inzercia, predaj, predám, bazár

Nože do hoblovačky

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Predám nože do hoblovačky 710x30x3 20€ kus
Nože do hoblovačky
Podobné inzeráty
Nože do hoblovacky 61cm
Predám 2 ks nožov do hoblovacky 61 CM. Používané československé. Tretí nejaký zlomený zadarmo k nim. (Nože sú naľavo na fotke, prípadne ak by chcel niekto nie o iné z fotky tak kľudne napíšte) Cena spolu 20€ Žilina alebo poštou.
Profi (továrenský), horný prieťah z hoblovačky.
Predám profesionálny, (továrenský), nastaviteľný horný prieťah z hoblovačky. Pôvodne bol na továrenskej hoblovačke, už si nepamätám, či českej, či nemeckej výroby širokej (hobľovací valec 25 cm). Nechal som si ho odborne prispôsobiť na svoju hoblovačku s 30 cm hobľovacím valcom. Má aj bezpečnostné strmene zabraňujúce spätnému vrhu. Masívny, vyrobený z liatiny, ocele a železa. Váži 12 kg. Maximálna výška preťahovanej dosky alebo fošny je 6,5 cm, šírka cca. 30 cm. Prednostne osobný odber v Sabinove. Ak by ho chcel niekto poslať poštou, pri tejto váhe (+ musí to ísť kuriérom), by mi musel po dohode uhradiť výšku poštovného vopred. Hoblovačka, horný prieťah na hoblovačku.
Hoblovacie nože
Nove hoblovacie nože do hoblovačky Dewalt dw733. Omylom som kupil typ1 a potrebujem typ 2. Cena 50e
Hobľovacie noze HSS
Predám tieto kvalitné nože do hoblovacky 40cm a 80cm, oceľ HSS Cena dohodou
Kupim hoblovacie nože
Kupim hoblovacie nože, do hoblovačky ZIPPER ZI-HB 254, rozmer 258x22x2, 2ks, klinovy remen
brúska na nože
Brúsky na nože 4ks vymením za hrúbkovačku 60cm alebo predám Brúska na nože Koronowo, nože môžete brúsiť, ale chýba pohon, chýba pár dielov na posuv. Brúska Nebes, na 2 kamene s dvojrýchlostným motorom, 1400 a 2800 ot./min. Brúska Gökle (modrá), na 2 kamene, poháňaná klinovým remeňom. Brúska krivočiara, čerpacie koleso, otáčky 935/min, motor 1,5kW Adres Tadeusz Lipka, Sidzina 750,34-236 Sidzina Polska