inzercia, predaj, predám, bazár

Nozik rucne robrny bodak maceta

Kategória: Ostatné

Predam bodak kropatschek z rucne robenou ruckou z parohu za 65e a macetu usa legitimus colins za 55e tc
Nozik  rucne robrny bodak maceta
Podobné inzeráty
Nožík + svetlo Schwarzwolf
Nožík + svetlo Schwarzwolf - [10.10. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Nožík + svetlo Schwarzwolf - 1 Nožík + svetlo Schwarzwolf - 2 Nožík + svetlo Schwarzwolf - 3 Nožík + svetlo Schwarzwolf - 4 Predám set nožík + svetlo. Úplne nové.
Nemecký vychádzkový bodák Mauser KS 98 - Vzácny - 1. SV
Dobrý deň, ponúkam na predaj vzácnejšie sa vyskytujúci Nemecký vychádzkový bodák z obdobia 1. Svetovej vojny. Tieto prvovojnové bodáky sa vyskytujú podstatne menej často, ako zinkové verzie z 30. a 40. rokov 20. storočia. Tento typ bodáku sa oproti neskorším bodákom vyznačuje podstatne kvalitnejším spracovaním. Hlavica bodáku, záštita sú vyrobené zo železa a nie zo zinku - všetky časti bodáku sú magnetické. Bakelitové črienky sú prichytené kovovými nitmi a majú iný, ostrejší vzor. Čepeľ je masívna a kvalitne niklovaná. Na čepeli sa nachádza značenie výrobcu "ACS" a váhy. Ide o známeho výrobcu Alexander Coppel, Solingen. Puzdro je kovové a bodák v ňom pevne drží. K bodáku je aj originálny k nemu patriaci závesník podšitý filcovou látkou. Závesník je pevný, nerozpáraný. Jedinou vážnou chybou bodáku je, že niklovanie na železných častiach veľmi zle držalo a v podstate ho pohltil základný kov. Bodák je nečistený a nebrúsený. Cena bodáku je 200 €. Spôsob dopravy je slovenská pošta. Platba dobierkou alebo na účet vopred. Cena poštovného je 5 €. V prípade záujmu ma prosím neváhajte kontaktovať telefonicky alebo cez kontaktný formulár.
Mačeta
Mačeta s puzdrom Celková dĺžka 49cm
Mačeta
Mačeta s puzdrom Celková dĺžka 57cm
mačeta
mačeta do lesa ostra trošku poškrabana
Maceta
Dobry den predam staru znackovu macetu od firmy collins & co ktora mimo ine vyrabala aj zbrane pre vojakov na druhu svetovu vojnu. Maceta bola vyrobena v guatemale. Na cene sa vieme este trosku dohodnut. Poprosim pisat na mail cislo vymyslene dakujem