inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÉ syrárske formy

Kategória: Kuchyne

Predám NOVÉ formy na výrobu syrov.
- Väčšia forma okrúhla - 3€
- Menšia forma srdiečko - 2€
NOVÉ syrárske formy
Podobné inzeráty
Predam silikonove formy na male babovky
Predam silikonove formy na male babovky, priemer jednej babovky 7cm, vyska 4 cm, nove, cena 6€/1kus, kontakt tsagan.nuur@
Nerezová forma PERNÍK/Novy tovar :
Novy tovar: Nerezová forma PERNÍK s teflónovým Vám pomôže upiecť originálny korpus alebo zákusok v tvare známej postavičky z rozprávok. Teflón na povrchu formy zaručuje, že cesto sa nebude na forme prichytávať. Formu môžte používať pri teplote do 220°C a umývať v umývačke riadu. Rozmer formy je 43 x 28 cm.
Keramické formy na pečenie
N apredaj keramické formy na pečenie, jedna forma je vianočka, druhá forma je baranček, pozostávajúci z 2 kusov. Bez poškodení. Málo používané.
Formy na pečenie bábovky, torty a haluškár
Predám formy na pečenie bábovky, torty, srnčí chrbát a haluškár. Všetko v perfektnom stave. 4 € za kus. Inzerát je platný do zmazania.
Drezová bateria Morasco (vyťahovacia sprcha)
Nepoužitá batéria Morasco je najvhodnejším riešením pre zákazníkov hľadajúcich nízku batériu s vyťahovacou sprchou. Praktický prepínač umožňuje ľahko prepnúť zo sprchy na prúd. Vďaka tomu je omývanie dokonca aj väčších predmetov jednoduché a bezstarostné. Veľkou výhodou tohto modelu je možnosť zmeniť typ vodného prietoku, čo výrazne zvyšuje praktickosť. Prietok môže mať 2 formy: bežný a sprchovací. Batéria je nižšia (19 cm k odtoku), čo je výhodné, ak je za drezom okno, alebo máte za drezom na stene kuchynské príslušenstvo. Pôvodná cena 89€.
NOVÁ nadčasová linka 299 Euro + NOVÉ designové spotrebiče
Táto nová linka je dlhodobo bezúdržbová, stejne tak nové spotrebiče majú záruku a tiež dlhodobo fungujú bez problémov. Nové je totiž nové. Štýlovo, rozmerom i vybavením, stejná nová linka od SIKA, alebo Oresi je o 2/3 dražšia. Prečo práve túto linku? Čím sa odlišuje? - je 100% NOVÁ so 100% NOVÝMI spotrebičmi - pracovná doska nie je delená, je v celku; - súčastou linky ja praktická zástena za linkou. - pracovná doska a zástena majú designový šedý povrch s imitáciou betónu x dvierka na linke s tichým zatváraním x NOVÉ spotrebiče so ZÁRUČNÝM LISTOM: NOVÁ Concept sklokeramická doska má - intiutivné dotykové ovládanie, bezpečnostnú poistku, časovač, moderný design - 4 zóny na varenie + Hi - light - čisté varenie na elektrine, lahká údržba - jej velkou výhodou je možnost využitia akéhokolvek riadu NOVÁ Whirpool rúra na pečenie je - energeticky úsporná - vo futuristickém designu, nerezové zpracovanie s nerezovým madlom a trojicou prepínačov - horkovzdušná, možnost pripravovat viac pokrmov naraz, úspora energie - vybavená ochlazovaním dverí, vďaka tomu sa o dvierka nikdy nespálite - má samočistenie NOVÝ Concept digestor - odsávač par má - výkon 175 m3/h s 3 stupnami odťahu; - možnost recirkulacie a ovládania; Rozmery linky: šírka 2 580 cm x hlbka 60 cm NOVÁ kuchynská linka: korpus linky robustná pracovná doska nerezový drez sifon k drezu vodovodná páková bateria ! dvierka na linke s tichým zatváraním ! a naviac zdarma zástena za pracovnou doskou, zo stejného materiálu ako pracovná doska CENA: NOVÁ kuchynská linka s pracovnou doskou, nerezovým drezom, sifonom, vodovodnou bateriou, dvierka na linke s tichým zatváraním a zástenou za 299 Euro NOVÉ spotrebiče - rúra na pečenie, sklokeramická doska a digestor za 350 Euro.