inzercia, predaj, predám, bazár

Nové sklenené fľaše s jedinečným dizajnom

Kategória: Sklo, keramika

Ponúkam na predaj nové sklenené fľaše na pálenku, na víno, na svadbu, na oslavy, na výslužku, na domáci sirup, ako dar s elegantným dekoračným motívom.

Jedinečný dizajn fľiaš poteší nie len oko, ale širší tvar fľiaš zaručí aj stabilitu na stoloch. Tá klasická jednoduchá, už okukaná fľaša oveľa ľahšie sa prevráti, keďže je vysoká, úzka, a napr. hostia na svadbe už tiež nemajú 100%-nú stabilitu :) Dostupné 500ml.

♧ Cena za 500ml-ové 1,50€/ks s korkom.

!! Iba osobný odber u nás v Hrušove, + v KE, v RV, neposielame.
Nové sklenené fľaše s jedinečným dizajnom
Podobné inzeráty
Predám flaše na svadbu - svadobné flaše
Predam flase na svadbu - svadobne flase 0,7 litra + zatka drevo korok. Flase su ciste a je ich mozne hned pouzit. Flase slivovica 6ks, flase jablckovica 7ks, flase belovica 5ks, flase repak 5ks cena za kus 0,90.Eur Mam aj vinove flase zelene 0.7 l pocet 12ks cena za kus 0,30.- Eur Cena za vsetky spolu 20.-Eur Kontakt
Nové sklenené fľaše s jedinečným dizajnom
Ponúkam na predaj nové sklenené fľaše na pálenku, na víno, na svadbu, na oslavy, na výslužku, na domáci sirup, ako dar s elegantným dekoračným motívom. Jedinečný dizajn fľiaš poteší nie len oko, ale širší tvar fľiaš zaručí aj stabilitu na stoloch. Tá klasická jednoduchá, už okukaná fľaša oveľa ľahšie sa prevráti, keďže je vysoká, úzka, a napr. hostia na svadbe už tiež nemajú 100%-nú stabilitu :) Dostupné 500ml a 350ml. ♧ Cena za 500ml-ové 1,20€/ks s korkom, a za 350ml-ové 1€/ks s korkom. !! Iba osobný odber u nás v Hrušove, + v KE, v RV, neposielame.
Zaváracie fľaše
Predám zaváracie fľaše,čisto nové aj s viečkami. 4 litrove fľaše cca 60 ks, 3dcl a aj 7dcl. Cena za 4 litrove fľaše- 0,50€/ks aj s viečkami Cena za 3dcl fľaše-0,10€/ks aj s viečkami Cena za 7dcl fľaše-0,30€/ks aj s viečkami Flase su vhodne na zavaranie,na uskladnenie roznych potravin (huby,orechy atd.)
Sklenené fľaše 1L
Predám sklenené fľaše s objemom 1liter s vrchnákom. Skladom viac kusov. Iba osobný odber. Fľaše na víno/ fľaše na pálenku. Cena 0,60€/ks.
Sklenené fľaše 4250ml
Predám sklenené fľaše 4250ml bez víčka. Fľaše sú nové,nepoužité,zabalené vo folii. Možnosť zaslania poštou na dobierku. V prípade záujmu v okrese Dolný Kubín, Tvrdošín viem po dohode doviesť osobne. Počet 6ks.
Sklenené fľaše
Ponúkam nové sklenené, priehľadné fľaše. Fľaše sú zabalené vo fólií po 10 kusov. 1 l 0,7 l 0,5 l Vrchnák Osobný odber.