inzercia, predaj, predám, bazár

Nove kucharky

Kategória: Kuchárky

Predam nove, nepouzivane kucharky: Ham a mňam (Petr Novotny) 3€, Chute a vone zivota (Brano Deak) 4€, Lidl kucharka Ihnacak vs. Paulus 5€, Dzusy a koktaily (perfektne napoje z ovocia a zeleniny - na kazdej dvojstrane je jeden recept s postupom a fotkami) 5€. Osobne v BA alebo postou (platba vopred na ucet + postovne).
Nove kucharky
Podobné inzeráty
Nove kucharky
Predam nove, nepouzivane kucharky: Ham a mňam (Petr Novotny) 3€, Chute a vone zivota (Brano Deak) 3€, Lidl kucharka Ihnacak vs. Paulus 5€, Dzusy a koktaily (perfektne napoje z ovocia a zeleniny - na kazdej dvojstrane je jeden recept s postupom a fotkami) 4€. Osobne v BA alebo postou (platba vopred na ucet + postovne).
Kuchárky a iné knihy pre zdravie :) 12 kníh
Predám tieto nové, nelistované knihy spolu všetky za 30Eur.Sú tam kuchárky, encyklopédia zdravia pre muža a iné zaujímavé čítanie. Hodnotný vianočný darček :)
Kuchárky Recepty zo života
Predám kuchárky Recepty zo života 2, 14, 15, 16. Nepoužívané, ako nové. 5€/ks
Babičkine kuchárky, Špajza nad zlato a iné
Predám knihy na obrázkoch. Babičkine kuchárky nepoužívané 6€ za kus Špajza nad zlato 6€ nepoužívaná Hrnčeková kuchárka 3,50€ mäkký obal Varíme a pečieme na sviatky nepoužívaná 6€ Ovocné zákusky nepoužívaná 6€ + poštovné.
Rôzne kuchárky
Predám krásne kuchárky 15 kusov plus recepty knihovnička perníčky,medovničky 9,10,13,14,15,16,17,18,19,20,21 spolu 11kusov 15 eur plus poštovné.Volať nie sms.
Knihy o varení, pečení - kuchárky
Kuchárky: - Veľká škola varenia - Preklad: Roman Mikuláš, 10 Eur, raz čítaná vo výbornom stave, ako nová - je vhodná aj ako darček - Pečieme s pôžitkom: Najlepšie recepty na koláče a zákusky na rôzne príležitosti Annette Wolterová Christian Teubner - cena: 10 Eur, veľmi dobrý stav - Veľká škola pečenia S mnohými receptami a informáciami o prísadách - cena: 10 Eur, veľmi dobrý stav Časopisy o varení Tesco a Albert pridám k nákupu po požiadaní.