inzercia, predaj, predám, bazár

NOVOSTAVBA 4+1 izbového RD, Suchá nad Parnou

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu (súčasť dvojdomu) postavený na peknom pozemku vo vyhľadávanej lokalite v obci Suchá nad Parnou.
K domom patrí samostatný pozemok o výmere 623 m2 a 635 m2. Jedná sa o 4+1 izbové jednopodlažné rodinné domy v modernom štýle poskytujúce dobré rozdelenie na dennú a nočnú časť. Zastavaná plocha bude 139,4 m2 a úžitková plocha 111 m2 pre každý dom.
Dom dispozične pozostáva z predsiene, 3 x samostatnej izby (hlavná spálňa má svoj šatník), kuchyne spojenej s obývacou izbou a vstupom na terasu, priestranej kúpeľne s WC a technickej miestnosti s priestorom pre práčku.
Domy sa predávajú v štádiu HOLODOM, ktoré zahŕňa:
- murovanú stavbu ukončenú vonkajším zateplením so silikónovou omietkou
- plastové okná s izolačným trojsklom
- interiér ukončený omietkami, potermi, vymaľovaný na bielo
- kompletná elektroinštalácia ukončená zásuvkami, vypínačmi a rozvodnou skriňou s ističmi
- kúrenie teplovodné podlahové s tepelným čerpadlom
- väzníkový krov, FATRAFOL
Dom bude napojený na obecný vodovod, kanalizácia je v riešení a elektrickú energiu.
Domy sú spojené, každý má však vlastné obvodové múry a budú to dve samostatné stavby.
Domy sa nachádzajú v tichej lokalite na okraji obce s pekným výhľadom na Malé Karpaty. V obci je výborná občianska vybavenosť, vodná nádrž, dostatok priestoru na oddych. Vzdialenosť od Trnavy cca 6 km.
Plánovaný začiatok výstavby je jar/2023.

Výhody:
✔ lokalita
✔ moderne riešený rodinný dom
✔ ideálny pozemok
✔ nízkoenergetická stavba
✔ možnosť dokončenia na kľúč

Cena za 1 dom s pozemkom v štádiu "HOLODOM" - 225.000,- EUR
NOVOSTAVBA 4+1 izbového RD, Suchá nad Parnou
Podobné inzeráty
GESTTO | IBA U NÁS | 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM | Suchá nad Parnou
V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 5 izbový, čiastočne podpivničený rodinný dom v obci Suchá nad Parnou. Nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 1219 m2 pričom zastavaná plocha tvorí 140 m2. Úžitková plocha predstavuje približne 200 m2, v tejto výmere je zahrnutá aj plocha pivnice. Je napojený na všetky IS siete: plyn, elektrina, kanalizácia, zdrojom vody je studňa. V dome je príprava na napojenie k obecnému vodovou. Na dome sú plastové okná a na jednej časti bola zrekonštruovaná strecha. Dom prešiel tento rok rozsiahlou rekonštrukciou, pri ktorej sa robila kompletne nová elektroinštalácia s prípravou na elektrické žalúzie, nové rozvody kúrenia spolu s novými radiátormi, sadrové omietky, znížili a odizolovali sa stopy pomocou sadrokartónu a izolačnej vaty, celý dom je 3x vymaľovaný bielou farbou, vchodové dvere boli vymenené za bezpečnostné a v celom dome je nová vinylová podlaha s imitáciou dreva. Pôvodný kotol bol vymenený za nový kondenzační plynový kotol s bojlerom značky BAXI, ktorý ma zásobník na 40 L vody, taktiež bolo vymenené čerpadlo v studni. Dispozícia Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť s toaletou, kúpeľňa s vaňou a toaletou, kuchyňa, priechodná izba, špajza, schodisko do pivnice, samostatná izba a schodisko na poschodie. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby a vstup na povalu. Pivnica pozostáva z chodby a dvoch miestností. O obci Suchá nad Parnou ponúka výbornú dostupnosť do krajského mesta Trnava, ktoré je vzdialené 10min cesty autom. Obec je taktiež známa vodnou priehradou, ktorá ponúka príjemné prostredie na trávenie voľných chvíľ. Ponúka dobrú vybavenosť ako napríklad: základnú školu s materskou, autobusové zastávky, pneuservis, reštauráciu, penzión, kostol, lekáreň, 2x potraviny, piváreň a mnoho iného.
4-izbový, dvojpodlažný RD v obci Suchá nad Parnou 8 km od TT
Ponúkame Vám na predaj krásny 4-izbový, dvojpodlažný RD v obci Suchá nad Parnou 8 km od Trnavy, zastavaná plocha 118 m2, garáž, úžitková plocha 105 m2, pozemok 660 m2. Hlavnou prednosťou domu je lokalita. Dom sa nachádza v tichej uličke v centre obce. Potraviny, MHD, obecný úrad, lekáreň, zdravotné stredisko do 5 min. Dom bol kolaudovaný v r. 2005, je postavený z tvárnic Ytong, zateplený, strešná krytina Bramac, plastové okná, plávajúce podlahy kvalitné dlažby. Je vykurovaný plynovým kotlom radiátormi v kúpeľni je komfortné podlahové vykurovanie el. fóliou. Dom nie je podpivničený zato má priestrannú garáž prepojenú s domom vo vstupnej chodbe. Je napojený na všetky IS siete. Na polievanie záhrady má vlastnú studňu a retenčnú nádrž z odpojenej žumpy. Dom je oplotený zo všetkých strán. Pred tromi rokmi prešiel dom kompletnou rekonštrukciou sanitárnej časti kúpeľňa a druhé WC. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Prízemie - vstupná chodba so vstavanou skriňou, výklenok pre kotol a pračku. Kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, špajza s regálom na mieru a rozsiahla obývačka po celej šírke domu. Francúzske okná presvetľujú celý priestor a umožňujú vyhlaď do záhrady. Na prvom poschodí je kúpeľňa so sprchovacím kútom, vaňou a WC. Spálňa s vlastným šatníkom a s výstupom na balkón. Dom má dve detské izby so vstavanými skriňami na mieru z výstupom na balkón v záhrade. Pozemok je priestranný, presvetlený a vhodný na stavbu bazénu či posedenia. Dom predávame ako majitelia bez RK, možnosť nasťahovania jar 2023. Ak sa zaujímate o bývanie v Suchej nad Parnou určite stojí za obhliadku, srdečne vás pozývame.
Predaj domu 175 m2, Hrnčiarovce nad Parnou
5-izbový kompletne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Hrnčiarovce nad Parnou Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 5-izbový rodinný dom dýchajúci vidieckou atmosférou, v kľudnej časti obce Hrnčiarovce nad Parnou len pár kilometrov od krajské mesta Trnava. Rodinný dom s veľkorysou výmerou 175 m2 sa nachádza na rovinatom pozemku o veľkosti 672 m2. V roku 2002 prebehla na dome kompletná rekonštrukcia, pri ktorej boli menené okná, dvere, omietky, podlahy, kuchynská linka, rozvody kúrenia, strecha a taktiež aj zateplenie fasády. Dvojpodlažný dom dispozične pozostáva: Prízemie: vstupná hala so vstupom do priestrannej a presvetlenej obývacej izby s krbom a so vstupom do kuchynskej a jedálenskej časti. Cez jedálenskú časť sa dá prejsť do spojovacej chodby so schodiskom na poschodie ako aj do pivničných priestorov. Na prízemí sa nachádza veľkorysá spálňa so vstavanou skriňou s veľkým úložným priestorom, ďalej detská izba taktiež so vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a špajza. Poschodie: dve samostatné izby, veľký šatník, kúpeľňa s WC. Dom je čiastočne podpivničený, vstup aj z vnútra domu, aj z vonka zadnej časti domu a pozostáva z viacerých miestností, v jednej z nich je technická miestnosť s novým kotlom . Dom je napojený na elektrinu 220/380V, plyn, voda z mestského vodovodu, kanalizácia mestská a na záhrade je vlastná studňa. Na pozemku sa nachádza priestranná garáž o výmere 26 m2, na ktorú nadväzuje veľká zastrešená terasa pri zapustenom bazéne o veľkosti 6x3m. Zvyšná časť pozemku je zatrávnená záhrada s automatickými závlahami v strede s vkusne osadeným oddychovým miestom, doplnená okrasnými krovinami a stromčekmi. Dispozíciu domu si môžete pozrieť vo virtuálnej prehliadke: v obci Hrnčiarovce nad Parnou je kompletná občianska vybavenosť( škola, škôlka, pošta, niekoľko reštaurácií a iné) Vynikajúca dostupnosť do centra Trnavy, na obchvat Trnavy ako aj priama dostupnosť na diaľnicu D1 a rýchlostnú komunikáciu R1 Ak vás tento dom zaujal, dohodnite si obhliadku na tel. čísle . V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme
Predaj domu 175 m2, Hrnčiarovce nad Parnou
5-izbový kompletne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Hrnčiarovce nad Parnou Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 5-izbový rodinný dom dýchajúci vidieckou atmosférou, v kľudnej časti obce Hrnčiarovce nad Parnou len pár kilometrov od krajské mesta Trnava. Rodinný dom s veľkorysou výmerou 175 m2 sa nachádza na rovinatom pozemku o veľkosti 672 m2. V roku 2002 prebehla na dome kompletná rekonštrukcia, pri ktorej boli menené okná, dvere, omietky, podlahy, kuchynská linka, rozvody kúrenia, strecha a taktiež aj zateplenie fasády. Dvojpodlažný dom dispozične pozostáva: Prízemie: vstupná hala so vstupom do priestrannej a presvetlenej obývacej izby s krbom a so vstupom do kuchynskej a jedálenskej časti. Cez jedálenskú časť sa dá prejsť do spojovacej chodby so schodiskom na poschodie ako aj do pivničných priestorov. Na prízemí sa nachádza veľkorysá spálňa so vstavanou skriňou s veľkým úložným priestorom, ďalej detská izba taktiež so vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a špajza. Poschodie: dve samostatné izby, veľký šatník, kúpeľňa s WC. Dom je čiastočne podpivničený, vstup aj z vnútra domu, aj z vonka zadnej časti domu a pozostáva z viacerých miestností, v jednej z nich je technická miestnosť s novým kotlom . Dom je napojený na elektrinu 220/380V, plyn, voda z mestského vodovodu, kanalizácia mestská a na záhrade je vlastná studňa. Na pozemku sa nachádza priestranná garáž o výmere 26 m2, na ktorú nadväzuje veľká zastrešená terasa pri zapustenom bazéne o veľkosti 6x3m. Zvyšná časť pozemku je zatrávnená záhrada s automatickými závlahami v strede s vkusne osadeným oddychovým miestom, doplnená okrasnými krovinami a stromčekmi. Dispozíciu domu si môžete pozrieť vo virtuálnej prehliadke: v obci Hrnčiarovce nad Parnou je kompletná občianska vybavenosť( škola, škôlka, pošta, niekoľko reštaurácií a iné) Vynikajúca dostupnosť do centra Trnavy, na obchvat Trnavy ako aj priama dostupnosť na diaľnicu D1 a rýchlostnú komunikáciu R1 V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme
Rodinný dom s potenciálom v Hrnčiarovciach nad Parnou
SLNKO, PRIESTOR A PRÍJEMNÉ BÝVANIE V HRNČIAROVCIACH NAD PARNOU REALL INVEST ponúka na predaj veľmi zaujímavý samostatne stojaci 4.izbový rodinný dom v tichej uličke v obci Hrnčiarovce nad Parnou. Dom bol postavený z pálenej tehly v 60.-tich rokoch s novšou prístavbou a tak disponuje skvelou zastavanou plochou až 180m2 čím sa dá považovať aj za ako dvojgeneračný dom so samostatnými vchodmi do bytových jednotiek. DISPOZÍCIA: Prednú časť tvorí vstupná predsieň z ktorej prechádzame do veľkej haly ktorá je stredom domu . Z haly máme prístup po ľavej strane do samostatnej izby ďalej je vstup do komory z ktorej sa vieme dostať na povalu a do pivnice , po pravej strane nájdeme priestrannú kuchyňu a oproti kúpeľňu s WC, vaňou a sprchovým kútom. Ako ďalšou dominantou je vstup do veľkej obývacej miestnosti z ktorej prechádzame do spálne . Táto predná časť domu prešla čiastočnou rekonštrukciou. Prístavba vás očarí najme svetlosťou všetkých miestností prvým vstupom je menšia predsieň, oproti nájdeme kúpeľňu so sprchovým kútom a WC v príjemnom a modernom prevedení . Ďalšou časťou z prístavby je menšia kuchyňa so vstupom do zadnej izby , ktorá sa dá využiť aj ako hosťovská. Veľkou výhodou je množstvo odkladacieho priestoru načo nám slúži povala a čiastočné podpivničenie domu. Rodinný dom stojí na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1190m2 a šírkou 17m. Na pozemku nájdeme v prednej časti domu aj osadený starší okrúhly bazén , murovanú garáž s montážnou jamou a zastrešené posedenie na záhrade . Pozemok momentálne slúži na okrasné rastliny a pestovanie vo veľkom skleníku so železnou konštrukciou, ktorý je postavený na betónových základoch priamo na záhrade. Táto nehnuteľnosť je predovšetkým zaujímavá svojou polohou ale najmä s ponukou využitia ako napríklad bývanie spojené s podnikaním, viacgeneračné bývanie alebo ako zaujímavá investícia pre budúceho majiteľa s možnosťou prenájmu prípadne realizácie stavby ďalšieho domu v časti záhrady. Dom disponuje kompletnými IS – obecná voda, plyn, elektrika , kanalizácia , kúrenie – radiátory a plynový kotol s termostatom v dome. LOKALITA: Obec Hrnčiarovce nad Parnou sú vzdialené od mesta Trnava len 3km čo umožňuje obyvateľom mať kompletnú občiansku vybavenosť len na skok od miesta pokojného bývania. V obci sa nachádzajú potraviny, pohostinstvá, rôzne ponuky služieb, autobusová doprava do mesta a okolitých dedín, pošta, ZŠ,MŠ , reštauračné zariadenia atď..... - Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane provízie RK. - Financovanie tejto nehnuteľnosti vám vieme zabezpečiť cez nášho hypotekárneho špecialistu, ktorý sa o vás postará vo všetkých smeroch . - Nehnuteľnosť je kúpou ihneď voľná. - Pre viac informácii a záujem o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na uvedené telefónne číslo alebo e-mail. BONUS Pri kúpe tejto nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu, dostávate ako poďakovanie wellness pobyt pre 2 osoby v PRAHE.
REZERVOVANÉ - Predaj domu 175 m2, Hrnčiarovce nad Parnou
5-izbový kompletne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Hrnčiarovce nad Parnou Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 5-izbový rodinný dom dýchajúci vidieckou atmosférou, v kľudnej časti obce Hrnčiarovce nad Parnou len pár kilometrov od krajské mesta Trnava. Rodinný dom s veľkorysou výmerou 175 m2 sa nachádza na rovinatom pozemku o veľkosti 672 m2. V roku 2002 prebehla na dome kompletná rekonštrukcia, pri ktorej boli menené okná, dvere, omietky, podlahy, kuchynská linka, rozvody kúrenia, strecha a taktiež aj zateplenie fasády. Dvojpodlažný dom dispozične pozostáva: Prízemie: vstupná hala so vstupom do priestrannej a presvetlenej obývacej izby s krbom a so vstupom do kuchynskej a jedálenskej časti. Cez jedálenskú časť sa dá prejsť do spojovacej chodby so schodiskom na poschodie ako aj do pivničných priestorov. Na prízemí sa nachádza veľkorysá spálňa so vstavanou skriňou s veľkým úložným priestorom, ďalej detská izba taktiež so vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a špajza. Poschodie: dve samostatné izby, veľký šatník, kúpeľňa s WC. Dom je čiastočne podpivničený, vstup aj z vnútra domu, aj z vonka zadnej časti domu a pozostáva z viacerých miestností, v jednej z nich je technická miestnosť s novým kotlom . Dom je napojený na elektrinu 220/380V, plyn, voda z mestského vodovodu, kanalizácia mestská a na záhrade je vlastná studňa. Na pozemku sa nachádza priestranná garáž o výmere 26 m2, na ktorú nadväzuje veľká zastrešená terasa pri zapustenom bazéne o veľkosti 6x3m. Zvyšná časť pozemku je zatrávnená záhrada s automatickými závlahami v strede s vkusne osadeným oddychovým miestom, doplnená okrasnými krovinami a stromčekmi. Dispozíciu domu si môžete pozrieť vo virtuálnej prehliadke: v obci Hrnčiarovce nad Parnou je kompletná občianska vybavenosť( škola, škôlka, pošta, niekoľko reštaurácií a iné) Vynikajúca dostupnosť do centra Trnavy, na obchvat Trnavy ako aj priama dostupnosť na diaľnicu D1 a rýchlostnú komunikáciu R1 V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme