inzercia, predaj, predám, bazár

Nový tovar Kompletná izba pre bábätko

Kategória: Ostatný nábytok

Predam cistonovu kompletnú izbu pre bábätko. Iba osobny odber: Komarno
Rozmery prebalovacieho pultu: 104x96x69cm (VxSxH) (bez ramika je vyska 95cm)
Rozmery skrine: 186x130x54cm (VxSxH)
Rozmery postielky: 83x78x144cm (VxSxD)
Rozmery dormeo matracu: 70x140cm (SxD)
Nový tovar Kompletná izba pre bábätko
Podobné inzeráty
Regál na suchý tovar
Predám regál na suchý tovar zo zrušenej predajne farmárskych potravín. 3 mesiace používaný, skoro ako nový. Mám na predaj 2ks. Rozmery sú súčasťou foto. á1ks 300,00 eur
stojan na tovar
Ponúkam stojan na tovar do predajne, prevádzky, 64x200 cm, bez známok použitia, cena 25€
Držiak na tovar
Predám držiak na tovar
Stojan na oblecenie, alebo tovar na vesiakoch
Predam velmi malo pouzivany stojan na oblecenie, ci iny tovar, ktory sa vesia na haciky. My sme na nom konkretne mali zavecene autopotahy a koberceky do auta. Vyska aj rozostupy ramien sa da menit. Stojan je masivny, vela udrzi. Ma skryte v podlahe dve kolieska, takze sa da jednoducho premiestnovat. Rozmery: vyska 190 cm, sirka 103 cm a dlzka 196 cm. Cena 99 eur, je mozne dat na to aj doklad, vtedy sa pripocitava DPH.
Komôdka – 58 x 64 x 35 cm ( v + š + h ) .
Baroková komôdka na prvý pohľad zaujme najmä vďaka nádhernému vyrezávaniu v spodnej časti a na nožičkách, ktorá do vášho domova vnesie historický nádych. Je vyrobená z masívneho dreva v svetlo hnedom odtieni, ktorý krásne vynikne najmä v tmavších ladených miestnostiach s bielymi stenami. Disponuje 3 tvarovanými zásuvkami s kovovými rukoväťami a ornamentmi . Vhodná na uskladnenie rôznych predmetov, podľa toho, či sa rozhodnete umiestniť ju v spálni, obývačke alebo inej miestnosti. Výška – 58 cm , šírka – 64 cm , hĺbka – 35 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Drôtené biele koše na tovar
Predám použité drôtené koše na tovar 15ks (cena 10€/kus)