inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba na kľúč – KÚP A BÝVAJ

Kategória: Byty

Firma ILP má pre vás EXKLUZÍVNE na predaj malý rodinný dom v okrese SNV a to v Matejovciach nad Hornádom v krásnom, tichom prostredí priamo pod lesom. Dedina je vyhľadávaná mladými rodinkami s deťmi pre bezpečnosť v obci, jej vybavenosť a dobrú dostupnosť autom, autobusom a vlakom.
Rodinný dom je IHNEĎ voľný kúpou a sťahovaním. Výmerovo menšia murovaná novostavba dvojdomu dokončená doslova pred pár dňami s kuchynskou linkou od SANASu so vstavanými spotrebičmi.

Rodinný dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod a kanalizáciu.

Dispozične pozostáva z dvoch samostatných spálni, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, denných priestorov a to je kuchyňa s obývačkou so sklenenými dverami vedúcimi na budúcu terasu. V streche je prídavný, odkladací priestor do ktorého vedú skladacie schody.

Vykurovanie je riešené podlahovým infra kúrením s jednotlivými termostatmi. V prípade záujmu je v obývačke príprava na krb. VEĽKOSŤ BUNGALOVU zaručí rýchle NÍZKO NÁKLADOVÉ VYKUROVANIE a zase druhú ALTERNATÍVNU MOŽNOSŤ KÚRENIA pri STÚPAJÚCICH ENERGIÁCH do budúcna nový majiteľ tiež určite ocení – veľa ľudí dnes hľadá menšie bývanie práve pre možnosť šetrenia energií.

Orientácia nehnuteľnosti je na 3 svetové strany V, Z, J.

Pozemok je o výmere 279 m2. Okná sú s trojsklom a farebne prispôsobené k dverám a streche v antracitovej farbe. Interiérové dvere sú z poctivého dreva v kombinácií so sklom, aby bol presvetlený priestor. Bungalov je postavený z ITONGu. Podlaha je plávajúca v kombinácií s keramickou dlažbou. Príprava na práčku je v kúpeľni. Strecha je s 10 percentným sklonom s hladkým plechom.

NAJSILNEJŠÍM BENEFITOM rodinného domu je, že to je HOTOVÁ NÍZKO ENERGETICKÁ nehnuteľnosť v NÁDHERNOM PROSTREDÍ priamo POD LESOM pri potôčiku v dobrej a vyhľadávanej obci Matejovce nad Hornádom.

Voľný IHNEĎ.
Video obhliadka k dispozícií.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:
- hotová novostavba s KVALITNOU kuchynskou linkou – potrebujete len zariadenie do izieb a osobné veci,
- kvalitný a moderný,
- veľkostne a cenovo ako 3ib,
- v nádhernom prostredí,
- pozemok pre radosť vykompenzovaný tým, že ste pod lesom priamo,
- perfektní susedia,
- obec s kompletnou občianskou vybavenosťou a vlakovou dostupnosťou.

Nehnuteľnosť má vyhotovený energetický certifikát kategórie A+.

Zaujala vás táto príležitosť?
Volajte na číslo 0914 14 55 45 Ing. Patrícia ZVOLENSKÁ vám veľmi rada pomôže a poradí.

Naša firma vám je k dispozícii nielen v právnom poradenstve, príprave zmlúv, PREPISE ENERGIÍ, ale aj v prípade hľadania možnosti FINANCOVANIA. Firma ILP svojím klientom zároveň vie poradiť s prerobením priestoru novej nehnuteľnosti, s jej predbežným rozpočtom a s VÝSTAVBOU RODINNÝCH DOMOV.

Ceny nehnuteľností sú stanovené majiteľmi a naše uvedené ceny zahŕňajú provízie s kompletným servisom spojeným so zmenou bývania.

Viac fotiek, ďalšie nehnuteľnosti a informácie o našej firme nájdete na našej
Novostavba na kľúč – KÚP A BÝVAJ
Podobné inzeráty
Bývaj v Centre Trnavy - Izba na prenájom len pre študentky
Bývaj v centre Trnavy na Hornopotočnej ulici. Ponúkam na prenájom samostatné 1 lôžkové izby v polyfunkčnej budove Amnis len pre študentky alebo pracujúce študentky-absolventky. Každá jedna izba je nepriechodná so samostatným vstupom je kompletne zariadená a má vlastnú kúpeľňu s toaletou a sprchou. Kuchyňa a jedáleň sú spoločné. Izbu možno prenajať na obdobie: 6 mesiacov - 380€/mesiac 10 mesiacov - 350€/mesiac 12 mesiacov - 350€/mesiac Cena je vrátane Energii - voda, plyn, elektrina, wi-fi internetu a upratovania spoločných priestorov. Pračka je k dispozícii. Požadujem 1 mesačný depozit. Výborná lokalita historického centra Trnavy. Verejné parkovanie priamo pred budovou.
NA PREDAJ 3i byt - Trenčín, Sihoť - PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUK
NEWHOUSE REALITY má pre Vás na PREDAJ 3 izbový byt v Trenčíne na ulici Kapitána Nálepku, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. Byt typu - "kúp a bývaj" bez akejkoľvek nutnej investície! Úžitková plocha bytu je cca 62 m2 + zasklenený balkón o výmere cca 5,5m2. LOKALITA: - Sihoť, Kapitána Nálepku - kompletná občianska vybavenosť - v blízkosti nákupné centrum, MŠ, ZŠ, MHD VÝHODY: - zariadený byt - úžitková dispozícia - lokalita DISPOZÍCIA: - vstupná chodba - obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou - 2x samostatná spálňa - kúpeľňa - samostatné WC - balkón - pivnica Do bytu je možné sa nasťahovať ihneď po zaplatení celej kúpnej ceny. Náklady na byt sú na úrovni približne 220€. CENA: Cena bytu je 164.900,- EUR. Po nehnuteľnosti Vás rád prevedie Mgr. Denis Durec - zavolajte mi a dohodnite si čas, ktorý Vám bude vyhovovať: Mgr. Denis Durec NEWHOUSE REALITY denis.durec@
DOHODA, 2i byt, NOVOSTAVBA, Kyjevské , garážové parkovanie
NOVOSTAVBA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, MILESTONE I Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBA bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu (vrátane príslušenstva) o výmere 51 m2. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekárne, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň, detské ihriská, detské centrum,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. Pohodlné sedenie. Výmera plochy balkóna predstavuje 4m2. PIVNICA: áno v suteréne bytového domu o výmere 2,3m2. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: možnosť zakúpenia vnútorného garážového parkovacieho miesta. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách do garáží pri výťahoch. Výborné miesto. Všetko už je na dohode priamo s majiteľmi. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - možnosť zakúpenia vnútorného parkovacieho miesta - výborná lokalita - Kyjevské námestie - priestranný balkón - kompletná občianska vybavenosť Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
2-izbový byt novostavba - Kyjevské námestie
NOVOSTAVBA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, MILESTONE I Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBA bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu (vrátane príslušenstva) o výmere 51 m2. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekárne, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň, detské ihriská, detské centrum,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA 2009: rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. Pohodlné sedenie. Výmera plochy balkóna predstavuje 4m2. PIVNICA: áno v suteréne bytového domu o výmere 2,3m2. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: možnosť zakúpenia vnútorného garážového parkovacieho miesta. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách do garáží pri výťahoch. Výborné miesto. Všetko už je na dohode priamo s majiteľmi. Byt bude predajom bez ťarchy a ihneď k dispozícii. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - možnosť zakúpenia vnútorného parkovacieho miesta - výborná lokalita - Kyjevské námestie - priestranný balkón - kompletná občianska vybavenosť
2i byt, NOVOSTAVBA, Kyjevské Námestie, garážové parkovanie
NOVOSTAVBA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, MILESTONE I Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBY bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 47,33 m2 + priestranný balkón. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekári, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: nové rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. PIVNICA: áno v suteréne bytového domu. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: jedno vnútorné garážové parkovacie miesto a je už zahrnuté v cene. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách pri výťahoch. Byt je vhodný ako investícia na nasťahovanie sa bez dodatočných investícií, resp. investícia na následný prenájom. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - stačí sa iba nasťahovať - výborná lokalita - Kyjevské námestie - balkón - kompletná občianska vybavenosť Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
2i byt, NOVOSTAVBA, Kyjevské Námestie, garážové parkovanie
NOVOSTAVBA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, MILESTONE I Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBY bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 47,33 m2 + priestranný balkón. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekári, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: nové rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. PIVNICA: áno v suteréne bytového domu. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: možnosť zakúpenia vnútorného garážového parkovacieho miesta. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách pri výťahoch. Výborné miesto. Byt je vhodný ako investícia na nasťahovanie sa bez dodatočných investícií, resp. investícia na následný prenájom. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - stačí sa iba nasťahovať - možnosť zakúpenia vnútorného parkovacieho miesta - výborná lokalita - Kyjevské námestie - balkón - kompletná občianska vybavenosť Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.: