inzercia, predaj, predám, bazár

Nux MFX-10

Kategória: Zvuková technika

Predám nepoužívaný multiefekt Nux MFX-10. Dohoda istá.
Nux MFX-10
Podobné inzeráty
NUX MFX-10
Predám multiefekt NUX MFX-10 ako nový, hraný asi 3x.
Predám kombo Nux
Zdravím, predávam malé kombo Nux Mighty 15-SE. Bolo používané málo, viac bol využívaný slúchadlový výstup (to bol dôvod mojej kúpy). Samozrejme všetko funguje ako má-kombo je v bezchybnom stave. Na to, že je to len 15 W, tak tento krpec hrá dosť hlasno, no to som ja nevyužil. -kombo má 2 kanály - čistý a skreslený. Na skreslenom kanále je k dispozícii 6 typov skreslenia (metal, modern,...) -simulácia kabinetu -okrem toho, sú tu aj zvukové efekty ako Deelay, Reverb, Chorus a pod. -zabudovaná ladička na štandardné ladenie je tiež super vec. Viac info o tomto kombátku Predávam ho spolu so zdrojovým káblom za 70€, nové stojí okolo 100. V prípade seriózneho záujmu sa môžeme dohodnúť na cene. Samozrejme je možnosť si kombo reálne odskúšať, ak by bol záujem. V prípade záujmu volať, SMS, mail. Fotky sú iba ilustračné
Mix pult soundcraft  mfx
Predam spundcraft mfx 20 stupivy plne funkcni Ma to echo a vela dalsich efektov Kazdy jeden vstup ide ziaden šum Pre viac info volat mix je ako novy
Kombo el.gitara NUX NY15SE
Predam kombo NUX NY15SE na elektricku gitaru. Malo pouzivane 100% stav. Kombo ma zabudovane aj zakladne efekty. Ma dostatocny vykon a slusny zvuk, jednoduche ovladanie (vhodne pre uplneho zaciatocnika aj mierne pokrocileho na domace cvicenie). Nie je velmi velke ani tazke, vhodne aj pre dieta. Ku kombu dam v cene aj kvalitny kabel 3 metrovy zn Roland (prepojenie gitary a komba).
Gitarovy efekt NUX LOOP CORE
Predam gitarovy efekt-looper NUX LOOP CORE. Ak si ho chcete nechat poslat, cenu dobierky si treba priratat k cene efektu. Povodna cena bola 97€ ziadne dalsie zjednavanie nie je mozne.
Gitarový multiefekt NUX Cerberus
Predám gitarový multiefekt NUX Cerberus, kupovaný v júli 2021. Obsahuje analógový overdrive typu Bluesbreaker, analógový distortion, boost, a digitálne efekty chorus, tremolo, phaser, univibe, reverb a delay. Originálna krabica k tomu. Možnosť vyskúšať. Len osobný odber. Volať po 16:00.