inzercia, predaj, predám, bazár

Nové case.

Kategória: Zvuková technika

Predám nové case v novom prevedení s kvalitnými gumovými kolieskami, ktorý je vyrobený so štruktúrovanej preglejky.
Vnútorné rozmery bez prepážky sú 69cm x 46cm a vnútorná výška uzatvoreného case je 27cm.
Vnútorné rozmery jedného priečinka sú 33,5cm x 46cm x výška 27cm.
Case sa dajú ukladať na seba.
Sú vhodné na transport kabeláže, svetelnej alebo zvukovej techniky či príslušenstva.
Hmotnosť case je 15kg.

Najlepšie je osobný odber v Rajci, ale môžem poslať poštou, ale až po uhradení platby vopred na účet.

Cena transportného obalu je 150€.
Cena je pevná.

Cena poštovného je:
8€ ako "expres kuriér na poštu"

alebo

11€ ako "expres kuriér na adresu".

Na predaj viac kusov.
Nové case.
Podobné inzeráty
Predam CASE na mixpult MIDAS VENICE F32.
Predam CASE na mixpult MIDAS VENICE F32. Case je v podstate novy, bol pouzity len tolko, ze sa donho vlozil mix-pult na vyskusanie, ze ako sedi. Je v perfektnom 100% stave ako novy, 100% funkcny, nie je na nom vidiet ziadne znamky pouzivania. Dovod predaja je, ze mixpult je uz predany a case stoji nevyuzity. Vonkajsie rozmery: -sirka:109cm. -hlbka:98cm. -vyska:38cm. Cena za case:590,-EUR, vzhladom k velkosti case len osobny odber. +Dohoda, pokial navrhnete rozumnu cenu, vieme sa dohodnut. vla.do@ Vlado
ROAD READY CASE
Ponukam na predaj Case Road Ready pre CDJ player A Mixer 12 Case ma kolieska, zamok pioneer cdj 2000 - Djm 900 allen heath xone 92, px5 dj sluhadka gratis stanton pro 2000 #flight case #bag #case
Predám Pioneer cdj 2000NXS + djm 850 + Zomo case
Ponúkam na predaj prehrávače pioneer cdj 2000nexus a mix pult pioneer djm 850k . Prehrávače sú vo výbornom stave. Mix pult má na sebe známky používania , ale stačí len vymeniť zopár vecí a bude ako nový . Po technickej stránke je bez závad . Dohoda na cene možná- pri rýchlom jednaní . K cdj 2000 nexus pridám aj case od firmy Zomo case. Mix pult ma taktiež prepravný case . Foto ilustračné.
Road Ready Mic Case (case na mikrofón)
Nový road ready Mic Case (microphone case) v krabici Dostupné sú 2 kusy 1 kus za 200€ 2 kusy za 300€
Soundcraft Performer 2 + case + Mini stagebox 32
Predám digitalny mixpult Soundcraft Performer 2 s Thon case-om a stageboxom Soundcraft Mini Stagebox 32 (32in/8out + 4x2 AES/EBU out). Dôvod predaja: Kúpa nového mixu. Performer 2 má 6 rokov, bol používaný 2-5 krát ročne na malých festivaloch a akciách, všetko funkčné. Case bol kupeny s mixom a vzdy boli pouzivane spolu. Do jedného z dvoch slotov je vložená MADI/USB Combo karta (viď foto) Lampa na fotke ide s mixom. Mini stagebox 32 ma 7 rokov a od kúpy bol len v racku. Používaný 2-5 krát ročne (na fotke je v racku vložený aj Furman, ale ten nie je na predaj) Case na mix v cene. vramci Ceska a Slovenska som ochotny osobne doviezt Cena sa da dohodnut.
Case SKB 1SKB-XRack 4U Shallow Roto Rack Case
Predam tento nedobytny CASE. Vo plne funkcnom stave. Tato řada case pojme širokou škálu komponentů pro montáž do racku, jako jsou signálové procesory, napájení, nástrojové zesilovače a bezdrátové mikrofonní systémy. Jsou rotačně tvarované pro pevnost a odolnost, se zámkovým vzorem „X“ zajišťujícím bezpečné stohování. Na přední straně je montážní rám s otvory pro upevnění hardwaru: Přední víko se obepíná a je drženo na místě dvěma otočnými západkami. Na zadní straně je přístupový panel, odstraněný dvěma otočnými západkami. Jedna strana má nožičky tlumící nárazy, druhá zalisovanou rukojeť. Len osobny odber.