inzercia, predaj, predám, bazár

Nove nadherne BOHO moderne svadobne saty na predaj

Kategória: Svadobné šaty

Nove nadherne BOHO moderne svadobne saty na predaj. S vsitou podprsenkou a jemnou vleckou.Nadherne svadobne saty aj pre moletky.
S vysackami zabalene v original obale.
Nove nadherne BOHO moderne svadobne saty na predaj
Podobné inzeráty
Nove nadherne moderne BOHO svadobne saty na predaj
Nove nadherne moderne BOHO svadobne saty na predaj. Lahucke boho svadobne saty s rukavmi, s vsitou podprsenku a vleckou.
Nove nadherne moderne BOHO svadobne saty na predaj
Nove nadherne moderne BOHO svadobne saty na predaj. Lahucke, s vleckou, s vsitou podprsenkou.
Nadherne nove luxusne boho svadobne saty
Nadherne nove luxusne boho svadobne saty. Svadobne saty s rukavikmi. Zapinanie az po krk. Prekrasna luxusna zdobena sukna s vleckou. Vsita push up podprsenka.
Nadčasové svadobné šaty
Nadčasové, minimalistické a elegantné svadobné šaty, v ktorých vynikne krása nevesty. Svadobné šaty boli zakúpené vo svadobnom salóne ako úplne nové, hneď po dodaní šiat do salónu. Teda šaty neboli skúšané inými nevestami. Šaty sú vhodné na veľkosť 36/38. Sú bielej farby, látka je pekne lesklá. Šaty majú vzadu dlhú vlečku, ktorá sa dá jednoducho vypnúť na priesvitný gombík. Svadobné šaty majú všité vypchávky a majú dlhú spodničku, do ktorej je všitý menší kruh (kruh je možné vybrať, prípadne je možné všiť väčší kruh a tým dosiahnuť objemnejšiu a honesnejšiu sukňu). Na šatách sú po bokoch ušité aj dve vrecká. Štrasový doplnok, ktorý je na šatách je možné prešiť iným doplnkom, prípadne stuhou. Svadobné šaty boli použité 1-krát. Boli profesionálne vyčistené hneď po svadbe. Šaty nie sú nijako poškodené. Sú ozaj krásne v TOP stave. Tieto svadobné šaty sú vďačné najmä svojou jednoduchosťou a tým, že si ich ďalšia nevesta vie malými úpravami prispôsobiť. Verím, že nevesta, ktorá sa pre tieto šaty rozhodne si ich rovnako zamiluje a spravia z nej krásnu a spokojnú nevestu. Cena je 300 eur plus náklady za poštovné (prípadne osobný odber). V prípade záujmu ma kontaktujte prosím sms správy. Ďakujem.
Nove lahucke boho svadobne saty na predaj
Nove lahucke boho svadobne saty na predaj. S vsitou podprsenkou. Svadobne saty s uzatvorenych chrbatom, zapinanie na male gombicky. Svadobne saty bez otvoreneho dekoltu.
Boho svadobne saty Dyona
Predam BOHO svadobne saty. Velmi prijemne, vhodne na jarnu az jesennu svadbu. Usite v dizajnerskej dielni Dyona. Sitena mieru, cca S, vyska 168cm + opatok. V pripade zaujmu velky boho kruh s kvetinovou vyzdobou do saly alebo na fotenie iba za 35€ od sikovnej @greathomemade v spolupraci so @stylikawedding (foto v albume) - IBA osobny odber, kruh je naozaj krasny a velky. A krasne a hlavne pohodlne svadobne sandale na opatku Anna Field (foto v albume) za 20€. Vsetko pouzite 1x. Povodna cena siat 1000€.