inzercia, predaj, predám, bazár

NOVINKA: Krásny RD v Skalici v tichej lokalite

Kategória: Domy

*GRAND REALITY* Ponúkame na predaj 5.izbový poschodový rodinný dom s garážou nachádzajúci sa v kľudnej časti mesta Skalica. Dom sa nachádza v radovej zástavbe na pozemku o rozlohe 333 m2 a je celý podpivničený a čiastočne zrekonštruovaný. Bol postavený v r.1988 a v roku 2022 prešiel rekonštrukciou : bola vymenená kuchyňa a WC na prízemí. Súčasťou rekonštrukcie bola aj klimatizácia v 3 izbách:kuchyňa obývačka,spálňa. Dom je napojený na všetky inžinierske siete : voda elektrina, plyn, kanalizácia. Strecha domu je revitalizovaná nedávno.
Dispozičné riešenie domu:
Pivnica: nachádza sa tu práčovňa,kotolňa, kutilská miestnosť a ostatné priestory na uskladnenie ovocia,zeleniny a iných potrebných vecí.
Prízemie: vstupná chodba , kuchyňa s varnou doskou,rúrou chladničkou s mrazničkou, obývačka, samostatné WC,schodisko .Na podlahe sú dlažby a kúrenie je podlahové.
Poschodie: chodba z ktorej sa ide do 4 samostatných izieb a kúpelňa s vaňou 2 umývadla a WC .
Podkrovie poskytuje veľký priestor na bývanie aj pre viacčlennú rodinu.
Na terasu sa ide z kuchyne, kde je príjemné posedenie oddelené kríkmi od ostatnej časti záhradky , ktorá je vhodná aj na sadenie a pestovanie zeleniny. Nachádza sa tu aj pár ovocných stromov.
Náklady na prevádzku domu sú cca 140€/voda,elektrina,plyn/. Výhodou domu jeho veľkosť, tichá lokalita, dom je bez tiarch a takmer okamžité nasťahovanie bez ďalších investící.
Informujeme, že certifikát energetickej náročnosti budovy nemá majiteľ k tejto nehnuteľnosti vyhotovený.
Cena: cena v RK
V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo.
Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti.
Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 12 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou.
Kontakt: Andrea Horváthová -
Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR

NOVINKA: Krásny RD v Skalici v tichej lokalite
Podobné inzeráty
Novinka -  Päť izbový rodinný dom v Skalici.
D&T reality s.r.o. Vám predstavuje tento krásny, útulný rodinný dom, ktorý má 5 izieb. Súčasťou domu je aj garáž. Dom ktorý Vás osloví svojou nápaditosťou sa nachádza v tichej lokalite v širšom centre mesta Skalica. Tento dom je poschodový, celý podpivničený, stavaný bol v roku 1989. Dom Vám poskytuje cca 180 m2 obytnej plochy a nachádza sa na pozemku o výmere 333 m2. Dispozične je riešený: Prízemie: vstupný priestor, chodba, kuchyňa z kuchyne sa vychádza na dvor, ktorý je oddelený živým plotom od úžitkovej záhradky, kde sú ovocné stromčeky. Obývacia izba, ktorá je nadštandardne veľká a toaleta. Drevené schodisko Vás vyvedie na poschodie, kde sa nachádzajú 4 izby a veľká kúpeľňa s toaletou. V dome je nainštalovaná klimatizácia v 3 miestnostiach. Kúrenie je riešené podlahovým topením. Dom je napojený na všetky IS. (elektrika, plyn, voda kanalizácia). Dom je k dispozícii aj s čiastočným vybavením. Celý dom je podpivničený s dostatkom úložného miesta. Mesačné náklady cca 140 ,- €. Cena na vyžiadanie u makléra! Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: ID ponuky: 1008 U nás navyše dostanete možnosť získať tú najvýhodnejšiu hypotéku pre Vás, kompletný právny servis, katastrálny servis, znalecké posudky, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane prepisu energií. U nás sa dá dohodnúť na najlepšej cene. D&T reality, s.r.o., Potočná 248/14, Skalica
Golfovy dom v Skalici
Ponukam na predaj 3 izbovy golfovy dom v tesnej blizkosti golfoveho rezortu v Skalici.Dom stoji na pozemku o vymere 378 m2 a je cely oploteny.Dom je tiez zateplety.Vykurovanie je zabezpecene pomoc elektrickeho podlahoveho kurenia,kazda izba ma svoj termostat co je velka vyhoda.Dom sa da vykurovat aj kachlami co prispieva k znizeniu nakladov za energie.Izby su velke a dostavujuce.Obyvacka je spojena s kuchynou.Wc je taktiez spojene s kupelnou.Vo dvore sa nachadza nadzemny bazen s priemerom 3,6m a v dalsej casti dvoru zahradny domcek na naradie,bicykle a ine veci.Parkovanie sa nachadza pred domom,je tu moznost vybudobania dalsieho parkovacieho miesta.Dom sa nachadza v tichej lokalite mesta.Mesacne naklady su 175€ elektrina+60€ stvrtrocne za vodu.REALITNE KANCELARIE NEVOLAT!!!
Priestranný slnečný rodinný dom na predaj v tichej lokalite,
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj útulný priestranný rodinný dom v osobnom vlastníctve v tichej lokalite – v obci Vrádište. Rodinný dom bol postavený v roku 1992, k dispozícii má jedno nadzemné a jedno podkrovné podlažie. V roku 2010 sa stavebnými úpravami podkrovného podlažia zriadila druhá bytová jednotka. Čiastočná rekonštrukcia sa začala v roku 2021 a prebieha postupnými úpravami dodnes: bol zakúpený nový boiler, repasovaný plynový kotol v roku 2022. V celom dome je podlahové kúrenie, no pre milovníkov klasického starého dobrého tepla je tu možnosť vykurovania aj krbom, prieduchy sú situované po celom objekte domu. Celková výmera pozemku je 564m2. Dispozičné riešenie: 1. nadzemné podlažie - zádverie s dostatočným odkladacím priestorom - schodisková hala - kúpeľňa spolu s vaňou a sprchovacím kútom - samostatné WC - kuchyňa spolu s kuchynskou linkou, spotrebičmi, jedálenským stolom a stoličkami - technická miestnosť spojená s komorou - schodisko do suterénu - spálňa - obývacia miestnosť spolu s krbom a výstupom na terasu Podkrovie - vstupná chodba - priestranná kúpeľňa spolu s vaňou, sprchovým kútom a WC - šatníková miestnosť - útulná slnečná spálňa spolu so šatníkom a loggiou - obývacia miestnosť spojená spolu s kuchynskou časťou - hosťovská izba s výstupom na loggiu Dom je z veľkej časti podpivničený, okrem viacerých skladových miestností priestor ponúka dielňu a aj hobby časť. Na dvore sa nachádza kopaná studňa o hĺbke 7m, ktorá je napojená na elektrické čerpadlo vďaka čomu je možnosť závlahy trávnika. Prípojka vody je z obecného vodovodu. Nechýba ani žumpa. Na príjemné letné chvíle pri grile je pripravený krásny drevený altánok postavený v roku 2014. Súčasťou je aj priestranná garáž, celkovo vďaka rozsiahlemu priestoru pred domom je možnosť zaparkovania až pre 6 aut. Veľkou výhodou nehnuteľnosti je tichá lokalita, moderný udržiavaný dom, zariadenie, v tesnej blízkosti okresné mesto a okamžité nasťahovanie. V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis - kúpna zmluva, kolok, prevod energií, návrh na vklad, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj realitné a finančné poradenstvo. Financovanie nehnuteľnosti Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov s licenciou od NBS. Viac informácií: Hypotéku si môžete predbežne prepočítať na tomto linku: Virtuálna prehliadka: Majiteľ si vyhradzuje právo vybrať záujemcu na základe vlastných kritérií ako aj záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. Realitná kancelária po dohode s predávajúcim si vyhradzuje právo uprednostnenia zvýhodnenej ponuky. Kontakt na makléra: Michal Štetina +42
NOVINKA Pekný 5 izbový rodinný dom v Skalici
Viac ako REALITY s.r.o. Vám ponúka na predaj veľmi pekný 5 izbový RD s garážou, ktorý sa nachádza v kľudnej lokalite v širšom centre mesta Skalica. Samotný dom je poschodový, celý podsklepený, postavený v r. 1988 a veľmi dobre dispozične riešený s pozemkom o výmere 333 m2. Prízemie pozostáva zo vstupného priestoru, chodby, kuchyne so vstupom do dvora, rozmerovo nadštandardnej obývacej izby a toalety. Dreveným schodiskom sa vchádza na poschodie kde sú 4 samostatné nepriechodné izby a priestranná kúpeľňa. Dom disponuje taktiež 3 klimatizačnými jednotkami, 2 sú na prízemí v kuchyni a obývacej časti, 1 je umiestnená na poschodí v spálni. Súčasťou domu je sklep s dostatkom úložného miesta, nachádza sa tu technická časť, taktiež práčovňa. V celom dome je podlahové topenie, disponuje všetkými IS: plyn, elektrina, voda, kanalizácia. Dom je bez tiarch, kúpou k dispozícii novému majiteľovi! Dom ponúka všetky výhody rodinného domu vo veľmi kľudnej lokalite mesta, taktiež menšiu záhradku vo dvore. Výhodou sú nízke mesačné náklady cca 140,-€ Odkaz na samostatnú stránku nehnuteľnosti: Cena na vyžiadanie u makléra! V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis vrátane všetkých poplatkov, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj realitné a finančné poradenstvo. Financovanie nehnuteľnosti Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk bánk, prostredníctvom certifikovaných finančných konzultantov s licenciou od NBS. Bližšie informácie: Zuzana Vávrová vavrova@
NOVINKA Pekný rodinný dom v Dvorníkoch s upraveným p…
rodinný dom, Dvorníky, Hlohovec, Hlohovec - NOVINKA! Pekný rodinný dom v Dvorníkoch s upraveným pozemkom v tichej ulici Popis: Exkluzívne len u nás ponúkam pekný rodinný dom po rekonštrukcii v obci Dvorníky pri Hlohovci. Dom sa nachádza v tichej ulici pri obecnom úrade a plusom sú aj dobrí susedia. Na pozemku je okrem domu umiestnená garáž, veľký prístrešok s terasou, studňa a skleník. Rodinný dom pozostáva zo 4-izieb /predná izba, zadná izba, obývacia izba a jedáleň/, kuchyne, komory, kúpeľne s toaletou a dvoch vstupných chodieb. Do domu sa dá vstúpiť z ulice aj z dvora. Čiastočne pod domom je pivnica. Rekonštrukciou prešla strecha, zateplenie, fasáda, okná, podlahy, omietky, podlahové kúrenie, rozvod vody a elektriky. Ohrev vody a vykurovanie je zabezpečené pomocou tepelného čerpadla. Veľmi nízke mesačné náklady pre 4-člennú rodinu sú okolo 150 EUR. Na dvore je priestor na parkovanie áut a tak isto aj pred bránou. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať na čísle , realitný maklér Lenka Rakovická Ščasná Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 140 Plocha obytnej časti m2: 140 Výmera pozemku m2: 550 Zastavaná plocha m2: 150 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Elektrické Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Terasa: Áno Možnosti využitia: Trvalé bývanie Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Lenka Rakovická Ščasná l.scasna@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
NOVINKA Pekný rodinný dom s upraveným pozemkom v tich…
rodinný dom, Dvorníky, Hlohovec - NOVINKA! Pekný rodinný dom s upraveným pozemkom v tichej ulici Popis: Exkluzívne len u nás ponúkam pekný rodinný dom po rekonštrukcii v obci Dvorníky pri Hlohovci. Dom sa nachádza v tichej ulici pri obecnom úrade a plusom sú aj dobrí susedia. Na pozemku je okrem domu umiestnená garáž, veľký prístrešok s terasou, studňa a skleník. Rodinný dom pozostáva zo 4-izieb /predná izba, zadná izba, obývacia izba a jedáleň/, kuchyne, komory, kúpeľne s toaletou a dvoch vstupných chodieb. Do domu sa dá vstúpiť z ulice aj z dvora. Čiastočne pod domom je pivnica. Rekonštrukciou prešla strecha, zateplenie, fasáda, okná, podlahy, omietky, podlahové kúrenie, rozvod vody a elektriky. Ohrev vody a vykurovanie je zabezpečené pomocou tepelného čerpadla. Veľmi nízke mesačné náklady pre 4-člennú rodinu sú okolo 150 EUR. Na dvore je priestor na parkovanie áut a tak isto aj pred bránou. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať na čísle , realitný maklér Lenka Rakovická Ščasná Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 150 Plocha obytnej časti m2: 150 Výmera pozemku m2: 550 Zastavaná plocha m2: 150 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Elektrické, Tepelné čerpadlo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Terasa: Áno Možnosti využitia: Trvalé bývanie Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Lenka Rakovická Ščasná l.scasna@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón: