inzercia, predaj, predám, bazár

Nová Vodná fajka KAYA PN 330 biela s priehľadnou vázou

Kategória: Sklo, keramika

Predám novú vodnú fajku Kaya, model PN 330. Vodná fajka Khanjar Insight je očarujúca maličká vodná fajka. Jej telo je doplnené luxusnou sklenenou vázou. Kaya PN 330 je ľahko prenosná a veľmi skladná, a je vybavená všetkým, čo potrebujete, aby ste mohli začať fajčiť. Korunka vortexového typu poteší milovníkov beznikotínových náplní do vodnej fajky, ako sú minerálne kamienky či vaporizačné gély, ktoré si s vortexovou korunkou skvele rozumejú.

Celková výška vodnej fajky: 35 cm
Váza: 14cm
Dĺžka hadice: 175 cm

Čo nájdete v balení:
Telo, váza, tanierik, keramická korunka, všetky potrebné tesnenia, šliach, kliešte na uhlíky.

Takže stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu).

Viem vám dodať aj minerálne kamienky a uhlíky na fajčenie.

Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Nová Vodná fajka KAYA PN 330 biela s priehľadnou vázou
Podobné inzeráty
Vodná fajka KAYA
Predám KAYA vodnú fajku s led svetlom (RGB farby, zapína sa zospodu) , k vodnej fajke prikladám aj KAYA hadicu ktorá bola kupovaná zvlášť takisto aj korunku a uhlíky (ak by ste chceli mám aj kokosaky ktoré vám môžem tiež dať k tomu)
Dizajnová tmavomodrá čajová / kávová súprava s vázou
Ponúkam na predaj zvláštnu, peknú dizajnovú čajovú / kávovú súpravu s vázou mramorovo-tmavomodrej farby, ktorá svojou formou, farbou a štýlom môže mimo zatvorenej skrine slúžiť ako dekorácia. Aróma a chuť kávy bude už len čerešničkou na torte. Súprava pre štyri osoby obsahuje štyri šálky, kanvicu, cukorničku, mliečnik a vázu. Výška šálok je 7cm, výška kanvice 16cm, výška cukorničky a mliečnika 10cm, výška vázy 32cm.
Keramická misa s vázou.
Predám misu s vázou. Pekný dizajn a farba. Rozmery na fotkách. Preferujem osobný odber.
Dizajnová tmavomodrá čajová / kávová súprava s vázou
Ponúkam na predaj zvláštnu, peknú dizajnovú čajovú / kávovú súpravu s vázou mramorovo-tmavomodrej farby, ktorá svojou formou, farbou a štýlom môže mimo zatvorenej skrine slúžiť ako dekorácia. Môže byť prekvapivým darčekom na každú príležitosť k rodinnému jubileu, narodeninám a výnimočným sviatkom. Aróma a chuť kávy bude už len čerešničkou na torte. Súprava pre štyri osoby obsahuje štyri šálky, kanvicu, cukorničku, mliečnik a vázu. Výška šálok je 7cm, výška kanvice 16cm, výška cukorničky a mliečnika 10cm, výška vázy 32cm.
Oblako korunka
Predám korunku na vodnú fajku. Pri odberu všetkých kusov cena spolu 30€. 2x oblako+ 4x obyčajná korunka zdarma. Som za osobný odber Košice. Keyword: vodna fajka, korunka na vodnu fajku, shisha, korunka shisha, vodná fajka, korunka na shishu
Vodná fajka Dutch 33cm červená
Predám novú vodnú fajku Dutch. Vodná fajka obsahuje komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú tri farebné prevedenia ČERVENÁ, MODRÁ a ČIERNA. Vodné fajky Dutch sú praktické vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v krabici. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Uvedená cena je za kus (mám k dispozícii viac kusom z každej farby) Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.