inzercia, predaj, predám, bazár

Nová rozkladacie pohovka s úložným priestorom

Kategória: Kreslá a gauče

Predám novú rozkladaciu pohovku s úložným priestorom. Výborný materiál, farba nevybledne na slnku. Farba sedačky je šedá, nôžky drevené.
Dostali sme ju ako dar no nehodí sa nám do hosťovskej izby.
NC 680€
Nová rozkladacie pohovka s úložným priestorom
Podobné inzeráty
Rozkladacie kreslo Bella
Predám rozkladacie kreslo Bella s úložným priestorom. Kupované v Tempo Kondela. Bolo použité asi 10krat a preto ho predávame. veľmi dobrý stav. Viac info po telefóne. Popis: Pohodlné kreslo je vždy dobrý dôvod, prečo sa tešiť domov. Zaručuje pohodlie a luxus v každom ohľade. Výborným partnerom na relax sa stane rozkladacie kreslo BELLA. Ochranca strážiaci vaše leňošenie. Je nadčasové, ale nohami stojí pevne v prítomnosti. Je trpezlivé a zhovievavo sa stará o váš voľný čas, k tomu mu pomáha aj kvalitná bonelová výplň. Pastvou pre oči bude mentolové látkové prevedenie, jeho krásu podčiarkuje a dopĺňa sivá zadná časť. Súčasťou je aj dekoratívny vankúš vo veselej vzorkovanej látke. Kreslo sa rozkladá systémom automat, na jeho rozloženie preto nie je potrebné veľké úsilie. V podstate ho rozložíte dvoma ťahmi. Prvým ťahom nadvihnete a posuniete dopredu sedadlo. Druhým sklopíte operadlo, a získate priestor na spanie. Po chvíľke strávenej s kreslom BELLA sa budete cítiť ako znovuzrodení. Preferujem osobný odber. Dohoda na mieste.
Rozkladacie kreslo NORODDEN
Predám rozkladacie kreslo NORODDEN kupované vlani v Jysku. Kreslo je v super stave, má však fľaky v sedacej časti od vody - určite pôjdú vyčistiť. Kreslo nebolo používané na spanie (len na sedenie), takže časť na ležanie je v podstate úplne nová. Pôvodná cena 270€. Viac info o materiáloch a rozmeroch v priloženom linku. Nutný odvoz z Petržalky (kreslo je rozmerné a ťažké, treba mať väčšie auto a posilu).
Rozkladacia pohovka, gauč
Predám rozkladaciu pohovku Hejls – farba béžová -oranžová s úložným priestorom pod sedadlom Rozmery Š/V/H 190/92/85, plocha na spanie Š/D 120/190, Doplňujúce info na str: Pohovka je málo používaná bez preležanín a fľakov. Inzerát je platný do zmazania.
Pohovka HARNDRUP modrá
Predám takmer novú rozkladaciu pohovku HARNDRUP kúpenú v júli 2022. Pohovka je pohodlná, s príjemným materiálom, nepoškodená, opierky sú nevysedené. Rozkladanie má jednoduchý princíp a poskytuje plnohodnotné lôžko, napríklad pre návštevy. Rozmery v celku: Š210 x V85 x H100 cm Nezmontované: Š114 x V38 x D118 cm Plocha na spanie: Š114 x V190 Pôvodná suma: 330 € Dôvod predaja: Sťahovanie do plne vybaveného bytu. Odvoz je potrebné zabezpečiť, lokalita Ružinov/Nivy. Pohovka je stále v predaji:
Pohovka EMS MONDO PARIS - 3R hnedá
Predávame pohovku nepoužívanú. Stav ako nová. Rozkladacia pohovka DOVER 3R. S úložným priestorom pod sedacou časťou. Pohovka je vhodná na príležitostné spanie. Spacia plocha: 198x153 cm. Materiál čalúnenia: látka. Materiál výplne: polyuretánová pena + pružiny BONELL. V cene sú zahrnuté dva kusy veľkých a dva kusy malých vankúšov. Výška sedu: 44 cm. Hĺbka sedu s vankúšmi: 57 cm. Hĺbka sedu bez vankúšov: 83 cm. Moderná pohovka DOVER je vhodná do každej študentskej izby. Nie len že plní úlohu postele, na ktorej je možné spať každý deň, ale z funkčnej stránky je možné využiť aj veľký úložný priestor ktorý sa nachádza pod sedacou časťou pohovky. Dva kusy veľkých a dva kusy malých vankúšov sú v cene produktu. Vankúše sú odoberateľné, preto viete naplno využiť pohovku aj pred jej rozložením. Reálne fotky doložím. Reálna tmavo hnedá farba bledšia. Len osobný odber !!
POLINA rozkladacia pohovka
POLINA je rozkladacia pohovka v štýle retro vhodná na každodenné spanie. Elegantná rozkladacia pohovka s úložným priestorom. Pohovka je v TOP stave takmer nepouzivana. Šírka:196 cm Dĺžka: 85 cm Viac info tu (kupovana):