inzercia, predaj, predám, bazár

Nove kozene cizmy Baldinini vel.40

Kategória: Topánky, obuv

Dokonale cizmy Baldinini. Jahnacia koza. Sedia perfektne. Velkost 40. Nove s krabicou. PC 320. Kupila som si dalsie a na tieto zabudla, tak posuvam. Cena 140 Eur + post. Na dobierku neposielam. Tel vymysleny. Pozrite aj moje ostatne inzeraty, triedim satnik =)
Nove kozene cizmy Baldinini vel.40
Podobné inzeráty
Nové dámske kožené čižmy BALDININI TREND - VEľ. 39
nové dámske kožené čižmy BALDININI TREND - veľ. 39, PRAVÁ KOŽA, zvonku i zvnútra, skutočná kvalita
Vysoké kožené čižmy Baldinini
Predám dámske vysoké kožené čižmy Baldinini, pár krát obuté, ako nové, veľkosť 38 a 1/2, výška 50cm, opätok 7cm.
Lacno predam rozne topanky vel. 35, 36
cislo je VYMYSLENE, prosim kontakt mailom!!!!!!!!!!!!!! Predam tieto topanky vel. 35-36, NIEKTORE SU NOVE, NENOSENE, kozene, niektore nosene a nekozene. Viac foto poslem mailom, Inzerat plati do zmazania, je pravidelne aktualizovany. Preferujem odber viacerych ks, resp. Min. Odber v hodnote aspon 10e, pokial to mam posielat postou. Tmavomodre na vysokom opatku vel. 35 - 2e Strakate na opatku, vel. 35 - 1,5 e Sede pletene vel. 35 - 1 e Tmavomodre kozene na nizkom opatku - 4e Cierne balerinky nove vel. 35 - 5e Biele na nizkom opatku s prackou vel. 36 - 3e Biele na opatku s maslickou presivane zlatou nitkou, kozene, vel. 35 (kupovane v UK) - 4e Telove lakovky nove na vysokom opatku, vel. 36 - 15e Cierne balerinky na nizkej platforme, lakovkova spicka, nove, vel.35 - 9e Kozacky zn. Breska akoby semisove ale su z textilu, vel. 35 - 1e - Cierne cizmy kozene topanky z brusenej koze na vysokom opatku z cca 1,5 cm platformou vel. 36 (kupovane v Taliansku PC 60 e) - 15e (nie su na samostatnej foto, viem doposlat). Lacno predam aj rozne oblecenie vel. 34-36, skor take elegantnejsie do prace bluzky, saty, tricka, saka, foto viem doposlat.
Kožené čižmy Baldinini 39
Krásne, veľmi málo nosené kožené čižmy Baldinini, veľkosť 39. Opätok 4cm, dĺžka sáry 38cm. Pôvodná cena cez 200€. Osobný odber/+ poštovné
dámske kožušinové čižmy značky "Baldinini"
Predám dámske čižmy značky "Baldinini". Čižmy sú z pravej brúsenej kože, čiernej farby. Vo vnútri sú zateplené pravou kožušinou. Veľkosť č. 41. Dĺžka podrážky od konca päty po špičku je 27 cm, výška 20 cm. Cena 28,- EUR, pôvodná cena 550,- EUR.
CIZMY KOŽENÉ BALDININI 40
Predám kvalitné a luxusné čižmy BALDININI veľkosť 40, farba je tmavo hnedá, Zlaté doplnky. Vo vnútri zateplené v zadu zips. Vhodné na užšiu nohu