inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba domu vo Veľkej Lomnici na bývanie či investíciu

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj krásne nové domy na podhorí Vysokých Tatier, postavené ekologicky a trvácne.

BÝVAJTE ALEBO INVESTUJTE POD TATRAMI

Projekt ECO7 prináša na predaj domy budované overenou nemeckou technológiou. Za pomoci modernej technológie sme dosiahli veľmi nízke náklady na bývanie. Tento fakt umocňuje aj príprava strechy na nasadenie solárnych a fotovoltaických panelov. Bývajte nízkonákladovo, šetrite prírodu aj svoju peňaženku.

Projekt sa realizuje vo veľmi peknej lokalite neďaleko golfového areálu v katastri Veľkej Lomnice.

Ultra nízke náklady na bývanie

K dispozícii je už len jeden poschodový dom a tri bungalovy. V oboch prípadoch je zdrojom kúrenia tepelné čerpadlo. Ide o ultra nízkoenergetické stavby, kde sa mesačné náklady na elektrickú energiu pohybujú na úrovni 80 resp. 95 eur pri ročnej spotrebe 40,7 kWh/m2.

Projekt je súčasťou unikátneho komplexu Natur Resort

V areáli sa nachádza reštaurácia, kaviareň wellness centrum, spoločenská miestnosť či požičovňa bicyklov a ďalšie rekreačné služby.

Súčasťou lokality má byť tiež exteriérové biotopové jazero, bazén či detské ihrisko.

Do 100 metrov od bývania tak bude mať nový majiteľ kompletné rekreačné služby.

Video: veľký pozemok a priestranné bývanie

- Bungalov – úžitková plocha takmer 120 m2, pozemok vo veľkosti 605 resp. 651 m2.

- Poschodový dom - úžitková plocha viac ako 145 m2, pozemok 607 m2

- Plastové okná z trojskla pre pasívne domy

- Strecha Plechová krytina Lindab odtieň ral 9005

- Možnosť dokončenia do štandardu za doplatok

- Možnosť odpočtu DPH

Parkovisko bude zo zámkovej dlažby, pred domom budú dve parkovacie miesta.

Financovanie:

Projekt je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, v prípade právnických osôb aj inou formou so založením nehnuteľnosti.

Pri podpise rezervačnej zmluvy skladá budúci majiteľ 5000 eur, následne v jednotlivých fázach realizácie projektu sa platia ďalšie percentá z hodnoty stavby. Posledných 10% je splatných pri zápise nehnuteľnosti do katastra.

Krásna lokalita so scenériou hôr a dobrou dostupnosťou

Investičný potenciál a výborná návratnosť

Poloha tohto projektu je ako predurčená na krátkodobý prenájom. V prípade záujme vieme pomôcť aj profesionálnym vyťažovaním agentúrou.
Atraktivita turizmu pod Tatrami je nezanedbateľný faktor pri výpočte návratnosti Vašej investície. Posledné dva roky patria medzi najvyhľadávanejšiu kategóriu ubytovaní práve chata alebo dovolenkový dom. Súkromie, luxus a služby v okolí sú rozhodujúci faktor. Hrubý ročný príjem je odhadovaný na 25-30 000,- €.

Ceny:

Bungalov 2, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 338 000,- € + DPH
Dom 1, pozemok 607 m2, úžitková plocha 145,5 m2, 364 000,- € + DPH

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na
Novostavba domu vo Veľkej Lomnici na bývanie či investíciu
Podobné inzeráty
Exkluzívne predaj rodinný dom  pri Tatranskej Lomnici v lese
Hľadáte oázu kľudu a tatranské prostredie v lese? REAL VISION  Vám exkluzívne ponúka  na predaj novostavbu rodinného domu  na bývanie +  v samostatnej časti domu sú 3 samostatné dvojizbové apartmány  pri Tatranskej Lomnici, Vysoké Tatry. Rodinný dom má výbornú polohu pri lese v oddychovej zóne. Rodinný dom je situovaný na juh a západ, s výhľadom priamo do lesa a celý deň je presvetlený slnkom. Milovníci panorámy Tatier si tiež prídu na svoje. Stavebne je rodinný dom veľmi šikovne riešený -  samostatná časť na bývanie a samostatná časť na prenájom. Na prízemí:  sa nachádza vstupná chodba so vstavanými skriňami, obývacia izba s krbom, priestrannou terasou, ktorá je prestrešená, je tu priestranná kuchyňa a samostatná veľká špajza. Na tomto poschodí je k dispozícii aj samostatné WC, práčovňa, kotolňa. V súčasnosti je ku prízemiu rodinného domu pripojený aj jeden apartmán, slúži ako spálňa na prízemí spolu so samostatnou kúpeľňou. Na prízemí je aj priestranná dvojgaráž, ktorá je prepojená priamym vstupom do domu. Na poschodí: sú k dispozícii na bývanie 3 samostatné izby, šatník, 2 kúpeľne, veľká loggia. Z bočnej časti domu sú dve samostatné schodiská pre apartmány - jedno vonkajšie a jedno vnútorné ku samostatným 4 apartmánom ( V súčasnosti ku trom, jeden je pripojený momentálne k obytnej časti domu na prízemí). Každý apartmán je dizajnovo novo zariadený, má kuchyňu, jedáleň, kúpeľňu a spálňu. Apartmány majú v záhradnej časti k dispozícii samostatné vonkajšie sedenie vrátane krbu, taktiež 4 samostatné parkovacie miesta. Ohrev vody zabezpečujú slnečné kolektory. Dom je postavený na ploche  243m2, pozemok má  1 100m2. Dom je vhodný na trvalé bývanie, z apartmánov je možné mať pravidelný mesačný príjem, prípadne je možné ich použiť pre potreby širšej rodiny.  Cena rodinného domu je dohodou ,- Eur. Bližšie info  alebo realvision@
Predaj, rodinný dom Čajkov, výnimočná viacgeneračná rodinná
Ponúkame vám na predaj výnimočnú a exkluzívnu rodinnú novostavbu - dvojdom v obci Čajkov v okrese Levice. Viacgeneračný rodinný dom je dvojpodlažný a takmer úplne podpivničený. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s celkovou orientačnou rozlohou 1253 m2 (23x56 m) v tichej a pokojnej lokalite obce mimo rušnej hlavnej komunikácie. Dom bol postavený z tehly a tvárnic, krytina strechy škridľa Bramac betónová. Prvá, toho času už obývaná časť domu, bola skolaudovaná v roku 2014. Táto krásna rezidenčná vila pozostáva z dvoch vzájomne spojených častí s vlastným vstupom, už skolaudovaná prvá časť domu je priamo napojená na rozostavanú stavbu druhého rodinného domu v štádiu holodom, pričom sú stavby v interiéri vzájomne prepojené. Výhodou nehnuteľnosti je, že je možné menším stavebným zásahom stavby v interiéri úplne oddeliť. Dispozícia nehnuteľnosti: Prízemie 1. časť domu - zádverie, vstupná chodba prepojená so vstupom do druhej časti domu, priestranná obývacia miestnosť s krbom spojená s kuchyňou s výstupom na balkón, komora, kúpeľňa s toaletou. V tejto časti domu sa nachádza schodište na prvé poschodie domu a tiež schodište do podpivničenej časti s garážou. Prízemie 2. časť domu 2 chodby, priestranná hala/jedáleň s krbom, 1 spálňa s výstupom do záhrady a priamym vstupom do kúpeľne a toalety, kuchyňa. Prízemie umožňuje dvoma vchodmi vstup do pivničnej časti a taktiež na prvé podlažie domu. 1.NP 1. časť domu - chodba s priamym vstupom do všetkých miestností podlažia, 3 slnečné spálne s balkónom, šatník, kúpeľňa s toaletou. 1.NP 2. časť domu - spálňa s výstupom na terasu, kuchyňa, šatník, priestranná obývacia izba/hala s výstupom na terasu, 2 hosťovské izby, priestranná galéria s balkónom, chodba. Z tohto podlažia sa dvoma východmi dostanete na prízemie domu. Suterén/pivničná časť - garáž s elektrickým pohonom 2 brán pre 2 vozidlá s priamym vstupom do 1. časti domu, 5 miestností. V tejto časti je umiestnený bojler aj vykurovacie teleso. IS - obecný vodovod, elektrina, odpad je z celej stavby vedený do kanalizácie, plyn v dome nie je k dispozícii. Vykurovanie prvej časti domu je riešené elektrickým kotlom a radiátormi, taktiež krbom umiestneným v obývacej miestnosti. Ohrev vody zabezpečuje veľkoobjemový elektrický bojler, ktorý elektrinou zásobujú solárne kolektory umiestnené na streche domu. Vykurovanie druhej časti domu je možné zabezpečiť taktiež elektrickým kotlom s rozvodmi na radiátory, prípadne vykurovacím telesom na pevné palivo, keďže aj táto časť domu disponuje komínom. Chýbajúce teplo zabezpečí aj krb umiestnený v priestrannej hale/jedálni. Pripravené sú tu aj rozvody vody, ohrev teplej vody by mal zabezpečovať bojler. Prvá časť rodinného domu je pripravená na okamžité bývanie, druhá časť si vyžiada investíciu na dokončenie. Dvor a prístup do domu sú upravené zámkovou dlažbou, pred domom sa rozprestiera priestranná terasa s
Predaj novostavby rodinného domu vo Veľkej Lomnici
Váš nový domov, ktorý si môžete dokončiť podľa predstáv. Na predaj 4-izbový bungalov vo Veľkej Lomnici pod Tatrami Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Veľká Lomnica. Ide o 4-izbový bungalov, nachádza sa v krásnom prostredí pod Tatrami. Základné informácie: Veľkosť pozemku: 482 m2 Zastavaná plocha domu: 124 m2 + 16 m2 terasa Úžitková plocha: cca 100 m2 Dom pozostáva z troch samostatných izieb, kúpeľne, priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou a terasy. Pozemok v okolí domu je dostatočne priestranný, či už na menšiu záhradku, ihrisko prípadne na parkovanie. Zároveň ho viete využiť na relax, grilovačku s priateľmi či menšiu terasu. V prípade záujmu je možné odovzdať dom v súčasnom stave, alebo ho za príplatok dokončiť do štandardu – podlahy, dvere, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, sanitou, toaletou a technickou miestnosťou. Dokončenie do štandardu potrvá približne dva mesiace. Technické údaje: Stavba je postavená z tehly – 30 cm obvodové múry resp. 14 cm priečky. Objekt je zateplený 15 cm polystyrénom. Strecha je škridlová značky Tondach, v dome sú sadrové omietky a podlahové vykurovanie s ohrevom pomocou vody a plynového kotla. Okná sú plastové Salamander bluevolution počet komôr 6, zvonku natreté antracitovou farbou. Pod strechou je menší úložný priestor na odloženie sezónnych vecí. Prístup k nemu je po vyťahovacom rebríku priamo z domu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete – vodu, plyn, kanál aj elektrinu. Vedľa domu je v zemi zakopaná 5000 litrová retenčná nádrž s čerpadlom (zber dažďovej vody) V dome je tiež príprava na exteriérové žalúzie, kamerový i bezpečnostný systém, ale aj vianočné osvetlenie. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Veľká Lomnica, vo veľmi príjemnom prostredí na úpätí Vysokých Tatier. Vyznačuje sa veľmi dobrou dostupnosťou, či už do okresných miest Poprad a Kežmarok ale aj do centier cestovného ruchu ako Tatranská Lomnica či Bachledova dolina. Cena: 299.000,- € za holodom, resp. 325.000,- € za štandard Bližšie informácie na .
Priestranný 6-izbový rodinný dom v Piešťanoch
Ponúkame na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite na ulici Hurbanova v Piešťanoch. Dom stojí na pozemku s rozlohou 448 m2 a jeho obytná plocha je 213 m2. Súčasťou domu je aj garáž s výmerou 18 m2 a veľká slnečná terasa s orientáciou na juh s rozlohou 20 m2. Rodinný dom je postavený v zastavanej časti mesta len na skok od centra mesta, v štvrti s rodinnými domami v slepej ulici, čo zabezpečí novému vlastníkovi nerušené bývanie v tichom prostredí. Kolaudácia domu prebehla v roku 1978.  Dom je postavený z kvádru a je pripojený na všetky inžinierske siete. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Na pozemku sa aj nachádza studňa s čerpadlom. Predná časť pozemku slúži ako okrasná záhrada s vjazdom do garáže. V zadnej časti sa nachádza menší priestor s možnosťou ďalšieho posedenia. Parkovanie je možné pred domom a taktiež vo dvore. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2009. Počas rekonštrukcie boli zateplené obvodové múry a strecha, vymenené plastové okná, zrekonštruované kúpeľne a toaleta na prízemí. Obytná plocha domu je rozdelená na troch podlažiach a jej praktické dispozičné riešenie domu ponúka množstvo možností využitia. Na prízemí domu sa nachádza presklený vstup, ďalej vstupná chodba, dve spálne orientované do zadnej časti pozemku, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatná toaleta a veľký šatník. Na tomto poschodí sa tiež nachádza priestranná obývacia izba (s rozlohou až 35 m2 ) s krbom a východom na terasu orientovanú do prednej časti pozemku s výhľadom na prednú okrasnú záhradu. Z obývacej izby vedie schodisko na poschodie domu, kde nájdete samostatnú kuchyňu, dve nepriechodné spálne, špajzu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou a otvorený priestor – galériu, využiteľnú ako pracovňa, knižnica, prípadne menšia herňa. Posledné podlažie domu sa nachádza mierne pod úrovňou pozemku. Vedie k nemu schodisko z prízemia. Na tomto podlaží je chodba, ktorá vedie do veľkej izby orientovanej na juh a zároveň do technickej miestnosti a garáže. Dom vďaka zaujímavej dispozícii ponúka komfortné bývanie pre veľkú rodinu, po menších stavebných úpravách aj pohodlné bývanie pre dve generácie alebo možnosť prenájmu časti, či celého domu. Umiestnenie domu v pokojnej časti mesta zaručuje pohodlné bývanie aj rodinám s menšími deťmi. Lokalita je tiež zaujímavá výbornou dostupnosťou do centra mesta a taktiež na autobusovú a železničnú stanicu, ktorá je vzdialená len 5 minút pešej chôdze od domu. V blízkosti nájdete tiež niekoľko základných a materských škôl a tiež obchodné centrá Aupark a Tesco, a menšie potraviny len na skok od domu. Priamo za pozemkom rodinného domu sa nachádza zrekonštruované kultúrne centrum „Elektrárňa Piešťany“ s krásnym udržiavaným okolím. Mesto Piešťany je vyhľadávané kúpeľné mesto s celoročnou dovolenkovou atmosférou. Nájdete tu romantický kúpeľný ostrov, krásne promenády, obľúbené cyklotrasy popri Váhu, letné kúpalisko a množstvo výborných r
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Novostavba rodinného domu v stave holodom v Badíne.
Predám rodinný dom, typ bungalov, v stave holodom vo vyhľadávanej lokalite v obci Badín neďaleko Banskej Bystrice. Novostavba je postavená na rovinatom pozemku o veľkosti 918 m2, obytná plocha 257 m2. Je napojená na miestny vodovod a elektrickú sieť, pred domom je plynová prípojka ( možnosť napojenia ), odpad je riešený do žumpy, kúrenie je podlahové pomocou tepelného čerpadla, na streche orientovanej na juhozápad sú namontované fotovolataické panely. Všetko je sprevádzkované a funkčné. Novostavba domu je postavená na betónovej platni z pálenej tehly, obvodové mury 50 cm nepotrebujú zateplenie. Strop v prednej časti domu je keramický, v zadnej časti domu je drevený z priznanými trámami. Strecha je pokrytá betónovou škridlou. Exteriérové dvere sú plastové, rovnako ako okná, ktoré sú vybavené trojsklom. Dispozícia domu: v prednej časti domu ( táto časť domu má samostatný vchod z dvora, ale je aj prepojená chodbou z centrálnou časťou domu ) sú dve izby, vstupná chodba a WC. Prepojovacou chodbou sa prechádza do hlavnej časti domu, kde sú ďalšie dve izby, spálňa a hosťovská izba, samostatná kúpeľňa a WC. Z hlavného vchodu do domu sa vchádza do veľkého otvoreného priestoru, kde je vstupná chodba, kuchyňa za pultom a obrovská obývačka. V obývačke je možné vystavať krb, komín je pripravený. V tejto časti domu je aj technická miestnosť k tepelnému čerpadlu a praktická špajza. Dom sa predáva v štádiu holodom bez vonkajšej omietky, vnútorné omietky sú sadrové ( stačí vymaľovať ), podlahy sú liate, kúpeľne a WC obložené vkusným keramickým obkladom, sanita je namontovaná, elektrické rozvody funkčné. Nový majiteľ si podľa vlastného vkusu dokončí podlahy a interiérové dvere. V zadnej časti domu je pripravené vonkajšie sedenie s prípravou na gril, ktoré tvorí prechod do zadnej drevenej prístavby ( tiež novostavba ), ktorá môže slúžiť ako hobby miestnosť, dielňa, sklad. Pozemok je oplotený, oddychová časť orientovaná na juhozápad. Iste zaujímavá nehnuteľnosť, do ktorej si nový majiteľ ešte vie zapracovať svoje nápady a interiér ako aj exteriér dokončiť podľa svojho vkusu. V obci je veľmi dobrá vybavenosť. Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou. V cene je právny servis a v prípade potreby vybavenie hypotekárneho úveru. Cena dohodou. Obhliadku si dohodnite na čísle .