inzercia, predaj, predám, bazár

Nova vana s prislusenstvom Ideal Standard

Kategória: Kúpeľne

Uplne nova nerozbalena vana Connect od Ideal Standard, vysoka kvalita. Vana Connect lava (odtok je vlavo), 170cm dlzka, vratane noh, nosnej konstrukcie a specialneho sifonu (proti preteceniu vody). SUCASTOU NIE SU PANELY OKOLO VANE ANI SPRCHOVACIA ZASTENA.

Popis: Connect vaňa s rozšírenou zónou na sprchovanie zo sanitárneho akrylátu. Vrátane nosnej konštrukcie a skrytého prepadu Ideal Waste (dopredu nainštalované a utesnené). Vonkajší plášť vystužený skleným vláknom. Spevnené dno vane. Typ montáže: na zabudovanie alebo na nosnú konštrukciu v kombinácii s čelným a bočným panelom. Odber mozny ihned v KE. Vsetko este zabalene v krabiciach vratane vane. Cena 400 eur.
Nova vana s prislusenstvom Ideal Standard
Podobné inzeráty
Nové umývadlá
Predám nové, nikdy nepoužité keramické umývadlá na zabudovanie do dosky značky Ideal Standard, s povrchovou úpravou Ideal PLUS, čo znamená, že sú umývadlá krásne lesklé a veľmi ľahko sa čistia. Rozmery 55x46 cm. Vyzdvihnutie v Nižnom Klatove (cca 5 km od sídliska KVP v Košiciach). Cena 25Eur/kus alebo 40 EUR za oba. “IDEAL PLUS – nová povrchová úprava sanitární keramiky se samočisticím účinkem společnosti IDEAL STANDARD. Méně čištění, více lesku, delší radost z kvalitních keramických povrchů. Ideal Plus je novou ochrannou vrstvou pro povrchy sanitární keramiky Ideal Standard, která tak učinila další krok k dokonalosti.” Cena za kus 25 Eur, za oba spolu 40 Eur
Umyvadlo IDEAL Standard Connect 500x460x140mm
Predam umyvadlo IDEAL Standard Connect, rozmery 500 (sirka) x 460 (hlbka) x 140 (vyska). Nikdy nenamontovnae alebo pouzite, len trosku zaspinene z prepravy. Dostal som ho v ramci dodavky kupelne v novostavbe ale namontoval som si ine. Model rovnaky ako tento, ale vyska je 140mm namiesto 170mm. Idealne osobny odber Bratislava/Ruzomberok
Umývadielko ideal standard
Predám malé umývadlo napr. do záchodu Ideal Standard skoro nové, demontované na novostavbe. Šírka 35cm, hĺbka 26cm. Otvor na batériu vľavo.
Nove este zabalene umyvadlo Ideal standard Strada
Dobry den. Predam nove nepouzite este zabalene umyvadlo znacky Ideal standard rozmer 50cm X 42cm. Povodna cena 130 eur. Predam za 90 eur. Blizsie info na:
Umývadlo zn. Ideal Standard Eurovit plus
Predám Umývadlo zn. Ideal Standard Eurovit plus v rozmere 600x460x190 mm, nové nepoužité, zmontované z novostavby bytu... Bez batérie... Odber možný BA, HC, Rovinka, Dun Luzna Link k špecifikácií:
Ideal Standard Ideal Standard Connect Air - Umývadlo CUBE 60
Predam umyvadlo, nove, nemontovane, bez poskodeni. Rozhodla som sa napokon pre umyvadlo na doske. Umývadlo CUBE od výrobcu Ideal Standard série Connect Air Umývadlo CUBE Biela S prepadom S plochou pre armatúru 1 otvor pre batériu Rozmery: 60 × 46 cm PC 120eur Osobny odber Bratislava