inzercia, predaj, predám, bazár

NOVOSTAVBA 3i byt CENTRUM, BB, JESENSKÝ VŔŠOK, 114 m2

Kategória: Byty

JESENSKÝ VŔŠOK

Ponúkame na PREDAJ 3 izbový byt vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, JESENSKÝ VŔŠOK, ulica KOMENSKÉHO.

Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 113,61 m2 (obytná plocha bytu 94,57 m2 + pivnica 3,26 m2 + 2-krát loggia s peknými výhľadmi o výmere 15,78 m2).

LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite a v tesnej blízkosti historického centra mesta (5 minút pešo). Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Blízkosť centra mesta, slnko, krásny výhľad a kompletná občianska vybavenosť.

NOVOSTAVBA: nové rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, podlahové kúrenie, radiátory (spálňa a detská izba), elektrické externé žalúzie na diaľkové ovládanie, murované jadro s vaňou, samostatné wc, sanita, stierky, vstupné bezpečnostné dvere Sherlock, interiérové dvere, radiátory a vstavaná skriňa.

DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa moderne prepojená s obývacou miestnosťou, samostatná spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc, komora, 2-krát loggia a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek).

2-krát PREKRYTÁ LOGGIA: v byte sa nachádzajú dve loggie. Jedna menšia o výmere 3,99m2 (vstup kuchyňa, orientácia juhovýchod) a druhá loggia o výmere 11,78 m2 (vstup obývacia časť a spálňa s juhozápadnou orientáciou).

Pivnica - áno v suteréne bytového domu.

KÚRENIE: podlahové (chodba, kuchyňa a obývacia časť), v izbách sú radiátory.

Energetický certifikát: áno "B"

VÝHODY:
- NOVOSTAVBA
- čiastočne zariadený
- výborná lokalita
- blízkosť centra mesta
- kompletná občianska vybavenosť

Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás:

Ing. Roman Chomistek
tel. č.:
NOVOSTAVBA 3i byt CENTRUM, BB, JESENSKÝ VŔŠOK, 114 m2
Podobné inzeráty
3i byt, NOVOSTAVBA, JESENSKÝ VŔŠOK, garáž.park., 96m2
NOVOSTAVBA, JESENSKÝ VŔŠOK Ponúkame na PREDAJ 3 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, JESENSKÝ VŔŠOK, ulica KOMENSKÉHO. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na štvrtom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBY bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 92,43 m2 + slnečná loggia s krásnym výhľadom o výmere 4 m2. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite a v tesnej blízkosti historického centra mesta (5 minút pešo). Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Blízkosť centra mesta, slnko, krásny výhľad a kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahové kúrenie, radiátory (spálňa a detská izba), zrekonštruované jadro s rohovou vaňou, samostatné wc, sanita, stierky, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere, vstavaná skriňa (spálňa a chodba) a komora. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa moderne prepojená s obývacou miestnosťou, samostatná spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc, komora, LOGGIA a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). LOGGIA: o výmere 4 m2 (vstup kuchyňa, južná orientácia s pohodlným sedením a krásnym výhľadom). GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: v prípade záujmu je možné zakúpiť jedno vnútorné garážové parkovacie miesto. Cena garážového parkovacieho miesta je 25.000 eur. ORIENTÁCIA BYTU: - severovýchod (spálňa a detská izba), orientované do vnútrobloku - juhozápad (obývacia časť s kuchyňou a loggiou) Pivnica - áno v suteréne bytového domu. KÚRENIE: podlahové (chodba, kuchyňa a obývacia časť), v izbách sú radiátory. Byt je slnečný a veľmi teplý. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - výborná lokalita - blízkosť centra mesta - kompletná občianska vybavenosť - slnečný byt - krásne výhľady Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
NOVOSTAVBA 3i byt CENTRUM, BB, JESENSKÝ VŔŠOK, 114 m2
JESENSKÝ VŔŠOK Ponúkame na PREDAJ 3 izbový byt vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, JESENSKÝ VŔŠOK, ulica KOMENSKÉHO. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 113,61 m2 (obytná plocha bytu 94,57 m2 + pivnica 3,26 m2 + 2-krát loggia s peknými výhľadmi o výmere 15,78 m2). LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite a v tesnej blízkosti historického centra mesta (5 minút pešo). Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Blízkosť centra mesta, slnko, krásny výhľad a kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: nové rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, podlahové kúrenie, radiátory (spálňa a detská izba), elektrické externé žalúzie na diaľkové ovládanie, murované jadro s vaňou, samostatné wc, sanita, stierky, vstupné bezpečnostné dvere Sherlock, interiérové dvere, radiátory a vstavaná skriňa. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa moderne prepojená s obývacou miestnosťou, samostatná spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc, komora, 2-krát loggia a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). 2-KRÁT PREKRYTÁ LOGGIA: v byte sa nachádzajú dve loggie. Jedna menšia o výmere 3,99m2 (vstup kuchyňa, orientácia juhovýchod) a druhá loggia o výmere 11,78 m2 (vstup obývacia časť a spálňa s juhozápadnou orientáciou). PARKOVACIE MIESTNO PO VZÁJOMNEJ DOHODE MOŽNOSŤ DOKÚPENIA Pivnica - áno v suteréne bytového domu. KÚRENIE: podlahové (chodba, kuchyňa a obývacia časť), v izbách sú radiátory. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - čiastočne zariadený - výborná lokalita - blízkosť centra mesta - kompletná občianska vybavenosť Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
NOVOSTAVBA / prenájom 3i byt / CENTRUM / Garážové parkovanie
NOVOSTAVBA, JESENSKÝ VŔŠOK Ponúkame na PRENÁJOM 3 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, JESENSKÝ VŔŠOK, ulica KOMENSKÉHO. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na štvrtom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBY bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 96,43 m2. Slnečná loggia s krásnym výhľadom. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite a v tesnej blízkosti historického centra mesta (5 minút pešo). Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Blízkosť centra mesta, slnko, krásny výhľad a kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahové kúrenie, radiátory (spálňa a detská izba), zrekonštruované jadro s rohovou vaňou, samostatné wc, sanita, stierky, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere, vstavaná skriňa (spálňa a chodba) a komora. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa moderne prepojená s obývacou miestnosťou, samostatná spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc, komora, LOGGIA a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). LOGGIA: vstup kuchyňa, južná orientácia s pohodlným sedením a krásnym výhľadom. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: v cene prenájmu je už zahnruté aj vnútorné garážové státie. ZARIADENIE CENA PRENÁJMU: cena prenájmu predstavuje 950 eur mesačne vrátane energií a vrátane parkovacieho státia. Pri podpise zmluvy sa platí okrem mesačného nájomného aj návratný depozit vo výške 950 eur a nenávratný depozit vo výške 500 eur. Spolu pri podpise 2.400 eur. ORIENTÁCIA BYTU: - severovýchod (spálňa a detská izba), orientované do vnútrobloku - juhozápad (obývacia časť s kuchyňou a loggiou) Pivnica - áno v suteréne bytového domu. KÚRENIE: podlahové (chodba, kuchyňa a obývacia časť), v izbách sú radiátory. Byt je slnečný. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - výborná lokalita - blízkosť centra mesta - kompletná občianska vybavenosť - slnečný byt - krásne výhľady Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
NOVOSTAVBA / 3i byt CENTRUM BB / 96 m2 / HYPOTÉKA 1,19%
NOVOSTAVBA, JESENSKÝ VŔŠOK Ponúkame na PREDAJ 3 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, JESENSKÝ VŔŠOK, ulica KOMENSKÉHO. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na štvrtom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBY bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 96,43 m2. Slnečná loggia s krásnym výhľadom. Na túto nehnutelnosť je možné získať aj veľmi výhodnú hypotéku s úrokom 1,19% v banke VÚB. Viac informácií osobne alebo po telefóne. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite a v tesnej blízkosti historického centra mesta (5 minút pešo). Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Blízkosť centra mesta, slnko, krásny výhľad a kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahové kúrenie, radiátory (spálňa a detská izba), zrekonštruované jadro s rohovou vaňou, samostatné wc, sanita, stierky, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere, vstavaná skriňa (spálňa a chodba) a komora. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa moderne prepojená s obývacou miestnosťou, samostatná spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc, komora, LOGGIA a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). LOGGIA: vstup kuchyňa, južná orientácia s pohodlným sedením a krásnym výhľadom. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: v prípade záujmu je možné zakúpiť jedno vnútorné garážové parkovacie miesto. Cena garážového parkovacieho miesta je 25.000 eur. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda na cene. ORIENTÁCIA BYTU: - severovýchod (spálňa a detská izba), orientované do vnútrobloku - juhozápad (obývacia časť s kuchyňou a loggiou) Pivnica - áno v suteréne bytového domu. KÚRENIE: podlahové (chodba, kuchyňa a obývacia časť), v izbách sú radiátory. Byt je slnečný. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - výborná lokalita - blízkosť centra mesta - kompletná občianska vybavenosť - slnečný byt - krásne výhľady Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
Nový 4 izbový byt E, 114,15 m2+ terasa, parking, SPA REZIDEN
Typ: 4-izbový byt Ulica: Moravanská Obec: Banka Predstavujeme Vám nový bytový komplex "SPA REZIDENCE" v novovybudovanej vilovej štvrti SPA BANKA. Jedná sa o menší rezidenčný komplex, ktorý bude pozostávať zo 6-tich trojpodlažných blokov. V každom bloku bude 5 nových bytov (4x2 izbové,1x 4 izbový byt), každý byt bude mať minimálne 1 vlastné parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene bytu). Byty budú predávané ako holobyty. Každý byt bude disponovať priestrannou terasou. Byt E je situovaný na 3 NP bytového domu. Ide o byt priestrannej výmery (114,15 m2 bez výmery terasy), praktickej dispozície: pozostáva z troch samostatných spální, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a príslušenstva- predsiene, kúpeľne s WC. Byt má terasu výmery 12 m2. K bytu je nutné prikúpiť parkovacie miesto v nádvorí bloku v cene 8.000,- € s DPH. Uvedená cena je s DPH, firemné vlastníctvo, možnosť odpočtu DPH. Získajte príjemné, nové bývanie v kľudnej rezidenčnej štvrti v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova v Piešťanoch s možnosťou vlastného parkovacieho miesta v bezpečnom areáli za predpredajnú cenu. Začiatok výstavby: marec 2021 Kolaudácia: august 2022 (BLOK A) Predaj posledných 2 voľných bytov !!! Nezmeškajte možnosť kúpy bytu v bezprostrednej blízkosti SPA Piešťany. Kontaktujte nás už dnes a vyžiadajte si katalóg s podrobnými informáciami. Navštívte naše prezentačné miesto R1reality na Kollárovej ul. (oproti Mestskému úradu), radi Vám odprezentujeme Váš vysnený byt v tomto projekte. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 114.15 m2 Úžitková plocha: 114.15 m2 Zastavaná plocha: 114.15 m2 Poschodie: 2 Počet podlaží: 3 Počet izieb: 4 Balkón: nie Počet kúpeľní: 1 Výťah: nie Energetický certifikát: B Zateplený objekt: áno Terasa: áno
Nový 4 izbový byt E, 114,15 m2+ terasa, parking, SPA REZIDEN
Typ: 4-izbový byt Ulica: Moravanská Obec: Banka Predstavujeme Vám nový bytový komplex "SPA REZIDENCE" v novovybudovanej vilovej štvrti SPA BANKA. Jedná sa o menší rezidenčný komplex, ktorý bude pozostávať zo 6-tich trojpodlažných blokov. V každom bloku bude 5 nových bytov (4x2 izbové,1x 4 izbový byt), každý byt bude mať minimálne 1 vlastné parkovacie miesto (nie je zahrnuté v cene bytu). Byty budú predávané ako holobyty. Každý byt bude disponovať priestrannou terasou. Byt E je situovaný na 3 NP bytového domu. Ide o byt priestrannej výmery (114,15 m2 bez výmery terasy), praktickej dispozície: pozostáva z troch samostatných spální, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a príslušenstva- predsiene, kúpeľne s WC. Byt má terasu výmery 12 m2. K bytu je nutné prikúpiť parkovacie miesto v nádvorí bloku v cene 8.000,- € s DPH. Uvedená cena je s DPH, firemné vlastníctvo, možnosť odpočtu DPH. Získajte príjemné, nové bývanie v kľudnej rezidenčnej štvrti v bezprostrednej blízkosti Kúpeľného ostrova v Piešťanoch s možnosťou vlastného parkovacieho miesta v bezpečnom areáli za predpredajnú cenu. Začiatok výstavby: marec 2021 Kolaudácia: august 2022 (BLOK A) Predaj posledných 2 voľných bytov !!! Nezmeškajte možnosť kúpy bytu v bezprostrednej blízkosti SPA Piešťany. Kontaktujte nás už dnes a vyžiadajte si katalóg s podrobnými informáciami. Navštívte naše prezentačné miesto R1reality na Kollárovej ul. (oproti Mestskému úradu), radi Vám odprezentujeme Váš vysnený byt v tomto projekte. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 114.15 m2 Úžitková plocha: 114.15 m2 Zastavaná plocha: 114.15 m2 Poschodie: 2 Počet podlaží: 3 Počet izieb: 4 Balkón: nie Počet kúpeľní: 1 Výťah: nie Energetický certifikát: B Zateplený objekt: áno Terasa: áno