inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba 4iz. RD, Rovinka, 2x parking, privátny areál,12km

Kategória: Domy

Predaj novostavby „rodinného domu“ so záhradou a parkingom v súkromnom areáli rodinných domov v obci Rovinka, okres Senec – projekt / obytný súbor „Školská alej“ na Školskej ul., LEN 12km od BAA.

Objekt je na LV zapísaný ako byt (samostatná 4izb. bytová jednotka, ktorá je súčasťou rodinného dvojdomu s dvomi bytovými jednotkami). V areáli sa nachádza celkom 5 rodinných domov, každý s dvomi bytmi. Rodinné domy sú dvojpodlažné, nepodpivničené, majú monolitickú železobetónovú konštrukciu, obvodový plášť a vnútorné priečky sú murované z tehál, vrátane tepelnej a zvukovej izolácie. Objekty sú zateplené 15cm polystyrénom, majú plastové 6komorové okná s trojsklami, kvalitné interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové bezpečnostné vchodové dvere.

Predávaný „rodinný dom“ pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva. Výmera podlahovej plochy domu vrátane príslušenstva je 120m2.

Prízemie tvorí zádverie, sklad, hosťovská toaleta s umývadielkom, kuchyňa prepojená s obývačkou so vstupom na záhradnú terasu, schodisko. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné spálne (dve so zabudovaným šatníkom rolldoor) a priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Každá obytná miestnosť má vlastný termostat.

Byt má elektrické podlahové vykurovanie s dvojpásmovou sadzbou „nízka tarifa“. K dispozícii je nadčasová kuchynská linka IKEA so zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor zn. Franke, el. rúra) s dostatkom úložného priestoru.

Byt sa predáva aj so zariadením v cene (kuchynská linka, šatníky, jedálenské sedenie, kvalitná kožená talianska sedačka, konferenčný stolík, postele, komody, pračka, chladnička, s výnimkou TV).

K „rodinnému domu“ patria dve parkovacie miesta a príjemná, starostlivo udržiavaná záhrada s terasou cca 15m2 so záhradným sedením a záhradným domčekom cca 5m2 na uskladnenie záhradného náradia. Výmera predávaného pozemku patriaceho k domu je 261 vrátane zastavanej plochy, záhrady, 2 parkovacích miest a podielu na spoločnej ceste v areáli).

Náklady na prevádzku (voda, elektrina, OLO, UPC, internet) sú 150,- eur mesačne/2osoby. Areál rodinných domov „Školská alej“ je situovaný v "starej", centrálnej časti obce Rovinka v zástavbe rodinných domov s dobrým prístupom na hlavnú obecnú komunikáciu. Vjazd do areálu je z dvoch strán s vjazdom na diaľkové ovládanie.
_____________________________________________
Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku domu pre Vás radi zabezpečíme, aj cez víkend:

tel: ,

e-mail: monika.novakova@, ivmoreal@

© Text, fotografie a 3D virtuálna prezentácia sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam.
Novostavba 4iz. RD, Rovinka, 2x parking, privátny areál,12km
Podobné inzeráty
Novostavba 4i. RD, obec Rovinka, 12km od BA, záhrada
Predaj novostavby „rodinného domu“ so záhradou a parkingom v súkromnom areáli rodiných domov v obci Rovinka, okres Senec – projekt / obytný súbor „Školská alej“ na Školskej ul., LEN 12km od BAA. Objekt je na LV zapísaný ako byt (samostatná 4izb. bytová jednotka, ktorá je súčasťou rodinného dvojdomu s dvomi bytovými jednotkami). V areáli sa nachádza celkom 5 rodinných domov, každý s dvomi bytmi. Rodinné domy sú dvojpodlažné, nepodpivničené, majú monolitickú železobetónovú konštrukciu, obvodový plášť a vnútorné priečky sú murované z tehál, vrátane tepelnej a zvukovej izolácie. Objekty sú zateplené 15cm polystyrénom, majú plastové 6komorové okná s trojsklami, kvalitné interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové bezpečnostné vchodové dvere. Predávaný „rodinný dom“ pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva. Výmera podlahovej plochy domu vrátane príslušenstva je 120m2. Prízemie tvorí zádverie, sklad, hosťovská toaleta s umývadielkom, kuchyňa prepojená s obývačkou so vstupom na záhradnú terasu, schodisko. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné spálne (dve so zabudovaným šatníkom rolldoor) a priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Každá obytná miestnosť má vlastný termostat. Byt má elektrické podlahové vykurovanie s dvojpásmovou sadzbou „nízka tarifa“. K dispozícii je nadčastová kuchynská linka IKEA so zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor zn. Franke, el. rúra) s dostatkom úložného priestoru. Byt sa predáva aj so zariadením v cene (kuchynská linka, šatníky, jedálenské sedenie, kvalitná kožená talianska sedačka, konferenčný stolík, postele, komody, pračka, chladnička, s výnimkou TV). K „rodinnému domu“ patria dve parkovacie miesta a príjemná, starostlivo udržiavaná záhrada s terasou cca 15m2 so záhradným sedením a záhradným domčekom cca 5m2 na uskladnenie záhradného náradia. Výmera predávaného pozemku patriaceho k domu je 261 vrátane zastavanej plochy, záhrady, 2 parkovacích miest a podielu na spoločnej ceste v areáli). Náklady na prevádzku (voda, elektrina, OLO, UPC, internet) sú 150,- eur mesačne/2osoby. Areál rodinných domov „Školská alej“ je situovaný v "starej", centrálnej časti obce Rovinka v zástavbe rodinných domov s dobrým prístupom na hlavnú obecnú komunikáciu. Vjazd do areálu je z dvoch strán s vjazdom na diaľkové ovládanie. ____________________________________________ Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku domu pre Vás radi zabezpečíme, aj cez víkend: tel: , e-mail: monika.novakova@, ivmoreal@ ____________________________________________ © Text, fotografie a 3D virtuálna prezentácia sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam. Zobraziť menší popis
Novostavba 4i. RD Rovinka,  len 12km od BAA, kol. 2017
Predaj novostavby „rodinného domu“ so záhradou a parkingom v súkromnom areáli rodinných domov v obci Rovinka, okres Senec – projekt / obytný súbor „Školská alej“ na Školskej ul., LEN 12km od BAA. Objekt je na LV zapísaný ako byt (samostatná 4izb. bytová jednotka, ktorá je súčasťou rodinného dvojdomu s dvomi bytovými jednotkami). V areáli sa nachádza celkom 5 rodinných domov, každý s dvomi bytmi. Rodinné domy sú dvojpodlažné, nepodpivničené, majú monolitickú železobetónovú konštrukciu, obvodový plášť a vnútorné priečky sú murované z tehál, vrátane tepelnej a zvukovej izolácie. Objekty sú zateplené 15cm polystyrénom, majú plastové 6komorové okná s trojsklami, kvalitné interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové bezpečnostné vchodové dvere. Predávaný „rodinný dom“ pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva. Výmera podlahovej plochy domu vrátane príslušenstva je 120m2. Prízemie tvorí zádverie, sklad, hosťovská toaleta s umývadielkom, kuchyňa prepojená s obývačkou so vstupom na záhradnú terasu, schodisko. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné spálne (dve so zabudovaným šatníkom rolldoor) a priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Každá obytná miestnosť má vlastný termostat. Byt má elektrické podlahové vykurovanie s dvojpásmovou sadzbou „nízka tarifa“. K dispozícii je nadčasová kuchynská linka IKEA so zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor zn. Franke, el. rúra) s dostatkom úložného priestoru. Byt sa predáva aj so zariadením v cene (kuchynská linka, šatníky, jedálenské sedenie, kvalitná kožená talianska sedačka, konferenčný stolík, postele, komody, pračka, chladnička, s výnimkou TV). K „rodinnému domu“ patria dve parkovacie miesta a príjemná, starostlivo udržiavaná záhrada s terasou cca 15m2 so záhradným sedením a záhradným domčekom cca 5m2 na uskladnenie záhradného náradia. Výmera predávaného pozemku patriaceho k domu je 261 vrátane zastavanej plochy, záhrady, 2 parkovacích miest a podielu na spoločnej ceste v areáli). Náklady na prevádzku (voda, elektrina, OLO, UPC, internet) sú 150,- eur mesačne/2osoby. Areál rodinných domov „Školská alej“ je situovaný v "starej", centrálnej časti obce Rovinka v zástavbe rodinných domov s dobrým prístupom na hlavnú obecnú komunikáciu. Vjazd do areálu je z dvoch strán s vjazdom na diaľkové ovládanie. _____________________________________________ Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku domu pre Vás radi zabezpečíme, aj cez víkend: tel: , e-mail: monika.novakova@, ivmoreal@ © Text, fotografie a 3D virtuálna prezentácia sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam.
Novostavba 4i. RD Rovinka,  len 12km od BAA, kol. 2017
Predaj novostavby „rodinného domu“ so záhradou a parkingom v súkromnom areáli rodinných domov v obci Rovinka, okres Senec – projekt / obytný súbor „Školská alej“ na Školskej ul., LEN 12km od BAA. Objekt je na LV zapísaný ako byt (samostatná 4izb. bytová jednotka, ktorá je súčasťou rodinného dvojdomu s dvomi bytovými jednotkami). V areáli sa nachádza celkom 5 rodinných domov, každý s dvomi bytmi. Rodinné domy sú dvojpodlažné, nepodpivničené, majú monolitickú železobetónovú konštrukciu, obvodový plášť a vnútorné priečky sú murované z tehál, vrátane tepelnej a zvukovej izolácie. Objekty sú zateplené 15cm polystyrénom, majú plastové 6komorové okná s trojsklami, kvalitné interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové bezpečnostné vchodové dvere. Predávaný „rodinný dom“ pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva. Výmera podlahovej plochy domu vrátane príslušenstva je 120m2. Prízemie tvorí zádverie, sklad, hosťovská toaleta s umývadielkom, kuchyňa prepojená s obývačkou so vstupom na záhradnú terasu, schodisko. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné spálne (dve so zabudovaným šatníkom rolldoor) a priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Každá obytná miestnosť má vlastný termostat. Byt má elektrické podlahové vykurovanie s dvojpásmovou sadzbou „nízka tarifa“. K dispozícii je nadčasová kuchynská linka IKEA so zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor zn. Franke, el. rúra) s dostatkom úložného priestoru. Byt sa predáva aj so zariadením v cene (kuchynská linka, šatníky, jedálenské sedenie, kvalitná kožená talianska sedačka, konferenčný stolík, postele, komody, pračka, chladnička, s výnimkou TV). K „rodinnému domu“ patria dve parkovacie miesta a príjemná, starostlivo udržiavaná záhrada s terasou cca 15m2 so záhradným sedením a záhradným domčekom cca 5m2 na uskladnenie záhradného náradia. Výmera predávaného pozemku patriaceho k domu je 261 vrátane zastavanej plochy, záhrady, 2 parkovacích miest a podielu na spoločnej ceste v areáli). Náklady na prevádzku (voda, elektrina, OLO, UPC, internet) sú 150,- eur mesačne/2osoby. Areál rodinných domov „Školská alej“ je situovaný v "starej", centrálnej časti obce Rovinka v zástavbe rodinných domov s dobrým prístupom na hlavnú obecnú komunikáciu. Vjazd do areálu je z dvoch strán s vjazdom na diaľkové ovládanie. ____________________________________________ Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku domu pre Vás radi zabezpečíme, aj cez víkend: tel: , e-mail: monika.novakova@, ivmoreal@ © Text, fotografie a 3D virtuálna prezentácia sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam.
BOSEN | 4.izb.dom s bazénom v tichej lokalite, Rovinka, Čere
Typ: Rodinný dom Ulica: Čerešňová Obec: Rovinka Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 4.izbový dom s bazénom, Rovinka, na ulici Čerešnová. DVOJDOM: Rodinný dvojdom má dve nadzemné podlažia bez suterénu a dva samostatné vchody kde v každom vchode je jeden byt. Vnútorná užitková plocha bytu je o výmere 120 m2 plus 140 m2 terasa a exteriérové spevnené plochy. 3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: DISPOZÍCIA: pozostáva zo štyroch obytných miestností, ktoré sú účelovo využívané ako obývacia izba, spálňa, hosťovská izba a pracovňa. Príslušenstvo tvorí predsieň, chodba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, sklad pod schodiskom a balkón. Vstup na balkón je riešený z pracovne. Obytné miestnosti sú orientované na severozápad.  ZARIADENIE: bazén so slanou vodou s elektrickým roletovým prekrytím na diaľkové ovládanie, záhraný domček, studňa, predpríprava na krb - komín k dispozícii, exteriérové rolety, elektrické podlahové kúrenie, alarm napojený na strážnu službu, bezpečnostné fólie na oknách, solárny ohrev TÚV so zásobníkom s elektrickým dohrevom POZEMOK: Rovinatý pozemok o výmere 259 m2. PARKOVANIE: K dispozícii je parking pre tri autá vo dvore. LOKALITA: Rodinný dom je situovaný v skvelej časti mesta Rovinka. Lokalita má veľmi dobrý prístup na diaľnicu R7, cca 10 min do centra Bratislavy. Obchody, reštaurácie, škôlky, školy sú len neďaleko. V blízkej dostupnosti sa nachádzajú obľúbené jazerá. CENA: 385 000,- EUR Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 320 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 340 m2 Zastavaná plocha: 80 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Plocha balkóna: 5 m2 Balkón: áno - 1 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: B Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: nie Typ: exteriérový Zariadenie: zariadený Garáž: Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: Ytong Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 90 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
Na predaj 3izb. byt v rodinnom dome (trojdom) so záhradkou
Ponúkam Vám na predaj priestranný 3 izbový, mezonetový byt ( novostavbu ) v tichej a kľudnej lokalite v obci Rovinka na Riečnej ulici. Byt o výmere 86 m² sa nachádza v zastavanej časti obce. K bytu patrí priestranná predzáhradka s rozlohou 167 m². S dvoma parkovacími miestami rovno pri dome. Rodinný dom: novostavba, tehla + zateplenie, sedlová strecha, kolaudovaná v roku 2012 trojdom 3izb. byt v rodinnom dome: podlahová plocha: 86m² 3 – izbový poschodový drevená terasa pozemok: 167m² (zastavaná plocha: 55m², 2x parkovacie miesto a záhrada: 112m²) plastové okná so sieťkami, plávajúce podlahy, dlažba 1 kúpeľňa sprchový kút, umývadlo a WC + ďalšia kúpeľňa s vaňou, 1 umývadlá a WC odkladací priestor pod schodmi elektrické podlahové kúrenie s termostatmi v každej miestnosti Záhradný domček 5 m² Inžinierske siete: elektrina, mestská voda, kanalizácia, optický internet a TV TELEKOM Dispozícia prízemie : vstupná chodba so vstavanou skriňou 1. kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC odkladací priestor pod schodmi priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou s výstupom na terasu do záhrady. Každý milovník jedla, ktorý sa rád zvŕta v kuchyni iste ocení veľkorysú a šikovne usporiadanú kuchyňu s dostatkom pracovných plôch a vstavaných spotrebičov (indukčná varná doska, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadov, drez...). schodište na 1. nadzemné podlažie Dispozícia 1.nadzemné podlažie: chodba, z ktorej je vstup do každej miestnosti, v chodbe je šatník 2. kúpeľňa s vaňou, 1 umývadlo a WC 2 nepriechodné izby Vstup na pochôdznú povalu o rozlohe cca 20 m² na odkladanie sezónnych vecí. Náklady na rodinný dom sú do 160€/mesačne. Predáva sa čiastočne zariadený, nie podľa fotiek. Byt je voľný ihneď. Predajná cena: 249.900€ Možnosť kúpy prostredníctvom hypo úveru. V prípade kúpy v hotovosti je možná dohoda na predajnej cene. Cena za nábytok a vybavenie bytu je DOHODOU. Obec Rovinka ponúka príjemné bývanie, občiansku vybavenosť (obchody, supermarket, služby CITY PARK, potraviny BILLA, KRAJ, základná a materská škola, lekáreň, pošta, reštaurácie, kaviarne, výborné autobusové spojenie, čerpacie stanice atd.) Rovinka patrí medzi obľúbené lokality na život v bezprostrednej blízkosti Bratislavy. Vzdialenosť do Podunajských Biskupíc je len 3,5km. Vďaka projektu diaľnice D4/R7 sa zlepšila aj dostupnosť do BA. V obci je možnosť využitia autobusovej dopravy. Milovníci športu ocenia blízkosť jazera Rovinka, hrádze, štrkoviska Veľké Košariská a prírodnej rezervácie Topoľové hony. Kontakt: marian@
Priestranná novostavba so záhradkou a 2 parkovacími miestami
DeveloX Reality ponúka na predaj v novostavbe priestranný mezonetový 3-izbový byt v obci Rovinka na Riečnej ulici s 2 parkovacími miestami v cene. Možnosť prerobiť na 4-izbový. Byt sa nachádza na prízemí bez výťahu. Zastavaná plocha je 55m². Ide o zateplený, tehlový bytový dom, skolaudovaný v roku 2012. Celková úžitková plocha bytu je 86m² a rozprestiera sa na pozemku vo výmere 167m²., pričom výmera záhrady je 112m².Na pozemku sa okrem bytu nachádza aj záhradný domček (5m²). Dispozícia a zariadenie bytu: Na pozemok je vstup cez bráničku, zabezpečený elektrickým videovrátnikom. Na byte sú plastové okná so sieťkami a plastové vchodové dvere. Byt pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí sa nachádza chodba s dostatkom úložného priestoru, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Ďalšia miestnosť je veľkorysá, šikovne usporiadaná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi ( indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, mikrovlnka, umývačka, drez...) a s dostatkom pracovnej plochy. Kuchyňa s jedálňou je spojená s obývacou časťou so vstupom na terasu a záhradu. Na 1. podlaží sa nachádza chodba so vstavanými skriňami, kúpeľne s toaletou a vaňou a vstupom do dvoch samostaných nepriechodnách izieb s výhĺadom do záhrady. Veľkou výhodou toho bytu je využitý priestor pod schodmi, ktorý slúži ako úložný priestor a vstupom na pochôdznu povalu (20m²), ktorá môže slúžiť takisto ako odkladací priestor pre sezónne veci. V celom byte sa nachádzajú dotykové vypínače. Byt sa predáva po dohode zariadený tak ako je na fotografiách. Veľkou výhodou je možnosť prerobenia bytu na 4-izbový - možnosť prerobenia vrchnej kúpeľne na 4 izbu. Po celom byte je zriadené podlahové elektrické kúrenie s termostatom v každej izbe. Sieť je zabezpečená optikou cez T-com. Parkovať je možné na dvoch vlastných parkovacích miestach. Lokalita: Byt sa nachádza v obci Rovinka. Jej okresným mestom je Senec, ktorý je od nej vzdialený 26 km. Rovinka je však blízko hlavného mesta Bratislava a to len 3,5km.  Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – školy (materské, základné), potraviny, lekáreň, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, čerpacia stanica, pošta...  V obci je možnosť využitia autobusovej dopravy.  Milovníci športu si tiež prídu na svoje, vďaka krásnej obklopenej prírode s jazerom Rovinka. Mesačné náklady sú vo výške cca 150Eur/ 2 osoba. Cena tejto nehnuteľnosti je 224 900 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne pop