inzercia, predaj, predám, bazár

Nový SET - metla, zmeták a lopatka s gumovymi stetinkami

Kategória: Ostatné

Predám úplne nový set s gumovými stetinkami

IBA OSOBNÝ ODBER V Bratislave
!!! INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA.
!!! NA SMS NEODPOVEDÁM.
!!! POZRI ĎALŠIE INZERÁTY.
Nový SET - metla, zmeták a lopatka s gumovymi stetinkami
Podobné inzeráty
Bambusová zubná kefka
Balenie obsahuje 4 zubné kefky v rozličných farbách, 2 ks pre dospelých (1 s bielymi štetinkami a 1 s čiernymi štetinkami) a 2 ks pre deti (1 s modrými štetinkami a 1 so žltými štetinkami). Rúčka je na 100% rozložiteľná. Bez plastov a BPA. Cena za balenie 6€+poštovné
Kombinovaná magnetická metla a lopatka INVOSON
Kombinovaná magnetická metla a lopatka INVOSON pre domácu kuchyňu, kanceláriu, chodbu. 2ks za 14€ 3ks za 20€ 4ks+ 6€ ks Len osobný odber Senec. Volat len pracovne dni pondelok - sobota, 9-18hod. Na dobierku neposielam. Pozri dalsie moje inzeraty. Cena je pevná, inzerát platný do zmazania. Na SMS neodpovedám!
Prodám detektor kovu
Prodám detektor kovu, zlata, mincí a všeho možného,detektor je nový nepoužity+lopatka s pouzdrem, lopatka se dá použít i jako motyčka, odkaz na dektektor. původní cena 322€ nyní 200+lopatka 20€ Teplička nad Váhom.
mop na podlahu okna
Predám Mop na okná: 1x Leifheit 51120 Plus 3 mop na okná s teleskopickou tyčou cena 11,5eur Mop na podlahu: 1x Apex Squizzo Next Mop cena 8,5eur 1x Spontex Mop Quickmax Profi cena 11,5eur Zmeták na žlab: 1x zmeták na odkvapové žlaby cena 5eur Platné do zmazania. Vyzdvihnutie v Dolné Lovčice. pripadne viem poslat. Pre viac klik na meno.
drevenné zmetáky
Predám drevenné zmetáky Každý za 1,5eur/ks okrem toho dlhého ten je 2eur. Kefa ciroková 1eur/ks Kefa cirok na násadu 1,5eur/ks 40 cm zmeták na násadu 3eur 20 cm zmeták na násadu 2eur Zbytok sú metli na dekoračné štruktúry farieb. Platné do zmazania. Vyzdvihnutie v Dolné Lovčice. PRe viac klik na meno.
kovový zmetak
predám kovový zmeták cena 18eur a kovový stojan napr. na odkladanie výkresov 25eur