inzercia, predaj, predám, bazár

Nové. Polystyrenové dózy na jedlo.

Kategória: Ostatné

Polystyrenové dózy na jedlo. Cena za 1 kus je 1,35 e. Mám viac kusov. Mám 50 ks. Nepoškodené a Nepoužité.
Nové. Polystyrenové dózy na jedlo.
Podobné inzeráty
Polystyrenové zátky
Polystyrénové zátky Predám kvalitné polystyrénové zátky na zakrytie tanierových hmoždienok na fasáde. Polystyrenové zátky s priemerom 68 mm cena 0,038€ za kus. Zátky s priemerom 71 mm na frézky, cena 0,04€/ks. Polystyrenové zátky sú vyrobené z kvalitného a čistého materiálu, nelámu sa. Dohoda možná.
Zelene dozy na potraviny 2ks
Zelene dozy na potraviny 2ks 2.00 Eur, nepouzivane, ako nove, material plast, cena je za obe dozy spolu, priemer podstavy doz je 10.5cm vyska nizsej dozy je 9.5cm, vyska vyssej dozy je 13.5cm, na mensej nedoviera viecko, uz bola tak zakupena, hmotnost 390g (obe dozy). Viac foto a dodacie podmienky vratane odkazov na len pozitivne hodnotenia zakaznikov Vam poslem na poziadanie, kontakt len mailom, prosim, dakujem za pochopenie.
TERMOBOXY, POTRAVINOVÝ BOX, POLYSTYRENOVY BOX, OBAL NA JEDLO
Predám potravinové termoboxy, polystyrénové obaly, polystyrénové boxy na prepravu jedla, akváriových rybiek. Prepravné polystyrénové termoboxy ponúkam vo veľkosti S, M, L, XL. Tieto polystyrénové boxy sú vhodné na prepravu jedla (streetfood) napr. pri rozvoze jedla. Udržiavajú stálu teplotu a majú vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti. Vhodné na prepravu akváriových živočíchov (rybky, shrimpy, krevety, raky, ráčiky, slimáky, ustrice, ryby, rastliny, kraby atď.). Všetky thermoboxy, ktoré mám v ponuke sú v 99 % stave, odolné voči oderu, pevné a nepoškodené. Vhodné taktiež na prepravu tovaru pre chladiarensky a potravinárskych priemysel a na dlhé cesty autom, pri zachovaní konštantnej teploty (udržiavajú potraviny, nápoje vždy čerstvé, chladené alebo naopak teplé). Ceny: Veľkosť S - 5 € (skladom 6 kusov) Veľkosť M - 7 € (skladom 5 kusov) Veľkosť L - 9 € (skladom 4 kusy) Veľkosť XL - 10 € (skladom 7 kusov) K termoboxom ponúkam taktiež chladiace vložky o veľkosti M (300 g), ktoré slúžia na udržania stálej nízkej teploty (chladiaca vložka sa pred použitím dá schladiť do chladničky/mrazničky) a následne dokáže udržať konštante nízku teplotu 8-10 hodín. Cena za 1 kus chladiacej vložky je 3 € / 1 ks. Pošlem aj na dobierku kuriérom SPS po úhrade prepravných nákladov vopred na účet. Osobný odber v RK.
Avent kombinovaný parný mixér
Predám s komplet príslušenstvom a 2 plastové dózy,plne funkčný s bežnými známkami používania. Kombinovaný parný mixér a hrniec AVENT umožňuje ľahko pripraviť zdravé domáce detské jedlo: Najprv uvarte v pare ovocie, zeleninu, rybu či mäso a potom jednoducho nádobu zdvihnite, otočte a mixujte. Jedlo nie je nutné nikam prekladať! Dokáže pripraviť detské jedlo pre každú fázu, keď prechádzate z kojenia na príkrmy a tuhú stravu. Pomáha uchovať živiny a tvar Udržuje tekutiny pre varenie Kompaktné prevedenie pre ľahké uskladnenie Ľahké doplňovanie vody Varte v pare a mixujte po otočení nádoby Minimum častí, vďaka ktorým sa ľahko čistí Iba osobný odber.
Jedlo ako jed,jedlo ako liek
Predám knihu,jedlo ako jed,jedlo ako liek. Veľmi zaujímavá a nápomocná kniha
Predám knihu Jedlo ako jed, jedlo ako liek
Predám knihu Jedlo ako jed, jedlo ako liek, cenu ponúknite, dohoda. Pozri aj ostatné inzeráty.