inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÝ Jogurtovač Lidl Silvercrest SJB

Kategória: Ostatné drobné

Predám nový jogurtovač značka Silvercrest SBJ 18 A1, zakúpený v Lidl shop v Septembri 2022. Je v top stave, použitý bol len 3x, jogurt robí fantastický, ale zistila som, že jogurtovač nepotrebujem.

Je k nemu 7 sklenených pohárov, objem 180ml, jogurt môžete robiť aj s menej. Príkon 18W - minimálna spotreba.

Osobné vyzdvihnutie TT / PN alebo okoloie podľa dohody. Poštou môžem poslať tiež, ale k cene sa priráta poštovné a iba platba vopred.
NOVÝ Jogurtovač Lidl Silvercrest SJB
Podobné inzeráty
Jogurtovac Silvercrest Novy - predam
Predám Jogurtovač Silvercrest SJB 18 A1, kúpený v LIDL shop v Septembri 2022. Použitý bol len 3x, je v perfektom stave - ako nový. Má 7 sklenených pohohárikov s objemom 180ml. Príkon je 18w, takže spotreba el. energie je minimálna. Váhala som či ho vrátiť a nakoniec som to nestihla v limite 14 dní, ale my ho v rodine naozaj nevyužijeme, takže som sa rozhodla ho predať. Osobné vyzdvihnutie v Nitre, Trnave alebo Pieštanoch. Pošlem aj poštou, ale k cene sa priráta poštovné a budem požadovať platbu vopred.
Predám JOGURTOVAČ SILVERCREST
Predám nový jogurtovač značka Silvercrest SBJ 18 A1, zakúpený v Lidl shop v Septembri 2022. Je v top stave, použitý bol len 3x, jogurt robí fantastický, ale zistila som, že jogurtovač nepotrebujem. Je k nemu 7 sklenených pohárov, objem 180ml, jogurt môžete robiť aj s menej. Príkon 18W - minimálna spotreba. Osobné vyzdvihnutie TT / PN alebo okoloie podľa dohody. Poštou môžem poslať tiež, ale k cene sa priráta poštovné a iba platba vopred.
Jogurtovač nový
Predám nový jogurtovač essens Pribalím probiotické kultúry 10 vrecúšok Cena 20€
Jogurtovač Steba JM 2
Elektronický automatický jogurtovač Steba JM 2 s elegantným vzhľadom. Jogurtovač má 18 pohárov s viečkom a celkový objem je 2,4 litra. Pri behu svieti prevádzková kontrolka a veľmi užitočnou funkciou je časovač
Mlynček na mäso z Lidl v záruke
Mlynček na mäso z Lidl v záruke. SILVERCREST® Mlynček na mäso SFW 350 D3 Bol len rozbalený.
Výhrevna podložka Silvercrest
Ponúkam na predaj výhrevnú podložku Silvercrest. Mám 3 kusy. Podrobný popis na stránke Použitia jednu sezónu. Samotnú podložku sa dá prať v práčke. Minimále známky používania. Cena za 1ks je 12€, za 3ks 30€. Preferujem osobný odber v Bratislave. Môžem poslať aj na dobierku (poštovné platí kupujúci). Žiadny kuriér) Na SMS neodpovedam, volajte alebo kontaktujte mailom.