inzercia, predaj, predám, bazár

nové originálne hry na hernú konzolu Sony PSP

Kategória: Hry

Predám nové nerozbalené originálne hry na starú hernú konzolu Sony PSP.Hry sú ešte zabalené vo fólii s ochranným pásikom PSP od výroby v excelentnom stave.Taktiež na obaloch ochranná nálepka s hologramom.Hry a návody sú v anglickom jazyku.Hry sú z mojej osobnej zbierky.Vhodné pre zberateľa alebo na zábavu.Cena za hru 13 €.

Transformers Revenge Of The Fallen
Cars 2
Aragorn's Quest - The Lord Of The Rings
Midnight Club L.A.Remix
Indiana Jones The Original Adventures
Spinout
Lego Star Wars III
Shaun White Snowboarding
Ace Combat Joint Assault
Lego Batman The Videogame

Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke.

Posielam na dobierku.
Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.
nové  originálne hry na hernú konzolu Sony PSP
Podobné inzeráty
nové originálne hry na hernú konzolu Sony PSP
Predám nové nerozbalené originálne hry na starú hernú konzolu Sony PSP.Hry sú ešte zabalené vo fólii s ochranným pásikom PSP od výroby v excelentnom stave.Taktiež na obaloch ochranná nálepka s hologramom.Hry a návody sú v anglickom jazyku.Hry sú z mojej osobnej zbierky.Vhodné pre zberateľa alebo na zábavu.Cena za hru 13 €. Transformers Revenge Of The Fallen Cars 2 Aragorn's Quest - The Lord Of The Rings Midnight Club L.A.Remix Indiana Jones The Original Adventures Spinout Lego Star Wars III Shaun White Snowboarding Ace Combat Joint Assault Lego Batman The Videogame Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.
nové originálne hry na hernú konzolu Sony PSP
REZERVOVANÉ do 2.3.2023 !!! Predám nové nerozbalené originálne hry na starú hernú konzolu Sony PSP.Hry sú ešte zabalené vo fólii s ochranným pásikom PSP od výroby v excelentnom stave.Taktiež na obaloch ochranná nálepka s hologramom.Hry a návody sú v anglickom jazyku.Hry sú z mojej osobnej zbierky.Vhodné pre zberateľa alebo na zábavu.Cena za hru 13 €. Transformers Revenge Of The Fallen Cars 2 Aragorn's Quest - The Lord Of The Rings Midnight Club L.A.Remix Indiana Jones The Original Adventures Spinout Lego Star Wars III Shaun White Snowboarding Ace Combat Joint Assault Lego Batman The Videogame Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.
nové originálne hry na hernú konzolu Sony PSP
Predám nové nerozbalené originálne hry na starú hernú konzolu Sony PSP.Hry sú ešte zabalené vo fólii s ochranným pásikom PSP od výroby v excelentnom stave.Taktiež na obaloch ochranná nálepka s hologramom.Hry a návody sú v anglickom jazyku.Hry sú z mojej osobnej zbierky.Vhodné pre zberateľa alebo na zábavu.Cena za hru 13 €. Transformers Revenge Of The Fallen Cars 2 Aragorn's Quest - The Lord Of The Rings Midnight Club L.A.Remix PREDANÉ !!! Indiana Jones The Original Adventures Spinout Lego Star Wars III Shaun White Snowboarding Ace Combat Joint Assault Lego Batman The Videogame Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.
Predám PSP, hry na PC, gamepady na PC
Predám street PSP charcoal black (vo veľmi dobrom stave), málo používané + obal na PSP a 3 hry- Gran Turismo, Ghost Recon 2, SSX on tour. Cena: PSP- 90€ Gran Turismo- 8€ Ghost Recon- 8€ SSX on tour- 8€ obal na PSP- zadarmo -možnosť kúpy v celku (PSP,hry,obal)- 100€ Predám hry na PC: fifa 10- 5€ fifa 11- PREDANÉ fifa 12- PREDANÉ fifa 13- PREDANÉ fifa 14- 5€ fifa 15- 8€ fifa 16- 8€ ProCycling Manager season 2014- 7€ ProCycling Manager season 2016- 10€ The Settlers- PREDANÉ Showcase pool- 5€ Zoo Tycoon 2- PREDANÉ Predám Gamepady-ovládače na PC: Logitech F310- 10€ Speedlink strike NX- 15€ -v prípade kúpy obi dvoch ovládačov ponúkam 3 hry zadarmo podľa Vášho výberu. V prípade záujmu ozvite sa mi hlavne na e-mail.
nové originálne hry na Sony PSP
Predám nové nerozbalené originálne hry na starú hernú konzolu Sony PSP.Hry sú ešte zabalené vo fólii s ochranným pásikom PSP od výroby v excelentnom stave.Taktiež na obaloch ochranná nálepka s hologramom.Hry a návody sú v anglickom jazyku.Hry sú z mojej osobnej zbierky.Vhodné pre zberateľa alebo na zábavu. Final Fatasy IV -> 29 € Sonic Rivals -> 25 € Soulcalibur Broken Destiny -> 25 € PREDANÉ!! Crash Tag Team Racing -> 25 € Tenchu Shadow Assassins -> 15 € PREDANÉ!! Prince of Persia Rival Swords -> 15 € Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.
Yu-Gi-Oh Tag Force PSP - Nové, Nerozbalené
Predám Yu-Gi-Oh! Tag Force hry na PSP - nové, nerozbalené. ▲ PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 2 - 35 EUR - Hra nieje v originálnej fólií. - Hra je zabalená v ochrannom obale proti poškodeniu. ▲ PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 ( NTSC verzia ) - 30 EUR - Hra nieje v originálnej fólií. - Hra je zabalená v ochrannom obale proti poškodeniu. ▲ PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 - 30 EUR - Hra nieje v originálnej fólií. - Hra je zabalená v ochrannom obale proti poškodeniu. ▲ PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5 - 35 EUR - Hra nieje v originálnej fólií. - Hra je zabalená v ochrannom obale proti poškodeniu. Pri kúpe obidvoch hier je cena 110 eur. Platba vopred na účet alebo aj na dobierku po zaplatení poštovného ( + 5 eur ) vopred. Posielam cez zasielkovňu/packetu na výdajne miesto alebo adresu. Číslo vymyslené.