inzercia, predaj, predám, bazár

novostavba bungalovu pred dokončením v Sobranciach, 517m2

Kategória: Domy

Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj modernú novostavbu bungalovu blízko centra v Sobranciach na zastavanej ploche 200m2 a podlahovou plochou nehnuteľnosti 150m2.

Popis lokality:

Tento ultra moderný rodinný dom - bungalov sa nachádza v tichej lokalite mesta mimo hlavnej cesty. Pocit súkromia umocňuje praktické osadenie stavby na pozemku, kde je možné vybudovať oplotenie, ktoré bude túto nehnuteľnosť izolovať.


Popis nehnuteľnosti a pozemku:

Tento moderný rodinný domček je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu nadštandartné bývanie v meste.

Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti.

Tento rodinný dom v Sobranciach sa predáva v štádiu pred dokončením a v priebehu niekoľkých týždňov je možné okamžité nasťahovanie. Dom je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov od spoločnosti NIDYON s dokončenou kvalitnou fasádou a strechou.

Aké výhody ponúka táto novostavba pre svojich majiteľov:

Požiarnu odolnosť : Systém Nidyon zaručuje aj odolnosť budovy voči požiaru, keďže používa samozhášavý expandovaný polystyrén. Zároveň sú oceľové kotvy chránené a odizolované od betónu, čo blokuje agresiu plameňa. Laboratórne testy dokázali, že v prípade požiaru odolávajú komponenty Nidyonu teplu a dymu 2 až 4 hodiny.
Ekonomická výhodnosť: Veľmi vysoká kvalita novostavby za bezkonkurenčnú cenu
Statická pevnosť a odolnosť: Nehnuteľnosť sa vyznačuje seizmickou odolnosťou, ktorá v prípade zemetrasenia zabezpečuje ochranu ľudí ako aj stabilitu budovy. Nidyon poskytuje budovám kompletnú seizmickú odolnosť. Neustále zdokonaľovanie a testovanie preukázali, že kvalita stavebných materiálov Nidyon je ďaleko nad rámcom stavebných noriem a zvláda aj tie najväčšie skúšky, ktoré pre nás príroda pripravuje.
Tepelná a akustická izolácia: Dom zodpovedá triede A4 a vyššej (pasívny dom). Nepretržitá prítomnosť EPS na všetkých povrchoch, ktoré tvoria plášť budovy, zabraňuje vzniku tepelných mostov. Systém Nidyon zároveň zaisťuje aj akustickú izoláciu medzi susednými a prekrývajúcimi sa bytovými jednotkami.
Ekologickosť: Dom je ekologický vďaka používaniu ocele a expandovateľného polystyrénu, ktoré sú recyklovateľné.
Rodinný dom s veľkorysou úžitkovou plochou a pozemkom dispozične pozostáva:

1x obývačka spojená s kuchyňou
1x krytá terasa
1x spálňa so šatníkom a kúpeľňou
2x menšia spálňa
1x kúpeľňa
1x toaleta
1x technická miestnosť
Stavebný materiál: NIDYON

Energetická trieda: A0

Pozemok: 5 árov

Zastavaná plocha domu + terasa: 199,75 m2

Zastavaná plocha domu bez terasy: 170,50 m2
Úžitková plocha domu: 147,05 m2
Spevnené plochy domu: 40,75 m2
Výška domu: + 3,940 m

Strecha pripravená pre strešnú záhradu/terasu !!!

PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ?

po dokončení možný ihneď k používaniu
luxusné bývanie aj pre veľkú rodinu
novostavba bungalovu pred dokončením v Sobranciach, 517m2
Podobné inzeráty
Dom pred dokončením v Sobranciach, 517m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj modernú novostavbu bungalovu blízko centra v Sobranciach na zastavanej ploche 200m2 a podlahovou plochou nehnuteľnosti 150m2. Popis lokality: Tento ultra moderný rodinný dom - bungalov sa nachádza v tichej lokalite mesta mimo hlavnej cesty. Pocit súkromia umocňuje praktické osadenie stavby na pozemku, kde je možné vybudovať oplotenie, ktoré bude túto nehnuteľnosť izolovať. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Tento moderný rodinný domček je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu nadštandartné bývanie v meste. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti. Tento rodinný dom v Sobranciach sa predáva v štádiu pred dokončením a v priebehu niekoľkých týždňov je možné okamžité nasťahovanie. Dom je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov od spoločnosti NIDYON s dokončenou kvalitnou fasádou a strechou. Aké výhody ponúka táto novostavba pre svojich majiteľov: Požiarnu odolnosť : Systém Nidyon zaručuje aj odolnosť budovy voči požiaru, keďže používa samozhášavý expandovaný polystyrén. Zároveň sú oceľové kotvy chránené a odizolované od betónu, čo blokuje agresiu plameňa. Laboratórne testy dokázali, že v prípade požiaru odolávajú komponenty Nidyonu teplu a dymu 2 až 4 hodiny. Ekonomická výhodnosť: Veľmi vysoká kvalita novostavby za bezkonkurenčnú cenu Statická pevnosť a odolnosť: Nehnuteľnosť sa vyznačuje seizmickou odolnosťou, ktorá v prípade zemetrasenia zabezpečuje ochranu ľudí ako aj stabilitu budovy. Nidyon poskytuje budovám kompletnú seizmickú odolnosť. Neustále zdokonaľovanie a testovanie preukázali, že kvalita stavebných materiálov Nidyon je ďaleko nad rámcom stavebných noriem a zvláda aj tie najväčšie skúšky, ktoré pre nás príroda pripravuje. Tepelná a akustická izolácia: Dom zodpovedá triede A4 a vyššej (pasívny dom). Nepretržitá prítomnosť EPS na všetkých povrchoch, ktoré tvoria plášť budovy, zabraňuje vzniku tepelných mostov. Systém Nidyon zároveň zaisťuje aj akustickú izoláciu medzi susednými a prekrývajúcimi sa bytovými jednotkami. Ekologickosť: Dom je ekologický vďaka používaniu ocele a expandovateľného polystyrénu, ktoré sú recyklovateľné. Rodinný dom s veľkorysou úžitkovou plochou a pozemkom dispozične pozostáva: 1x obývačka spojená s kuchyňou 1x krytá terasa 1x spálňa so šatníkom a kúpeľňou 2x menšia spálňa 1x kúpeľňa 1x toaleta 1x technická miestnosť Stavebný materiál: NIDYON Energetická trieda: A0 Pozemok: 5 árov Zastavaná plocha domu + terasa: 199,75 m2 Zastavaná plocha domu bez terasy: 170,50 m2 Úžitková plocha domu: 147,05 m2 Spevnené plochy domu: 40,75 m2 Výška domu: + 3,940 m Strecha pripravená pre strešnú záhradu/terasu !!! PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? po dokončení možný ihneď k používaniu luxusné bývanie aj pre veľkú rodinu
Na predaj novostavba bungalovu v Sobranciach, 517 m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj modernú novostavbu bungalovu blízko centra v Sobranciach na zastavanej ploche 200m2 a podlahovou plochou nehnuteľnosti 150m2. Popis lokality: Tento ultra moderný rodinný dom - bungalov sa nachádza v tichej lokalite mesta mimo hlavnej cesty. Pocit súkromia umocňuje praktické osadenie stavby na pozemku, kde je možné vybudovať oplotenie, ktoré bude túto nehnuteľnosť izolovať. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Tento moderný rodinný domček je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu nadštandartné bývanie v meste. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti. Tento rodinný dom v Sobranciach sa predáva v štádiu pred dokončením a v priebehu niekoľkých týždňov je možné okamžité nasťahovanie. Dom je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov od spoločnosti NIDYON s dokončenou kvalitnou fasádou a strechou. Aké výhody ponúka táto novostavba pre svojich majiteľov: Požiarnu odolnosť : Systém Nidyon zaručuje aj odolnosť budovy voči požiaru, keďže používa samozhášavý expandovaný polystyrén. Zároveň sú oceľové kotvy chránené a odizolované od betónu, čo blokuje agresiu plameňa. Laboratórne testy dokázali, že v prípade požiaru odolávajú komponenty Nidyonu teplu a dymu 2 až 4 hodiny. Ekonomická výhodnosť: Veľmi vysoká kvalita novostavby za bezkonkurenčnú cenu Statická pevnosť a odolnosť: Nehnuteľnosť sa vyznačuje seizmickou odolnosťou, ktorá v prípade zemetrasenia zabezpečuje ochranu ľudí ako aj stabilitu budovy. Nidyon poskytuje budovám kompletnú seizmickú odolnosť. Neustále zdokonaľovanie a testovanie preukázali, že kvalita stavebných materiálov Nidyon je ďaleko nad rámcom stavebných noriem a zvláda aj tie najväčšie skúšky, ktoré pre nás príroda pripravuje. Tepelná a akustická izolácia: Dom zodpovedá triede A4 a vyššej (pasívny dom). Nepretržitá prítomnosť EPS na všetkých povrchoch, ktoré tvoria plášť budovy, zabraňuje vzniku tepelných mostov. Systém Nidyon zároveň zaisťuje aj akustickú izoláciu medzi susednými a prekrývajúcimi sa bytovými jednotkami. Ekologickosť: Dom je ekologický vďaka používaniu ocele a expandovateľného polystyrénu, ktoré sú recyklovateľné. Rodinný dom s veľkorysou úžitkovou plochou a pozemkom dispozične pozostáva: 1x obývačka spojená s kuchyňou 1x krytá terasa 1x spálňa so šatníkom a kúpeľňou 2x menšia spálňa 1x kúpeľňa 1x toaleta 1x technická miestnosť Stavebný materiál: NIDYON
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
4KK NOVOSTAVBA v Žiline - VIDEO
Video: /watch?v=on25OYj6dPY ODPORÚČANIE: Bungalov je vhodný pre tých, ktorý hľadajú novú nehnuteľnosť s útulným, krásnym a rovinatým pozemkom, na ktorom údržba pozemku rýchla a jednoduchá. Takisto je vhodný pre tých, ktorí hľadajú svoje bývanie na okamžité nasťahovanie sa. Tým, že sa bungalov predáva kompletne zariadený, stačí si len zbaliť kufre a okamžite sa nasťahovať. Bungalov nevyžaduje žiadne dodatočné finančné prostriedky na dokončenie, rekonštrukciu a taktiež ani na zariadenie. YNI s. r. o. Vám v EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ ponúka na predaj 4KK murovaný rodinný dom – typu bungalov – NOVOSTAVBA v okresnom meste Žilina, časť Trnové. Bungalov je postavený na rovinatom pozemku o celkovej výmere 364 m2 a podlahová plocha bungalovu je 100 m2. K bungalovu prislúcha záhradný domček na uschovanie vonkajšieho náradia a krásne drevené vonkajšie posedenie s výhľadom na záhradu a potôčik. Kolaudácia bungalovu prebehla v roku 2017. Pred vstupom na pozemok sa nachádza parkovisko pre 2 autá. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Nehnuteľnosť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2x izba, spálne (so vstupom na terasu), z kuchyne, ktorá je spojená s obývacou izbou (so vstupom na terasu), kúpeľne (WC, vaňa a sprchový kút) a technickej miestnosti, ktorá je spojená s druhým WC. SPÔSOB KÚRENIA: - Tepelné čerpadlo - podlahové kúrenie – v každej miestnosti je možnosť si regulovať teplotu kúrenia - Bio krb – ktorý je umiestnený v obývacej izbe - V obývacej izbe je urobená predpríprava na klasický krb INŽINIERSKE SIETE: - Elektrina, voda a kanalizácia VÝHODY: - Tichá lokalita - Výborná dostupnosť do mesta - Moderná novostavba - Množstvo zelene LOKALITA: Trnové je mestská časť Žiliny. Leží asi 5 km juhovýchodne od mesta. Susedí so Žilinou, na východe s mestskou časťou Mojšova Lúčka a s obcami Stráňavy, Višňové a Rosina. V Trnovom je základná škola s materskou školou, kultúrny dom, pamätník obetiam vojny, drevený Kostol sv. Juraja, Kostol sv. Cyrila a Metoda a ako bývalá obec má vlastný cintorín. V kultúrnom dome je umiestená pobočka Žilinskej knižnice. * BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS Vám dokážeme taktiež zabezpečiť Pre dohodnutie obhliadok, resp. dodatočných informácií nás neváhajte kontaktovať.
TOP PONUKA - Novostavba -  bungalov - TRNOVÉ
Video: /watch?v=on25OYj6dPY ODPORÚČANIE: Bungalov je vhodný pre tých, ktorý hľadajú novú nehnuteľnosť s útulným, krásnym a rovinatým pozemkom, na ktorom údržba pozemku rýchla a jednoduchá. Takisto je vhodný pre tých, ktorí hľadajú svoje bývanie na okamžité nasťahovanie sa. Tým, že sa bungalov predáva kompletne zariadený, stačí si len zbaliť kufre a okamžite sa nasťahovať. Bungalov nevyžaduje žiadne dodatočné finančné prostriedky na dokončenie, rekonštrukciu a taktiež ani na zariadenie. YNI s. r. o. Vám v EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ ponúka na predaj 4KK murovaný rodinný dom – typu bungalov – NOVOSTAVBA v okresnom meste Žilina, časť Trnové. Bungalov je postavený na rovinatom pozemku o celkovej výmere 364 m2 a podlahová plocha bungalovu je 100 m2. K bungalovu prislúcha záhradný domček na uschovanie vonkajšieho náradia a krásne drevené vonkajšie posedenie s výhľadom na záhradu a potôčik. Kolaudácia bungalovu prebehla v roku 2017. Pred vstupom na pozemok sa nachádza parkovisko pre 2 autá. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Nehnuteľnosť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2x izba, spálne (so vstupom na terasu), z kuchyne, ktorá je spojená s obývacou izbou (so vstupom na terasu), kúpeľne (WC, vaňa a sprchový kút) a technickej miestnosti, ktorá je spojená s druhým WC. SPÔSOB KÚRENIA: - Tepelné čerpadlo - podlahové kúrenie – v každej miestnosti je možnosť si regulovať teplotu kúrenia - Bio krb – ktorý je umiestnený v obývacej izbe - V obývacej izbe je urobená predpríprava na klasický krb INŽINIERSKE SIETE: - Elektrina, voda a kanalizácia VÝHODY: - Tichá lokalita - Výborná dostupnosť do mesta - Moderná novostavba - Množstvo zelene LOKALITA: Trnové je mestská časť Žiliny. Leží asi 5 km juhovýchodne od mesta. Susedí so Žilinou, na východe s mestskou časťou Mojšova Lúčka a s obcami Stráňavy, Višňové a Rosina. V Trnovom je základná škola s materskou školou, kultúrny dom, pamätník obetiam vojny, drevený Kostol sv. Juraja, Kostol sv. Cyrila a Metoda a ako bývalá obec má vlastný cintorín. V kultúrnom dome je umiestená pobočka Žilinskej knižnice. * BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS Vám dokážeme taktiež zabezpečiť Pre dohodnutie obhliadok, resp. dodatočných informácií nás neváhajte kontaktovať.
REZERVÁCIA - Novostavba -  bungalov - TRNOVÉ
Video: /watch?v=on25OYj6dPY ODPORÚČANIE: Bungalov je vhodný pre tých, ktorý hľadajú novú nehnuteľnosť s útulným, krásnym a rovinatým pozemkom, na ktorom údržba pozemku rýchla a jednoduchá. Takisto je vhodný pre tých, ktorí hľadajú svoje bývanie na okamžité nasťahovanie sa. Tým, že sa bungalov predáva kompletne zariadený, stačí si len zbaliť kufre a okamžite sa nasťahovať. Bungalov nevyžaduje žiadne dodatočné finančné prostriedky na dokončenie, rekonštrukciu a taktiež ani na zariadenie. YNI s. r. o. Vám v EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ ponúka na predaj 4KK murovaný rodinný dom – typu bungalov – NOVOSTAVBA v okresnom meste Žilina, časť Trnové. Bungalov je postavený na rovinatom pozemku o celkovej výmere 364 m2 a podlahová plocha bungalovu je 100 m2. K bungalovu prislúcha záhradný domček na uschovanie vonkajšieho náradia a krásne drevené vonkajšie posedenie s výhľadom na záhradu a potôčik. Kolaudácia bungalovu prebehla v roku 2017. Pred vstupom na pozemok sa nachádza parkovisko pre 2 autá. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Nehnuteľnosť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2x izba, spálne (so vstupom na terasu), z kuchyne, ktorá je spojená s obývacou izbou (so vstupom na terasu), kúpeľne (WC, vaňa a sprchový kút) a technickej miestnosti, ktorá je spojená s druhým WC. SPÔSOB KÚRENIA: - Tepelné čerpadlo - podlahové kúrenie – v každej miestnosti je možnosť si regulovať teplotu kúrenia - Bio krb – ktorý je umiestnený v obývacej izbe - V obývacej izbe je urobená predpríprava na klasický krb INŽINIERSKE SIETE: - Elektrina, voda a kanalizácia VÝHODY: - Tichá lokalita - Výborná dostupnosť do mesta - Moderná novostavba - Množstvo zelene LOKALITA: Trnové je mestská časť Žiliny. Leží asi 5 km juhovýchodne od mesta. Susedí so Žilinou, na východe s mestskou časťou Mojšova Lúčka a s obcami Stráňavy, Višňové a Rosina. V Trnovom je základná škola s materskou školou, kultúrny dom, pamätník obetiam vojny, drevený Kostol sv. Juraja, Kostol sv. Cyrila a Metoda a ako bývalá obec má vlastný cintorín. V kultúrnom dome je umiestená pobočka Žilinskej knižnice. * BEZPLATNÝ HYPOTEKÁRNY SERVIS Vám dokážeme taktiež zabezpečiť Pre dohodnutie obhliadok, resp. dodatočných informácií nás neváhajte kontaktovať.