inzercia, predaj, predám, bazár

Nová výklopná prilba CASSIDA Compress 2.0 Refraction

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám novú výklopnú prilbu CASSIDA Compress 2.0 Refraction veľkosť "M" ,nainštalovaný PINLOCK, cena 140€
Nová výklopná prilba CASSIDA Compress 2.0 Refraction
Podobné inzeráty
Cassida Compress 2.0 veľkosť XS
Predám rok používanú výklopnú prilbu Cassida Compress 2.0 veľkosť XS. Súčasťou je pinlock, slnečná clona a má dofukonie lícnic. Prilba je ešte v záruke.
Prilba Cassida Compress 2.0 Refraction
Predám helmu Cassida Compress 2.0 Refraction veľkosť M Helma je vyklopna v stave novej , je k nej aj pinlock. Najazdené cca 2000km. Dôvod predaja je nevhodná veľkosť.
Výklopná prilba Airtrix Magic-Star II
Predám novú prilbu Airtrix Magic-Star II. Veľkosť XXL (Skúšaná veľkosť XL 61-62cm). Motocyklová prilba Airtrix / výklopná prilba Magic-Star II nová prepracovaná motocyklová výklopná prilba Airtrix Magic Star II má tieto vlastnosti Ochranná prilba s funkciou vyklápania vyklápacia prilba má integrovanú slnečnú clonu táto flip-up prilba má odnímateľnú a prateľnú vnútornú výstelku ochranná prilba má ideálny ventilačný systém táto flip-up prilba je vybavená priehľadnou clonou proti zahmlievaniu odolnou proti poškriabaniu Funkcie a vlastnosti ochrannej prilby: Mechanizmus vyklápania prilby stlačením uvoľňovacieho tlačidla uprostred vnútornej strany brady. Crash prilba s integrovanou slnečnou clonou vyklápacia prilba má páčku na ovládanie jednou rukou v ľavej dolnej časti, a to aj počas jazdy Bezpečnostný remienok na bradu ochrannej prilby s 10-násobným nastavením Otváranie bradového remienka jednou rukou v rukaviciach alebo bez nich Saténová odnímateľná a prateľná vnútorná výstelka Z prednej časti prilby je nastaviteľná funkcia vetrania Výklopná prilba má dobrú izoláciu proti hluku vďaka gumovému okraju na výreze priezoru Táto motocyklová ochranná prilba je vybavená zorníkom proti poškriabaniu. Údaje o ochrannej prilbe: Hmotnosť: 1550 g +/- 50 g Testovaná podľa normy ECE 22-05 a tým schválená v celej EÚ Materiál: Polykarbonát Rozsah dodávky: Sada: 1 x ochranná prilba na motorku / výklopná prilba Airtrix Magic Star II 1 x originálna ochranná taška Airtrix Možnosť vyskúšať a nepoškodenú vrátiť.
Prilba LS2 a Cassida
Predavam dve prilby: LS2 FF325 vel. XL biela a Cassida Jet helmet vel. L. seda matna. Prilba LS2 je zachovala a pouzivana, ale plexi bez skrabanca. Prilba Cassida je nova len odskusana a raz pouzita na motorke este 20mes v zaruke. Cena LS2 je 50,- Eur a Cassida 70, - Eur (Cassida nova 119,- Eur) Pri kupe oboch prilieb je mozna dohoda na cene.
Cassida Compress 2.0 Refract
Predám výklopnú motoprilbu Cassida Compress 2.0 Refract.Velkosť XL.Prilba bola nosená len pár krát,stav ako nová bez škrabancov.namontovaný pinlock.kupovaná bola v apríli 2022,je v záruke a mám k nej aj pokladničný blok.
Cassida Compress 2.0 Refract
Predám výklopnú motoprilbu Cassida Compress 2.0 Refract.Velkosť XL.Prilba bola nosená len pár krát,stav ako nová bez škrabancov.namontovaný pinlock.kupovaná bola v apríli 2022,je v záruke a mám k nej aj pokladničný doklad.