskytuje tepelný komfort počas chladnejších dní, hlavný zips s vnútornou vetruodolnou légou. Vesta je nenosená, nová (nevhodný darček). Velkost XS. KLIKNI NA MENO PRE DALSIE INZERATY.
Prešívana vesta
Nová prešivaná vesta č/38 béžová farba moderný strih zn.Reserved. Odpoveď na mail.Zaslem aj na dobierku pri pripísaní platby. Platba je s poštou.
Dámska hnedá dlhá prešívaná páperová bunda
dámska páperová hnedá bunda- párka prešívaná. Bunda ma odopínateľnú kapucňu s pravou prírodnou kožušinou. Veľkosť 40, ale sedí aj na 38. Na predaj aj hnedá prešívaná páperová bunda (párka) s pravou kožušinou, čierna prešívaná bunda.
PREŠÍVANÁ BUNDA S KAPUCŇOU A OCHRANOU PROTI VETRU A VODE
PRESIVANA BUNDA S KAPUCNOU A OCHRANOU PROTI VETRU A VODE Predam nove kvalitne zimne bundy znacky Zara, velkost XS sadne na velkost S tym, ze su vacsie. Farby bezova a cierna. Plna cena bundy bola 79.90€ Bundy su lahucke a v zime velmi dobre hreju. Osobny odber SC/ BA alebo na dobierku v original ZARA krabici. Vopred upozornujem vsetkych podvodnikov, kt. sa snazia oklamat, zavadzat, aby sa zasielka poslala cez packetu/ DPD a inych kurierov, ktorych logo zneuzivaju nech ma nekontaktuju!
prešívaná vesta obojstranná č. 160/176
prešívaná vesta obojstranná č. 160/176, na zips, modro- béžová. Cez prsia 57 cm, dĺžka 60cm . Značka HEAD, 2 vrecká . Cena 6 eur
obojstranná prešívaná vesta
prešívaná vesta obojstranná č. 160/176, na zips, modro- béžová. Cez prsia 57 cm, dĺžka 60cm . Značka HEAD, 2 vrecká . Cena 6 eur