inzercia, predaj, predám, bazár

Nove sroubovacie a robustne madlo na tlakovu flasu

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Ponukam na predaj nove sroubovacie a robustne madlo na tlakovu flasu - vid. foto. V pripade dobiekry uctujem aj postovne v sume plus 4Eura k cene tovaru.
Nove sroubovacie a robustne madlo na tlakovu flasu
Podobné inzeráty
Tlakova nadoba
Predam tlakovu nadobu o objeme 2400 Litrov. Nadrz bola donedavna pouzivana ako zasobnik na naftu ale samozrejme da sa pouzit ci na fekal alebo tlakova nadoba na vzduch. Cena A tlakovu nadobu je 650euro
Predám pozinkovanú 100l tlakovú nádobu.
Predám pozinkovanú 100l tlakovú nádobu podľa foto. Dopravu zabezpečuje a hradí kupujúci. Na SMS nereagujem!
Predám tlakovú nádrž pre kompresor
Predám tlakovú nádrž s elektromotorom a s tlakovým spinačom
Tlakova nadoba
Predam tlakovu nadobu o objeme 2400 Litrov. Nadrz bola donedavna pouzivana ako zasobnik na naftu ale samozrejme da sa pouzit ci na fekal alebo tlakova nadoba na vzduch. Cena A tlakovu nadobu je 650euro. Ak nahodou nezdviham volajte mi na t.c..
Heater 3.3kW Inelco elektrický ohrievač s ventilátorom profe
Nový, nepoužitý, so zárukou. Doprava v SR zdarma. Cena 110 €. Výkon: 3300W Napätie: 230V Regulácia: 1650/3300W Max. sieťový prúd: 14,3A Hmotnosť: 7,5 kg Rozmery: 250x250x420mm Robustné kovové prevedenie Elektrické ohrievače INELCO Heater sú robustné svojou konštrukciou. Ohrievače sú chránené pred prehriatím a poškodením. Ohrievače INELCO sú určené na vyhrievanie malých a stredných miestností ako sú dielne, garáže, obchody, kancelárske priestory alebo výrobné priestory. Ohrievač Heater 3,3kW spĺňa Európske normy a vyznačuje sa certifikátom ISO 9000. Výkon 3,3kW a prietok vzduchu 400m3/h pomerne rýchlo vykúri malé a stredné priestory na požadovanú teplotu. Hmotnosť je 7,5 kg. Možné využitie pri prevádzke: • Uzatvorené priestory, Poľnohospodárske budovy, garáže, obchody, domy, kancelárie, pivnice, skladištia • Odporúča sa pre maliarov, omietkárov, obkladačov, inštalatérov, atď. • Pre maximálnu účinnosť sa doporučuje použitie v kombinácii s odvlhčovačom vzduchu Vhodný k vykurovaniu: · obchodov (bez zápachu, bezpečný, nízka úroveň hluku)· dielní automobilových opravovní· kancelárií stavieb· mobilných kancelárskych kontajnerov· bytov a pivníc (na prikurovanie) · skladových budov (aj nočná prevádzka) · skladov lepidiel· trhových stánkov· k sušeniu - pre maliarov, omietkarov, obkladačov, pri kladení podlahových krytín apod. Výhody: · nespotrebováva kyslík· vhodný pre nevetrané priestory· teplý vzduch je suchý· odpadá palivová sústava· vhodný pre nepretržitú prevádzku· ohrievacie prvky sú z nehrdzavejúcich ocelí· žiadny otvorený oheň· šetrný k životnému prostrediu· teplo bez zápachu· teplotne istený motor· kontrola teploty ohriateho vzduchu · 100% účinnosť· nízka hladina hluku · štvorstupňová regulácia teploty· možnosť okamžitého nasadenia· ľahký transport· štandardný termostat· ohrievače sa môžu stavať na seba kompaktné, bezpečné a čisté zariadenie
Predam tlakovu flašu N2
Vhodna na použitie v pneuservise na plnenie pneumatik pneumixom-dusikom,mne je mepotrebmá možnosť použit aj na iný účel,cenu ponúknite.Ponuky prosim cez formulár čislo je neplatné ozvem sa.