inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÝ SILNEJŠÍ FEROMIST

Kategória: Zdravie a krása

NOVÝ FEROMIST JE KÚZLO, KTORÉ VÁM DÁ ÚSPECH.

Získate ženu svojich snov.
Ženy vám rady dajú svoje srdce a nielen srdce.
Vaše sebavedomie dosiahne novú úroveň.
Vaša pozícia medzi kolegami, priateľmi, známymi akéhokoľvek pohlavia sa posilní ako nikdy predtým.
Ľudia budú radi vo vašej spoločnosti.
Muži vás budú vnímať ako líder, s názorom ktorej treba počítať.
Nadväzovanie nových kontaktov bude jednoduché a prirodzené, bez zbytočného stresu a obmedzení.
Príležitostné flirtovanie..... Kedykoľvek chceš a s kým chceš...

Jednoznačné zvýšenie atraktivity a sebavedomí

Produkty LoveStim sú zabezpečený očíslovaným hologramom, vďaka tomu máte pri jeho kúpe úplnú záruku a istotu, že ste si zakúpili ORIGINÁLNY A BEZPEČNÝ výrobok.

Cez nižšie priložený link môžete vidieť za koľko predávajú u nás produkty na internete:


Ponúkam na predaj:
- FEROMIST FEROMÓNY PÁNSKEJ VÔNE (je parfum (nie je iba EDP alebo EDT)) 55ml za 15 EUR (u nás 15 ml stojí 12,90 ( Fero Mist STRONG pánske OCENENÉ FEROMÓNY 100ml za 22,00 EUR (je parfum (nie je iba EDP alebo EDT))
- Novinka z roku 2018 ešte silnejšie feromóny vône FEROMIST NEW 100ml za 25,00 eur (je parfum (nie je iba EDP alebo EDT)).
PRI NÁKUPE VÝROBKOV UŽ ZNÁMEJ ZNAČKY LOVESTIM MÁTE VŽDY ISTOTU, ŽE ZÍSKATE PRODUKT NAJVYŠŠEJ KVALITY, OCENENÝ SPOTREBITEĽSKÝM LAURELOM 2016.

Osobný odbor, alebo pošlem na dobierku k cene treba prirátať poštovné.
NOVÝ SILNEJŠÍ FEROMIST
Podobné inzeráty
Feromonové parfumy
Feromonové parfumy PheroMaster (50ml) je očarujúci parfum so zložením sladkej vody a dreva, ideálny pre moderných mužov, ktorí majú radi intenzívny spoločenský život. Je svieži, zaujímavý, energický a zároveň rafinovane mužský. Master Blue men je balený v sklenenom flakóne s mechanickým rozprašovačom. Luxuný dizajn flakónu so sviežim parfumom bude aj nádhernú ozdobou na poličke vašej kúpeľne. Hlava: noty na mori, kôra grapefruitu Srdcové tóny: vavrín (vavrín), Základné tóny: pačuli, ambra, guaické drevo Fero Mist je úplne nový prístup k feromónom. Je to silný feromónový koncentrát a vôňa, ktorá trvá celé hodiny. Je to tiež veľmi mužná vôňa. Upozorňujeme, že účinne podporujú pôsobenie pridaných feromónov . Vyčnívajte z davu vďaka Fero Mist. Všetci vieme, aké ťažké je vyniknúť, aké ťažké je upútať pozornosť inej osoby, ženy, na ktorej vám záleží. Zažite ako zmenia váš život, ako z vás urobia sebavedomého muža, ktorý je úspešný vo svojom súkromnom a profesionálnom živote. Jednotlivé zložky majú povzbudzujúci účinok. Vôňa vyvoláva vzrušenie podvedomia, túžbu po sexe, a vzbudzuje príťažlivosť. Na zložky obsiahnuté v prípravku reagujeme podvedomým spôsobom, pod svojim vplyvom začíname cítiť túžbu po blízkom kontakte. Jednoducho sa stávame vzrušenými a náchylnými k flirtovaniu. 2-3 vstreknutia na pokožku zabezpečia efekt po dobu zhruba 6 - 8 hodín. PHEROMASTER 50ml- 20 eur FEROMIST 55ml- 15 eur U nás v obchodoch tieto produkty určite stoja viac, garantujem najlepšiu cenu na trhu.
Tegreen - Nuskin  - 50% zlava
➡️ 1 kapsula = 7 x šálka zeleného čaju ➡️ neobsahuje kofeín ➡️ je 100x silnejší než rovnaké množstvo vit.C ➡️ je 25x silnejší než rovnaké množstvo vit.E ➡️ skvelý antioxidant ➡️ perfektne pre detoxikáciu organizmu ➡️ napomáha regulovať krvný cukor ➡️ podporuje spaľovanie tuku, naštartuje metabolizmus ➡️ dodáva brutálnu energiu! ➡️ pomáha tvoriť kolagén v pleti ➡️ vyživuje pleť a vlasy ➡️ pomáha aj pri menštruačných bolestiach
Tegreen - Nuskin  - 50% zlava
Tegreen - Nuskin - 50% zlava posledne 3 balenia - [2.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Tegreen - Nuskin - 50% zlava posledne 3 balenia - 1 Tegreen - Nuskin - 50% zlava posledne 3 balenia - 2 ➡️ 1 kapsula = 7 x šálka zeleného čaju ➡️ neobsahuje kofeín ➡️ je 100x silnejší než rovnaké množstvo vit.C ➡️ je 25x silnejší než rovnaké množstvo vit.E ➡️ skvelý antioxidant ➡️ perfektne pre detoxikáciu organizmu ➡️ napomáha regulovať krvný cukor ➡️ podporuje spaľovanie tuku, naštartuje metabolizmus ➡️ dodáva brutálnu energiu! ➡️ pomáha tvoriť kolagén v pleti ➡️ vyživuje pleť a vlasy ➡️ pomáha aj pri menštruačných bolestiach mam posledne 3 balenia v tejto cene !
Kozmetika rôzne
Boucleme Curly Girl Curl Conditioner, nový, 100 ml, 8€ WOW Dream Coat, nový, 50 ml, 10€ Aveda Botanical Repair, nový, 25 ml, 3€ Hugo Boss Alive Body & Hand Lotion, 75 ml, nový, 6€ LIA Halal Nail Polish, odtieň Nude, vegánsky lak na nechty, nový, 6€ RMS Beauty Buriti Bronzer, dá sa používať aj ako očný tieň, nový, 10€ Hourglass Veil Translucent Setting Powder, nový, 0,9g, 10€ Luvia Cosmetics Eyeshadow Palette a Luvia Cosmetics Cream Shader 310, nové, cena spolu 10€ Zoeva Wing Liner 317, štetec na očnú linku, nový, 8€ Illamasqua Liquid Eye Liner, 1,2 ml, odtieň Black, nová, 6€ Eyeko Double Act Shadow Stick, odtiene Cream a Cookies, nový, 7€ Inika Eye Pencil, odtieň Black, nová, 8€ Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick, odtieň Intense Nude, limitovaná edícia Red White Gold, nový, 10€ Delilah Pure Light Liquid Radiance Highlighter, odtieň Lunar, 6.5ml, nový, 7€ Real Techniques Miracle Complexion Sponge, nová, 4€ Roén Róglow Skin Stick, odtieň Glazed, nový, 19€ Anaaka Overnight Revitalizer Halal Hyaluronic Acid, nočná maska, 15 ml, nová, 6€ Keys Soulcare Skin Transformation Cream, 6g, nový, 5€ Estee Lauder Advanced Night Repair Serum, miniatúrka, nové, 6€ Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence, 50 ml, nové, 7€ Mario Badescu Gentle Foaming Cleanser, 177 ml, nový, 9€ Juice Beauty’s STEM CELLULAR™ Anti-Wrinkle Booster Serum, 8 ml, nové, 7€ Comfort Zone Renight Cream, nový, 30 ml, 10€ Supergoop! Unseen Sunscreen SPF 30, 15 ml, nový, 8€
Prístroj na domácu kavitáciu 3v1
Nepouzite, len rozbalene, skontrolovane(zapnute) - plne funkčné. Cena 35 eur aj s poštovným. Poslem aj na dobierku, pripadne bez dobierky po predchádzajúcej platbe poštovného. Prístroj na domácu kavitáciu 3v1 predstavuje certifikovaný revolučný nástroj, ktorým budete v pohodlí svojho domova formovať postavu ako v beauty štúdiu. Vďaka kombinácii 3 funkcií získate účinný nástroj v boji proti nadbytočnému tuku, celulitíde a ovisnutej pokožke. Ultra zvuková kavitácia slúži k bezbolestnému, účinnému a trvalému rozpúšťanie tukových buniek a následne zmenšenie ošetrovaných partií, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky. Ultra zvuková kavitácia je vhodná pre ošetrenie podbradku, rúk, dekoltu, brucha, zadku, stehien a lýtok. Bezpečná deštrukcie tukových buniek Aplikačná hlavica prístroja generuje ultrazvukové vlny, ktoré prenikajú do kože a sú absorbované tkanivami . Tieto vlny efektívne narušujú integritu tukové bunky a uvoľnený tuk štiepi na glycerol, ktorý poslúži ako zdroj energie, a voľné mastné kyseliny, ktoré sú následne vylúčené von z tela. Ďalšou funkciou je terapia infračerveným svetlom a elektrická stimulácia svalov (EMS) . Za ošetrenie v salónoch zaplatíte desaťtisíce. Teraz si za zlomok ceny zaobstaráte technológie používané profesionálmi! K dispozícii je na výber až 5 úrovní intenzity. Na výber je až 5 rôznych režimov: poklep, masáž, hnetenie, preťahovanie, formovanie. Elektrická stimulácia svalov (EMS) - základom pohybu tela je kontrakcie svalov, ktoré dostávajú príkazy k činnosti prostredníctvom impulzov vysielané z mozgu. Pohybom sa svaly prirodzenou cestou posilňujú. Svaly pracujú presne na tých partiách, kam gélové elektródy nalepíte. Môžete ľahko nastaviť silu impulzov, ktoré sú od elektród cez pokožku prenášané k svalom. Silnejší impulzy slúžia k aktívnemu posilňovaniu svalstva. Jemnejšie naopak k ich uvoľneniu po fyzickej námahe. Môžete využiť k aplikácii dve elektródy naraz. vlastnosti: trvalá metóda na odstraňovanie tukového tkaniva, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky, Priaznivo stimuluje metabolizmus prispieva k celkovej regenerácii a ozdravenie tela, certifikovaný prístroj bezpečné a šetrné ošetrenie v pohodlí domova jednoduché používanie 2 úrovne intenzity ultrazvuku, po ošetrení nevznikajú modriny a jazvy 4 infračervené žiariče po obvode hlavice, elektrická stimulácia svalov (EMS), 5 nastavenie intenzity, 5 režimov stimulácie, 2 gélové elektródy.
Ultrazvuková kavitácia 3v1 na zoštíhlenie
Mám to vyskúšané ,naozaj to funguje Prístroj na domácu kavitáciu 3v1 predstavuje revolučný nástroj, ktorým budete v pohodlí svojho domova formovať postavu ako v beauty salone. Vďaka kombinácii 3 funkcií získate účinný nástroj v boji proti nadbytočnému tuku, celulitíde a ovisnutej pokožke. Ultrazvuková kavitácia slúži k bezbolestnému, účinnému rozpúšťanie tukových buniek a následne zmenšenie ošetrovaných partií, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky. Ultrazvuková kavitácia je vhodná pre ošetrenie podbradku, rúk, dekoltu, brucha, zadku, stehien a lýtok.Bezpečná deštrukcie tukových buniek Ultrazvuková kavitácia Prístroj na domácu kavitáciu generuje prostredníctvom veľkej aplikačnej hlavice ultrazvukové vlny, ktoré prenikajú do podkožia. Tkanivá následne absorbujú túto ultrazvukovú energiu. Dochádza k narušeniu integrity tukovej bunky a uvoľňuje sa tuk. Uvoľnený tuk sa štiepi na glycerol a voľné mastné kyseliny. Glycerol slúži ako zdroj energie, zatiaľ čo mastné kyseliny sú prenesené do pečene, kde sú spracované ako bežné mastné kyseliny z potravy a vylúčené z tela von prirodzenou cestou. Ultrazvuková kavitácia je bezbolestná, neinvazívna, šetrná, účinná na odstraňovanie tukového tkaniva, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky. Elektrická stimulácia svalov (EMS) – základom pohybu tela je kontrakcie svalov, ktoré dostávajú príkazy k činnosti prostredníctvom impulzov vysielané z mozgu. Pohybom sa svaly prirodzenou cestou posilňujú. Svaly pracujú presne na tých partiách, kam gélové elektródy nalepíte. Môžete ľahko nastaviť silu impulzov, ktoré sú od elektród cez pokožku prenášané k svalom. Silnejší impulzy slúžia k aktívnemu posilňovaniu svalstva. Jemnejšie naopak k ich uvoľneniu po fyzickej námahe. Môžete využiť k aplikácii dve elektródy naraz. Terapia infračerveným svetlom 4 infračervené žiariče po obvode hlavice Podporuje krvný obeh a látkovú výmenu Priaznivo stimuluje metabolizmus vlastnosti: trvalá metóda na odstraňovanie tukového tkaniva, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky, Priaznivo stimuluje metabolizmus prispieva k celkovej regenerácii a ozdravenie tela, certifikovaný prístroj bezpečné a šetrné ošetrenie v pohodlí domova jednoduché používanie 2 úrovne intenzity ultrazvuku, po ošetrení nevznikajú modriny a jazvy 4 infračervené žiariče po obvode hlavice, elektrická stimulácia svalov (EMS), 5 nastavenie intenzity, 5 režimov stimulácie, 2 gélové elektródy. Ako to funguje? 1. Čas na každé použitie rôznych častí tela Podpbradok – 5 minút Hrudník -10 minút !! Vyhnite sa oblastiam, kde je srdce !! Boky – 20 minút Stehná – 20 minút Rameno – 20 minút Brucho – 20 minút Lýtka – 20 minút