inzercia, predaj, predám, bazár

Nová sklenená fľaša Equa

Kategória: Všetko ostatné

Nová sklenená fľaša EQUA, cena 15€+pošta.
Nová sklenená fľaša Equa
Podobné inzeráty
Nová sklenená fľaša Equa
Nová sklenená fľaša EQUA, cena 12€+pošta.
Manduka EQUA® Eko® LUNA NIGHT
Predám krásnu okrúhlu podložku Manduka LUNA NIGHT. Podložka je ako nová, bez známok opotrebovania, vôbec ju nepoužívam. Viac info napr. na: Pôvodná cena 120EUR. Osobný odber možný v BA. Poštou neposielam kvôli veľkosti podložky.
Predám novu vojenskú poľnú fľašu:
Predám novu vojenskú poľnú fľašu. Je to nová vojenská poľná fľaša na vodu, čaj a iné tekutiny vyhotovená z plastu - polyetylénu v olivovo / khaki zelenej farbe, preto je odolná voči nárazom, pádom a pod. Plastová poľná fľaša s nylonovým obalom zhotovená podľa US vzoru. Objem: 1 liter, Obvod: 33 cm, Rozmery: 21 cm × 13 cm × 8 cm Výška: 21 cm, Šírka: 13 cm, Hrúbka: 8 cm, Fľaša zhotovená z materiálu: 100% polyetylén, Puzdro zhotovené z materiálu: 600 x 600D Oxford-Nylon s Polyuretánovou povrchovou úpravou, INZERÁT AKTUÁLNY DO ZMAZANIA ! ! ! POPIS: Fľaša ma uzatváranie na pevnú zátku so závitom a s gumeným tesnením ktoré zabráni vyliatiu a pretečeniu vody. Ma ideálnu hmotnosť keďže je z ľahkého plastu, 100% polyetylén. Súčasťou fľaše je nylonové puzdro v zložení 600 x 600 D Oxford-Nylon. Toto puzdro je vo farbe maskáč WOODLAND US alebo zelené OLIVA/KHAKI. Svojou polyuretánovou povrchovou úpravou je nepremokavé a z vnútornej strany zateplené tak vytvára izoláciu, čim napomáha dlhšie udržiavať teplotu nápojov, teplý čaj v zime, alebo studenú vodu v horúcom lete. Zo zadu sú na puzdre umiestnene 2 kovové úchyty (spony) a fľašu v puzdre je možné pripnúť na opasok, taktickú vestu alebo na batoh. Vpredu na puzdre je umiestnene malé vrecko - kapsička na sterilizačné tabletky do vody, ktoré nie sú súčasťou balenia fľaše, ale mali by byt výbavou do prírody, aby sa zabránilo prípadným infekciám z voľne dostupného, vodného zdroja. Fľašu je možné využiť do prírody, poľovníctvo, pre zálesákov. Fľaša je nová, nepoužitá. Cena je 10 EUR + poštovne podľa cenníka slovenskej pošty. Inzerát aktuálny do zmazania. Telefónne číslo neplatne kontaktujte ma len cez email prosím. Skontrolujete si prosím aj SPAM alebo nevyžiadanú poštu často tam presunie moju odpoveď / email.
Skladacia fľaša na nápoje s uzáverom, 700 ml, NOVÁ
Ekofľaša má niekoľko predností, skladacia fľaša je ideálna pre cestovanie s príručnou batožinou, počas športového tréningu alebo napríklad k víkendovej turistike. Po vyprázdnení ju môžete zložiť do obdĺžničku o menšom objeme než je krabička od cigariet. Veľmi užitočná je tiež karabínka, vďaka ktorej si fľašu môžete pripnúť na batoh. Skladaciu fľašu skrátka môžete využiť pri všemožných aktivitách. Je veľmi jednoduchá na údržbu. Fľašu samozrejme môžete používať opakovane. Aj keď má fľaša tvar vrecka, po jej naplnení je samonosná – pevne stojí tak, ako ju vidíte napríklad na obrázku. • K fľaške je aj hliníková karabinka na zavesenie • Objem: 700 ml • Rozmery: 28 x 11 cm
Filtracna sportova flasa Laica
Predam filtracnu fitness flasu Laica. Flasa je nova, nepouzita v povodnom baleni s jednym zabalenym filtrom. Preferujem osobne prevzatie.
Nerozbitná fľaša na pitie Ars una
Predám novú plastovú fľašu 600ml na vodu. Fľaša je zdravotne nezávadná. -neobsahuje BPA -termostabilná medzi -10°C a +95°C -vyrobená z Eastman Tritan Copolyester -je dobre uzatvoriteľná a nezapáchajúca -vysoká nárazuvzdornosť