inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÝ horský elektrobicykel SX300 aj bez šľapania max 45km/h

Kategória: Horské bicykle

ELEKTRICKÝ BICYKEL ECOBIKE SX 300 GREEN MTB so STREDOVÝM motorom DAPU 250W (960W) krútiaci moment až 95 Nm hliníkový rám 20"/18", veľkosť kolies 29"

GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY
Elektrobicykel je uzamknutý na rýchlosť 25 km/h (40 km/h), možnosť jazdiť aj bez pedálovania na ručný plyn, ... volajte

Keď asfalt skončí a cesta sa stane nepredvídateľnou, nie je tu priestor na experimentovanie. Potrebujete bicykel, na ktorý sa môžete spoľahnúť. Zoznámte sa s SX300. MTB na elektrinu, ktorý nebude váhať ísť ďalej ako ostatné bicykle.

X 300 - E-bike MTB s centrálnym motorom 48V vyvíja krútiaci moment 95 Nm. Toto - predovšetkým - tento parameter znamená, že môžete vyliezť akýkoľvek kopec bez problémov a dosiahnuť nedosiahnuteľné miesta. Na základe snímača tlaku pedála systém prispôsobuje prevádzku motora a maximálne pomáha pri podpore - počítač neustále monitoruje spôsob jazdy a nastavuje silu podpory.

Napájanie je 48V. V závislosti od vašich požiadaviek a potrieb môžete nakonfigurovať bicykel s batériami troch typov kapacity - 48V 10,4 Ah, 48V 12.8 Ah a 48V 14 Ah. Umožnia vám prekonať maximálnu vzdialenosť 50 km až približne 130 km. Pamätajte, že pokrytie vždy závisí od podmienok cesty a nastavení, ktoré si vyberiete.


Priemerné vzdialenosti pre jednotlivé batérie 499 - 672 Wh:

- 10,4 Ah LG 48V : 60-80 km (v cene bicykla)
- 12,8 Ah LG 48V : 80-110 km (+110 EUR)
- 14 Ah LG : 90-135 km (180 EUR)
SMART BMS v batérii automaticky odpája výstupné kontakty pri dosiahnutí plného nabitia alebo vybitia, takže batériu nie je možné poškodiť prebitím alebo hlbokým vybitím. Pri prebíjaní už batéria neprijíma ďalší prúd, ale je možné ju normálne používať. Pri hlbokom vybití sa vypne a je potrebné ju znovu naštartovať.
POWER DRIVING
Predefinovali sme technológiu, ktorá sa roky osvedčila vo všetkých podmienkach. Zoznámte sa s Ecobike SX300. MTB na e-bicykli, ktoré kombinuje pokračovanie fantastického výkonu s dizajnom budúcnosti. Ecobike SX300 sa vyznačuje jedinečným dizajnom. Nový patentovaný dizajn rámu robí elektrobicykel okamžite pútavým a v praxi funguje tiež perfektne. Batéria je neoddeliteľnou súčasťou rámu, je v nej úplne stratená a geometria zaisťuje veľké pohodlie, dobré rozloženie hmotnosti a bezpečnosť.
Elektrický asistent je založený na technológii s centrálnym motorom DAPU®, ktorú už roky osvedčujú a oceňujú používatelia našich bicyklov a ktorá vytvára krútiaci moment až 95 Nm. Pomáha bez problémov prekonávať aj náročné svahy a je s ním zábava. Systém je napájaný batériou LG. Svoj bicykel môžete nakonfigurovať s balíkom s kapacitou 10,4 Ah alebo 14 Ah pri 48V napájaní. Technológia Smart BMS, ktorú používame, zaisťuje efektívnu prevádzku batérie a prispieva k jej dlhšej životnosti. Systém podporuje ovládací panel s farebným displejom. Bol vybavený senzorom súmraku, ktorý automaticky prispôsobuje podsvietenie obrazovky podmienkam, v ktorých sa pohybujete. Jeho priateľské rozhranie zaisťuje in
NOVÝ horský elektrobicykel SX300 aj bez šľapania max 45km/h
Podobné inzeráty
Elektrobicykel 100W, 45km/h
Elektrobike 1000-Horský / cestny mestský celoodpružený elektro bicykel Elektrický bicykel - 1000w, 15 Ah, max rychlost ebike - 45km/hod,Elektrobike ma Dojazd l00-120km dojazd. Nový skladací elektro bike, najazdené 0km. Nadupaný skladací celoodpružený e-bike s výkonom 1000 W a dojazdom až do 120 km. Variabilitou nastavenia sklonu sedadla dohora, alebo nadol ako aj jeho možnosťou posunutia dopredu, alebo dozadu o 4 cm sa zabezpečí, spolu s výškovo nastaviteľnou sedlovkou, správne a pohodlné sedenie. Je možnosť používať elektrobicykel bez nutnosti šliapania do pedálov - ručný plyn ako skuter. Vlastnosti: Ebike kvalitny displej, Integrovaná USB nabíjačka, Nastaviteľné sklopiteľné riadidlá, Nastaviteľná odpružená vidlica, Kotucove brzdy, Terénne pneumatiky so širokými ráfikmi, Sklopné pedále na 1 klik, Motor 1000 W v zadnom náboji, Shimano 7 prevodov, Jednoduché radenie prevodov, 3-stupňový skladací systém, Zabudovaná vyberateľná batéria. Technické parametre Model: elektrický bicykel ebike X Dojazd*: do 120 km Max. rýchlosť: do 50 km/h Max. výkon: 1000 W Batéria: 15,5 Ah Li-Ion Doba nabíjania: 5 h Netto váha: 29 kg Rozmery: zložený/rozložený cca 180 × 65 × 124 cm/103 × 56 × 78 cm Max. nosnosť: 150 kg Odpruženie: predné, zadné - Sedadlo jednomiestne Kolesá: 20"" nafukovacie bezpečnostne Brzdy: vpredu aj vzadu kotúčové Svetlá: predná a zadná Smerovky: voliteľné Zabezpečenie: kľúč
Horský elektrobicykel CRUSSIS Largo 8.8 veľkosť 20 L
Predám nový horský ebike CRUSSIS Largo 8.8, motor OLI (Bosch 4.gen), vyberateľná batéria, veľkosť 20/L, určený pre výšku postavy 172-182cm, možnosť odpočtu DPH. Názov: Crussis ONE Largo 8.8 Modelový rok: 2023 Rám: 20" (L), materiál Aluminium Motor: OLI SPORT 250W, 85Nm, torzný snímač šlapania, funkcia automatickej prípomoci Display: farebný LCD, české menu Batéria: 630Wh / 17,5 Ah / 36V Samsung Lithium-Ion, vyberateľná batéria, LED kontrolky, možnosť nabíjania mimo bicykla, nabitie na 80% kapacity za 1,5 hod. Max. dojazd: 200km Umiestnenie batérie: plne integrovaná do rámu, vyberateľná, uzamykateľná kľúčom Nabíjačka: Crussis rýchlonabíjačka 4A Predná vidlica: ROCK-SHOX FS Judy Silver 29" AIR, 100mm zdvih, vzduchové pruženie, strieborné teleskopy, uzamykateľná Zadný prehadzovač: SRAM SX Eagle 12-rýchlostí Radiace páčky: SRAM SX 12-speed Zadná kazeta: SRAM PG1210 Eagle 12-prevodov, rozsah zubov 11-50T Reťaz: SRAM SX Eagle Ozubenie a kľuky: SRAM X-SYNC2 38T, Crussis kľuky dĺžka 170 mm Brzdové páčky: SRAM Level, hydraulické, hliníkové, čierna farba Brzdy predné: SRAM Level, hydraulické, priemer kotúča 203mm Brzdy zadné: SRAM Level, hydraulické, priemer kotúča 180mm Pneumatiky: MAXXIS ARDENT 65 TPI EXO/TR 29x2.4 Ráfiky: 29" Crussis 32H, dvojstenné, vložkované, 25mm Predný náboj: FASTACE BOOST THRU AXLE Zadný náboj: FASTACE BOOST THRU AXLE Riadidlá: Crussid ALLOY 6061DB, dĺžka 760mm Gripy: Crussis Lock-on, silikónové Sedadlo: Selle Royal Sedlovka: Crussis so zámkom, dĺžka 350mm Pedále: Crussis Wellgo, hliníkové Farba: modrá matná / perleť Max. dojazd: 200km Max. nosnosť: 130kg Rozmer pneu: 29x2.6 Pre postavy: 20/L (172-182cm) Crussis Largo 8.8 je kvalitný elektrobicykel so silnou batériou. Vďaka výkonnému motoru OLI sa stane každý kopec hračkou. Ľahký hliníkový rám zo zliatiny 6061 a odpružená vidlica Rock Shox Vám budú robiť výbornú spoločnosť na Vašich cestách po cyklochodníkoch, v lese aj na horách. Nemusíte sa báť koreňov stromov ani kameňov, plášte sú dostatočne široké aby si hravo poradili s nerovným aj náročnejším terénom. Počas jazdy môžete meniť režimy asistencie podľa toho, akú veľkú prípomoc zrovna budete potrebovať. Všetky jazdné údaje ako sú vzdialenosť, rýchlosť, stav nabitia batérie alebo stupeň asistencie sa zobrazujú na dobre čitateľnom farebnom displeji. E-bike je nový, nejazdený, s 2 ročnou zárukou, pôvodná cena 3.000 Eur, teraz len 2.500 Eur, možnosť odpočtu DPH. Zdarma pridám originálne predné a zadné svetlo. Vyskúšanie samozrejmosťou.
Nový horský elektrobicykel SX3 max. 35km/h, aj bez šľapania
Nový ELEKTROBICYKEL ECOBIKE SX4 MTB motor 250W (560W) hliníkový rám 17" veľkosť kolies 27,5" (aj rám 20" aj 17") GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY ELEKTROBICYKEL 250W (560W) Dojazd 60 - 140 km Bicykel je uzamknutý na rýchlosť 25 km/h (možné jazdiť 35 km/h) + ručný plyn (jazda aj bez pedálovania 30km/h - pýtajte sa, píšte... Pre mnohých ľudí začína skutočná radosť z jazdy na bicykli, kde končí asfalt. MTB bicykle sú nevyhnutné v nerovných oblastiach. Poskytujú dobrú trakciu na nestabilnej zemi a vykazujú vysokú pevnosť v ťažkých podmienkach. Horské bicykle s elektrickou silou vám pomôžu ešte viac jazdy! Ecobike SX vyzerá, akoby bol nakreslený jedným ťahom, ale jeho dizajn je výsledkom zložitej práce. Rám je navrhnutý tak, aby pri zachovaní dobrej ergonómie pojal celú batériu a zároveň bol pevný. Získali sme odolnú konštrukciu, ktorá dobre drží batériu, a jej vkladanie a vyberanie sa stalo pohodlnejším. Ako vždy pri Ecobike, aj tu môžete svoj bicykel nakonfigurovať na batérie s rôznymi kapacitami: 13 a 17,5 Ah. Náš osvedčený elektrický systém, ktorý na svojich bicykloch používame roky a neustále sa zdokonaľujeme, je zodpovedný za jedinečný zážitok z jazdy a spoľahlivú pomoc. Výkonný a bezúdržbový motor Bafang, ktorý prenáša pohon zadným kolesom, vám umožní stúpať do kopcov a nepustí ani v zložitých podmienkach. Vďaka modernému ovládaču sa nebudete musieť báť pohonnej jednotky - systém sa o vás postará, zatiaľ čo vy si budete jazdu užívať. Na ľahko použiteľnom ovládacom paneli si môžete prečítať najdôležitejšie parametre a zvoliť najlepšie nastavenie pre seba. Nechýbala ani páka ručného plynu, ktorú si môžete tiež nastaviť podľa svojich potrieb - umožňuje vám aktivovať podporu pri vedení bicykla z výroby. Chceme sa uistiť, že vás SX nesklame, preto je odolná výbava nevyhnutnosťou. Použili sme okrem iného Špičkové radenie Alivio a hydraulické brzdy Shimano, vynikajúca vidlica SunTour XCM a veľmi silné pneumatiky TRC Dryjack na zosilnených lúčoch ráfika SAPIM. Vyberte si spomedzi troch variantov SX ten najlepší pre vás a vydajte sa do neznáma! Možnost baterii SMART BMS v batérii automaticky odpája výstupné kontakty pri dosiahnutí plného nabitia alebo vybitia, takže batériu nie je možné poškodiť prebitím alebo hlbokým vybitím. Pri prebíjaní už batéria neprijíma ďalší prúd, ale je možné ju normálne používať. Pri hlbokom vybití sa vypne a je potrebné ju znovu naštartovať. 36V/13Ah LG (468 Wh) v cene bicykla 36V/17,5Ah LG (576 Wh) +160 EUR TECHNICKÉ PARAMETRE: Krútiaci moment - 45 Nm Motor - BAFANG (zadný) Displej - LCD panel - 6 režimov jazdy, rýchlomer, denná a celková vzdialenosť...atď. riadiaci systém, indikátory, pod displejom nájdete USB konektor na dobíjanie mobilu alebo navigácie Hmotnosť - 25,5 kg (hliník) Nosnosť - 125 kg Rám - 17" hydroformovaný hliník Pneumatiky - TRC Dryjack 27,5"x2,3 Ráfiky - 27,5 "/ trojkomorový ráfik Prehadzovačky - Microshift Marvo 3x9 Ovládač
Nový horský elektrobicykel SX4 max. 35km/h, aj bez šľapania
Nový ELEKTROBICYKEL ECOBIKE SX4 MTB motor 250W (560W) hliníkový rám 19" veľkosť kolies 29" (aj rám 20" aj 17") GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY ELEKTROBICYKEL 250W (560W) Dojazd 60 - 140 km Bicykel je uzamknutý na rýchlosť 25 km/h (možné jazdiť 35 km/h) + ručný plyn (jazda aj bez pedálovania 30km/h - pýtajte sa, píšte... Pre mnohých ľudí začína skutočná radosť z jazdy na bicykli, kde končí asfalt. MTB bicykle sú nevyhnutné v nerovných oblastiach. Poskytujú dobrú trakciu na nestabilnej zemi a vykazujú vysokú pevnosť v ťažkých podmienkach. Horské bicykle s elektrickou silou vám pomôžu ešte viac jazdy! Ecobike SX vyzerá, akoby bol nakreslený jedným ťahom, ale jeho dizajn je výsledkom zložitej práce. Rám je navrhnutý tak, aby pri zachovaní dobrej ergonómie pojal celú batériu a zároveň bol pevný. Získali sme odolnú konštrukciu, ktorá dobre drží batériu, a jej vkladanie a vyberanie sa stalo pohodlnejším. Ako vždy pri Ecobike, aj tu môžete svoj bicykel nakonfigurovať na batérie s rôznymi kapacitami: 13 a 17,5 Ah. Náš osvedčený elektrický systém, ktorý na svojich bicykloch používame roky a neustále sa zdokonaľujeme, je zodpovedný za jedinečný zážitok z jazdy a spoľahlivú pomoc. Výkonný a bezúdržbový motor Bafang, ktorý prenáša pohon zadným kolesom, vám umožní stúpať do kopcov a nepustí ani v zložitých podmienkach. Vďaka modernému ovládaču sa nebudete musieť báť pohonnej jednotky - systém sa o vás postará, zatiaľ čo vy si budete jazdu užívať. Na ľahko použiteľnom ovládacom paneli si môžete prečítať najdôležitejšie parametre a zvoliť najlepšie nastavenie pre seba. Nechýbala ani páka ručného plynu, ktorú si môžete tiež nastaviť podľa svojich potrieb - umožňuje vám aktivovať podporu pri vedení bicykla z výroby. Chceme sa uistiť, že vás SX nesklame, preto je odolná výbava nevyhnutnosťou. Použili sme okrem iného Špičkové radenie Alivio a hydraulické brzdy Shimano, vynikajúca vidlica SunTour XCM a veľmi silné pneumatiky TRC Dryjack na zosilnených lúčoch ráfika SAPIM. Vyberte si spomedzi troch variantov SX ten najlepší pre vás a vydajte sa do neznáma! Možnost baterii SMART BMS v batérii automaticky odpája výstupné kontakty pri dosiahnutí plného nabitia alebo vybitia, takže batériu nie je možné poškodiť prebitím alebo hlbokým vybitím. Pri prebíjaní už batéria neprijíma ďalší prúd, ale je možné ju normálne používať. Pri hlbokom vybití sa vypne a je potrebné ju znovu naštartovať. 36V/13Ah LG (468 Wh) v cene bicykla 36V/17,5Ah LG (576 Wh) +160 EUR TECHNICKÉ PARAMETRE: Krútiaci moment - 45 Nm Motor - BAFANG (zadný) Displej - LCD panel - 6 režimov jazdy, rýchlomer, denná a celková vzdialenosť...atď. riadiaci systém, indikátory, pod displejom nájdete USB konektor na dobíjanie mobilu alebo navigácie Hmotnosť - 25,5 kg (hliník) Nosnosť - 125 kg Rám - 20" hydroformovaný hliník Pneumatiky - TRC Dryjack 29"x2,1 Ráfiky - 29 "/ trojkomorový ráfik Prehadzovačky - Microshift Marvo 3x9 Ovládače - Mi
Nový horský elektrobicykel SX4 max. 35km/h, aj bez šľapania
Nový ELEKTROBICYKEL ECOBIKE SX4 MTB motor 250W (560W) hliníkový rám 19" veľkosť kolies 29" (aj rám 20" aj 17") GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY ELEKTROBICYKEL 250W (560W) Dojazd 60 - 140 km Bicykel je uzamknutý na rýchlosť 25 km/h (35 km/h) + ručný plyn - pýtajte sa, píšte... Pre mnohých ľudí začína skutočná radosť z jazdy na bicykli, kde končí asfalt. MTB bicykle sú nevyhnutné v nerovných oblastiach. Poskytujú dobrú trakciu na nestabilnej zemi a vykazujú vysokú pevnosť v ťažkých podmienkach. Horské bicykle s elektrickou silou vám pomôžu ešte viac jazdy! Ecobike SX vyzerá, akoby bol nakreslený jedným ťahom, ale jeho dizajn je výsledkom zložitej práce. Rám je navrhnutý tak, aby pri zachovaní dobrej ergonómie pojal celú batériu a zároveň bol pevný. Získali sme odolnú konštrukciu, ktorá dobre drží batériu, a jej vkladanie a vyberanie sa stalo pohodlnejším. Ako vždy pri Ecobike, aj tu môžete svoj bicykel nakonfigurovať na batérie s rôznymi kapacitami: 13 a 17,5 Ah. Náš osvedčený elektrický systém, ktorý na svojich bicykloch používame roky a neustále sa zdokonaľujeme, je zodpovedný za jedinečný zážitok z jazdy a spoľahlivú pomoc. Výkonný a bezúdržbový motor Bafang, ktorý prenáša pohon zadným kolesom, vám umožní stúpať do kopcov a nepustí ani v zložitých podmienkach. Vďaka modernému ovládaču sa nebudete musieť báť pohonnej jednotky - systém sa o vás postará, zatiaľ čo vy si budete jazdu užívať. Na ľahko použiteľnom ovládacom paneli si môžete prečítať najdôležitejšie parametre a zvoliť najlepšie nastavenie pre seba. Nechýbala ani páka ručného plynu, ktorú si môžete tiež nastaviť podľa svojich potrieb - umožňuje vám aktivovať podporu pri vedení bicykla z výroby. Chceme sa uistiť, že vás SX nesklame, preto je odolná výbava nevyhnutnosťou. Použili sme okrem iného Špičkové radenie Alivio a hydraulické brzdy Shimano, vynikajúca vidlica SunTour XCM a veľmi silné pneumatiky TRC Dryjack na zosilnených lúčoch ráfika SAPIM. Vyberte si spomedzi troch variantov SX ten najlepší pre vás a vydajte sa do neznáma! Možnost baterii SMART BMS v batérii automaticky odpája výstupné kontakty pri dosiahnutí plného nabitia alebo vybitia, takže batériu nie je možné poškodiť prebitím alebo hlbokým vybitím. Pri prebíjaní už batéria neprijíma ďalší prúd, ale je možné ju normálne používať. Pri hlbokom vybití sa vypne a je potrebné ju znovu naštartovať. 36V/13Ah LG (468 Wh) v cene bicykla 36V/17,5Ah LG (576 Wh) +160 EUR TECHNICKÉ PARAMETRE: Krútiaci moment - 45 Nm Motor - BAFANG (zadný) Displej - LCD panel - 6 režimov jazdy, rýchlomer, denná a celková vzdialenosť...atď. riadiaci systém, indikátory, pod displejom nájdete USB konektor na dobíjanie mobilu alebo navigácie Hmotnosť - 25,5 kg (hliník) Nosnosť - 125 kg Rám - 20" hydroformovaný hliník Pneumatiky - TRC Dryjack 29"x2,1 Ráfiky - 29 "/ trojkomorový ráfik Prehadzovačky - Microshift Marvo 3x9 Ovládače - Microshift Marv
Nový horský elektrobicykel SX5 max. 35km/h, aj bez šľapania
Nový ELEKTROBICYKEL ECOBIKE SX5 MTB motor 250W (560W) hliníkový rám 20" veľkosť kolies 29" (aj rám 19" aj 17") GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY ELEKTROBICYKEL 250W (560W) Dojazd 60 - 140 km Bicykel je uzamknutý na rýchlosť 25 km/h (35 km/h) + ručný plyn - pýtajte sa, píšte... Pre mnohých ľudí začína skutočná radosť z jazdy na bicykli, kde končí asfalt. MTB bicykle sú nevyhnutné v nerovných oblastiach. Poskytujú dobrú trakciu na nestabilnej zemi a vykazujú vysokú pevnosť v ťažkých podmienkach. Horské bicykle s elektrickou silou vám pomôžu ešte viac jazdy! Ecobike SX vyzerá, akoby bol nakreslený jedným ťahom, ale jeho dizajn je výsledkom zložitej práce. Rám je navrhnutý tak, aby pri zachovaní dobrej ergonómie pojal celú batériu a zároveň bol pevný. Získali sme odolnú konštrukciu, ktorá dobre drží batériu, a jej vkladanie a vyberanie sa stalo pohodlnejším. Ako vždy pri Ecobike, aj tu môžete svoj bicykel nakonfigurovať na batérie s rôznymi kapacitami: 13 a 17,5 Ah. Náš osvedčený elektrický systém, ktorý na svojich bicykloch používame roky a neustále sa zdokonaľujeme, je zodpovedný za jedinečný zážitok z jazdy a spoľahlivú pomoc. Výkonný a bezúdržbový motor Bafang, ktorý prenáša pohon zadným kolesom, vám umožní stúpať do kopcov a nepustí ani v zložitých podmienkach. Vďaka modernému ovládaču sa nebudete musieť báť pohonnej jednotky - systém sa o vás postará, zatiaľ čo vy si budete jazdu užívať. Na ľahko použiteľnom ovládacom paneli si môžete prečítať najdôležitejšie parametre a zvoliť najlepšie nastavenie pre seba. Nechýbala ani páka ručného plynu, ktorú si môžete tiež nastaviť podľa svojich potrieb - umožňuje vám aktivovať podporu pri vedení bicykla z výroby. Chceme sa uistiť, že vás SX nesklame, preto je odolná výbava nevyhnutnosťou. Použili sme okrem iného Špičkové radenie Alivio a hydraulické brzdy Shimano, vynikajúca vidlica SunTour XCM a veľmi silné pneumatiky TRC Dryjack na zosilnených lúčoch ráfika SAPIM. Vyberte si spomedzi troch variantov SX ten najlepší pre vás a vydajte sa do neznáma! Možnost baterii SMART BMS v batérii automaticky odpája výstupné kontakty pri dosiahnutí plného nabitia alebo vybitia, takže batériu nie je možné poškodiť prebitím alebo hlbokým vybitím. Pri prebíjaní už batéria neprijíma ďalší prúd, ale je možné ju normálne používať. Pri hlbokom vybití sa vypne a je potrebné ju znovu naštartovať. 36V/13Ah LG (468 Wh) v cene bicykla 36V/17,5Ah LG (576 Wh) +160 EUR TECHNICKÉ PARAMETRE: Krútiaci moment - 45 Nm Motor - BAFANG (zadný) Displej - LCD panel - 6 režimov jazdy, rýchlomer, denná a celková vzdialenosť...atď. riadiaci systém, indikátory, pod displejom nájdete USB konektor na dobíjanie mobilu alebo navigácie Hmotnosť - 25,5 kg (hliník) Nosnosť - 125 kg Rám - 20" hydroformovaný hliník Pneumatiky - TRC Dryjack 29"x2,1 Ráfiky - 29 "/ trojkomorový ráfik Prehadzovačky - Microshift Marvo 3x9 Ovládače - Microshift Marv