inzercia, predaj, predám, bazár

NOVOSTAVBA 4+1 izbového RD, pozemok 623 alebo 635 m2

Kategória: Domy

» STAVBA ZAHÁJENÁ «

Ponúkame Vám na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu (súčasť dvojdomu) postavený na peknom pozemku vo vyhľadávanej lokalite v obci Suchá nad Parnou.
K domom patrí samostatný pozemok o výmere 623 m2 a 635 m2. Jedná sa o 4+1 izbové jednopodlažné rodinné domy v modernom štýle poskytujúce dobré rozdelenie na dennú a nočnú časť. Zastavaná plocha bude 139,4 m2 a úžitková plocha 111 m2 pre každý dom.
Dom dispozične pozostáva z predsiene, 3 x samostatnej izby (hlavná spálňa má svoj šatník), kuchyne spojenej s obývacou izbou a vstupom na terasu, priestranej kúpeľne s WC a technickej miestnosti s priestorom pre práčku.
Domy sa predávajú v štádiu HOLODOM, ktoré zahŕňa:
- murovanú stavbu ukončenú vonkajším zateplením so silikónovou omietkou
- plastové okná s izolačným trojsklom
- interiér ukončený omietkami, potermi, vymaľovaný na bielo
- kompletná elektroinštalácia ukončená zásuvkami, vypínačmi a rozvodnou skriňou s ističmi
- kúrenie teplovodné podlahové s tepelným čerpadlom
- väzníkový krov, FATRAFOL
Dom bude napojený na obecný vodovod, septik (kanalizácia je v riešení) a elektrickú energiu.
Domy sú spojené, každý má však vlastné obvodové múry a budú to dve samostatné stavby.
Domy sa nachádzajú v tichej lokalite na okraji obce s pekným výhľadom na Malé Karpaty. V obci je výborná občianska vybavenosť, vodná nádrž, dostatok priestoru na oddych. Vzdialenosť od Trnavy cca 6 km.
Plánovaný začiatok výstavby je jar/2023.

Výhody:
✔ lokalita
✔ moderne riešený rodinný dom
✔ ideálny pozemok
✔ nízkoenergetická stavba
✔ možnosť dokončenia na kľúč
✔ rodinné domy sú od seba oddelené protihlukovou izoláciou so samostatnými obvodovými stenami

Cena za 1 dom s pozemkom v štádiu "HOLODOM" - 225.000,- EUR
NOVOSTAVBA 4+1 izbového RD, pozemok 623 alebo 635 m2
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 4+1 izbového RD, pozemok 623 alebo 635 m2
Ponúkame Vám na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu (súčasť dvojdomu) postavený na peknom pozemku vo vyhľadávanej lokalite v obci Suchá nad Parnou. K domom patrí samostatný pozemok o výmere 623 m2 a 635 m2. Jedná sa o 4+1 izbové jednopodlažné rodinné domy v modernom štýle poskytujúce dobré rozdelenie na dennú a nočnú časť. Zastavaná plocha bude 139,4 m2 a úžitková plocha 111 m2 pre každý dom. Dom dispozične pozostáva z predsiene, 3 x samostatnej izby (hlavná spálňa má svoj šatník), kuchyne spojenej s obývacou izbou a vstupom na terasu, priestranej kúpeľne s WC a technickej miestnosti s priestorom pre práčku. Domy sa predávajú v štádiu HOLODOM, ktoré zahŕňa: - murovanú stavbu ukončenú vonkajším zateplením so silikónovou omietkou - plastové okná s izolačným trojsklom - interiér ukončený omietkami, potermi, vymaľovaný na bielo - kompletná elektroinštalácia ukončená zásuvkami, vypínačmi a rozvodnou skriňou s ističmi - kúrenie teplovodné podlahové s tepelným čerpadlom - väzníkový krov, FATRAFOL Dom bude napojený na obecný vodovod, kanalizácia je v riešení a elektrickú energiu. Rodinné domy sú od seba oddelené protihlukovou izoláciou so samostatnými obvodovými stenami. Domy sa nachádzajú v tichej lokalite na okraji obce s pekným výhľadom na Malé Karpaty. V obci je výborná občianska vybavenosť, vodná nádrž, dostatok priestoru na oddych. Vzdialenosť od Trnavy cca 6 km. Plánovaný začiatok výstavby je jar/2023. Výhody: ✔ lokalita ✔ moderne riešený rodinný dom ✔ ideálny pozemok ✔ nízkoenergetická stavba ✔ možnosť dokončenia na kľúč ✔ rodinné domy sú od seba oddelené protihlukovou izoláciou so samostatnými obvodovými stenami Cena za 1 dom s pozemkom v štádiu "HOLODOM" - 225.000,- EUR
NOVOSTAVBA 4+1 izbového RD, pozemok 623 m2, Suchá nad Parnou
Ponúkame Vám na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu ( samostatne stojaci) postavený na peknom pozemku vo vyhľadávanej lokalite v obci Suchá nad Parnou. K domom patrí samostatný pozemok o výmere 623 m2 a 635 m2. Jedná sa o 4+1 izbové jednopodlažné rodinné domy v modernom štýle poskytujúce dobré rozdelenie na dennú a nočnú časť. Zastavaná plocha bude 139,4 m2 a úžitková plocha 111 m2 pre každý dom. Dom dispozične pozostáva z predsiene, 3 x samostatnej izby (hlavná spálňa má svoj šatník), kuchyne spojenej s obývacou izbou a vstupom na terasu, priestranej kúpeľne s WC a technickej miestnosti s priestorom pre práčku. Domy sa predávajú v štádiu HOLODOM, ktoré zahŕňa: - murovanú stavbu ukončenú vonkajším zateplením so silikónovou omietkou - plastové okná s izolačným trojsklom - väzníkový krov s betónovou strešnou krytinou - interiér ukončený omietkami, potermi, vymaľovaný na bielo - kompletná elektroinštalácia ukončená zásuvkami, vypínačmi a rozvodnou skriňou s ističmi - kúrenie teplovodné podlahové s tepelným čerpadlom Dom bude napojený na obecný vodovod, kanalizácia je v riešení a elektrickú energiu. Domy sú spojené, každý má však vlastné obvodové múry a budú to dve samostatné stavby. Domy sa nachádzajú v tichej lokalite na okraji obce s pekným výhľadom na Malé Karpaty. V obci je výborná občianska vybavenosť, vodná nádrž, dostatok priestoru na oddych. Vzdialenosť od Trnavy cca 6 km. Plánovaný začiatok výstavby je jar/2023. Výhody: ✔ lokalita ✔ moderne riešený rodinný dom ✔ ideálny pozemok ✔ nízkoenergetická stavba ✔ možnosť dokončenia na kľúč Cena za 1 dom - 225.000,- EUR RK prosím nevolať
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
ZNÍŽENÁ CENA Posledný volný pozemok 4 izbový rodinný dom - N
Realitná kancelária A-W Real Vám ponúka na predaj 3 alebo 4 izbový rodinný dom - podľa požiadavky klienta (nízkoenergetická novostavba s nadštandarným vybavením) v novej štvrti obce Dolný Bar. Úžitková plocha 3 izbového domu je 77,55 m2 + terasa 18,75 m2. Úžitková plocha 4 izbového domu je 106 m2 + terasa 19,74 m2. Dispozičné riešenie - predsieň - spálňa - detská izba - priestranná obývačka spojená s kuchyňou - komora - samostatná toaleta - kúpeľňa s umývadlom a s vaňou alebo so sprchovým kútom + výklenok pre práčku a sušičku - v prípade 4 izbového domu + 1 izba a v kúpeľni vaňa aj sprchový kút Rodinný dom je navrhnutý v nízkoenergetickom štandarde /t.z do 50 KWh/m2 za rok/. Je dielom architekta, ktorý je certifikovaným projektatntom pasívnych domov IEPD Darmstadt. Pre stavbu je charakteristické použitie kvalitných materiálov a kvalitná práca. Konštrukcia domu na kľúč: - pálená červená tehla s 15 cm izoláciou - strecha plochá 30 cm izolácia + pravý štrk - kvalitné okná, dvere na terasu šírky 3 m - kompletné vnútorné povrchy a maľba - drevená podlaha v izbách a drevené interiérové dvere - podľa výberu klienta - kuchynská linka so spotrebičmi, obklady a sanita - podľa výberu klienta - vykurovanie - elektrické podlahové + krb Vonkajšie členenie domu a pozemku - zatrávnený pozemok s primeraným oplotením - vlastná studňa a závlahový systém - spevnené plochy s krytým státím pred domom a terasa Inžinierske siete - mestský vodovod - kanalizácia - elektrina 230/380 V Lokalita Obec Dolný Bar sa nachádza v srdci Žitného ostrova a leží na hlavnom ťahu z Bratislavy do Komárna (E63) neďaleko od termálnych kúpalísk Dunajská Streda, Topoľníky a Veľký Meder. Okolitá príroda je veľmi pekná a stvorená pre oddych. Obec má dobrú občiansku vybavenosť ako napr. škôlka, škola, potraviny, pošta, mäsiarstvo, bistro, vlaková a autobusová zastávka, futbalové ihrisko, kostol. Štandardná cena 3 - izbového domu na kľúč: 176 000 € Štandardná cena 4 - izbového domu na kľúč: 190 000 € Na fotkách sa nachádzajú vzorové domy. Budúci majiteľ má možnosť si vybrať dlažbu, parkety, sanitu, obklady, farbu kuchynskej linky, pracovnú dosku podľa vzorovníka a vlastnej predstavy. Cena je vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W Real. Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku a pomôžem aj s vybavením hypotekárneho úveru.
NOVOSTAVBA 4+1 izbového RD, Suchá nad Parnou
Ponúkame Vám na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu (súčasť dvojdomu) postavený na peknom pozemku vo vyhľadávanej lokalite v obci Suchá nad Parnou. K domom patrí samostatný pozemok o výmere 623 m2 a 635 m2. Jedná sa o 4+1 izbové jednopodlažné rodinné domy v modernom štýle poskytujúce dobré rozdelenie na dennú a nočnú časť. Zastavaná plocha bude 139,4 m2 a úžitková plocha 111 m2 pre každý dom. Dom dispozične pozostáva z predsiene, 3 x samostatnej izby (hlavná spálňa má svoj šatník), kuchyne spojenej s obývacou izbou a vstupom na terasu, priestranej kúpeľne s WC a technickej miestnosti s priestorom pre práčku. Domy sa predávajú v štádiu HOLODOM, ktoré zahŕňa: - murovanú stavbu ukončenú vonkajším zateplením so silikónovou omietkou - plastové okná s izolačným trojsklom - interiér ukončený omietkami, potermi, vymaľovaný na bielo - kompletná elektroinštalácia ukončená zásuvkami, vypínačmi a rozvodnou skriňou s ističmi - kúrenie teplovodné podlahové s tepelným čerpadlom - väzníkový krov, FATRAFOL Dom bude napojený na obecný vodovod, kanalizácia je v riešení a elektrickú energiu. Domy sú spojené, každý má však vlastné obvodové múry a budú to dve samostatné stavby. Domy sa nachádzajú v tichej lokalite na okraji obce s pekným výhľadom na Malé Karpaty. V obci je výborná občianska vybavenosť, vodná nádrž, dostatok priestoru na oddych. Vzdialenosť od Trnavy cca 6 km. Plánovaný začiatok výstavby je jar/2023. Výhody: ✔ lokalita ✔ moderne riešený rodinný dom ✔ ideálny pozemok ✔ nízkoenergetická stavba ✔ možnosť dokončenia na kľúč Cena za 1 dom s pozemkom v štádiu "HOLODOM" - 225.000,- EUR RK prosím nevolať
NOVOSTAVBA 4+1 izbového RD, Suchá nad Parnou
Ponúkame Vám na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu (súčasť dvojdomu) postavený na peknom pozemku vo vyhľadávanej lokalite v obci Suchá nad Parnou. K domom patrí samostatný pozemok o výmere 623 m2 a 635 m2. Jedná sa o 4+1 izbové jednopodlažné rodinné domy v modernom štýle poskytujúce dobré rozdelenie na dennú a nočnú časť. Zastavaná plocha bude 139,4 m2 a úžitková plocha 111 m2 pre každý dom. Dom dispozične pozostáva z predsiene, 3 x samostatnej izby (hlavná spálňa má svoj šatník), kuchyne spojenej s obývacou izbou a vstupom na terasu, priestranej kúpeľne s WC a technickej miestnosti s priestorom pre práčku. Domy sa predávajú v štádiu HOLODOM, ktoré zahŕňa: - murovanú stavbu ukončenú vonkajším zateplením so silikónovou omietkou - plastové okná s izolačným trojsklom - interiér ukončený omietkami, potermi, vymaľovaný na bielo - kompletná elektroinštalácia ukončená zásuvkami, vypínačmi a rozvodnou skriňou s ističmi - kúrenie teplovodné podlahové s tepelným čerpadlom - väzníkový krov, FATRAFOL Dom bude napojený na obecný vodovod, kanalizácia je v riešení a elektrickú energiu. Domy sú spojené, každý má však vlastné obvodové múry a budú to dve samostatné stavby. Domy sa nachádzajú v tichej lokalite na okraji obce s pekným výhľadom na Malé Karpaty. V obci je výborná občianska vybavenosť, vodná nádrž, dostatok priestoru na oddych. Vzdialenosť od Trnavy cca 6 km. Plánovaný začiatok výstavby je jar/2023. Výhody: ✔ lokalita ✔ moderne riešený rodinný dom ✔ ideálny pozemok ✔ nízkoenergetická stavba ✔ možnosť dokončenia na kľúč ✔ rodinné domy sú od seba oddelené protihlukovou izoláciou so samostatnými obvodovými stenami Cena za 1 dom s pozemkom v štádiu "HOLODOM" - 225.000,- EUR