inzercia, predaj, predám, bazár

NX Nitro System

Kategória: Tuning

Ponúkam na predaj NX systém úplne nový, nikdy nepouzity.
Mam niekoľko ks.

Balenie obsahuje:

4,5L fľaša so štandardným ventilom
trysky NX Piranha vhodné pre 50, 100 a 150 koní !!!
nerezové úchyty
nerezové AN4 nitro a palivové vedenie
Mainline .078 nitro solenoid
Mainline .112 palivový solenoid

Jedna sa o kompletný set pripravený na použitie.

Cena tohoto setu sa pohybuje 780-800€
Set vám príde s PRAZDNOU FLAŠOV.

JA ponúkam set s PLNOU FĽAŠOU NX
Cena je 600€

Cena je pevná a Možné jedine osobne prevzatie !!!

V prípade minuťia Môžem Flasu naplnit.

Poprosím len vážny a seriózny záujem.

Vhodné pre Benzínové a Dieslové Motory

1.9tdi TDI ARL ASV M50 Turbo
NX Nitro System
Podobné inzeráty
DIESEL NITRO KIT (DUAL STAGE +500HP)
redam diesel dual stage nitro system, ma dva nezavysle okruhy vstrekovania oxidu dusneho, je to posledna vylepsena generacia s programovatelnou riadacou jednotkou Maximizer 5 (moznost plynulej regulacie,spustanie,podla rychlosti,otacoch,Afr atd) navycenie vykonu az do +500HP.
Nitro OBD 2
Predám tuning box Nitro OBD 2 do OBD zásuvky vozidla, pre zvýšenie výkonu a krútiaceho momentu motora. Vhodný pre benzínové motory. Nebol nikdy použitý, ani rozbalený, ani odskúšaný. Pre mňa nevhodný darček, mám diesel.
Chip Nitro OBD2  benzín
Pre benzínové motory len volat
Golf ll TDi 4x4
Predám Volkswagen Golf mk2 osadený motorom 1,9TDi PD s pohonom 4x4 Auto jazdené prevažne autoslalom / mini-rally (v minulosti úspešná šprintová/dragová technika..) Motor: Základ 1.9 TDi 110kW - ARL - olej Valvoline VR1 Racing 10W60 Hlava po kompletnej oprave - púzdra vstrekovačov vyvložkované Vstrekovače Firad 120% Hybridné turbo GTB2671VK na elektrickej regulácií a osadené na pulznom nerezovom zvode + nerez výfuk FMIC + hliníkové vedenie a silikónové pretkávané hadice Pohon: Prevodovka 6q Sachs performance spojkový kit 240mm Syncro nápravy osadené diferenciálom s haldex spojkou a kontrolérom prenosu výkonu na zadnú nápravu Ďalšie info: V aute je ochranný rám od Iva Bartoša Nápravy na polyuretánoch Nastaviteľný podvozok HP Sporting Dvojpiestové brzdy Audi S2 / G60 Vzadu kotúče Predná kapota laminát Sedačky a volant OMP 5 bodové bezpečnostné pásy Toora Hliníková nádrž Auto ex. Roman Kmeť, v minulosti rýchla šprintová technika so systémom NOS a w/m výkon 430HP+ (Nitro a prístrek voda / metanol je už demontovaný a nie je na predaj s autom) Vyhľadávanie - autocross autokros rally rallycross slalom autoslalom do vrchu kopcové gtb2060vklr gtb2260vklr vklr hybrid gtd2060vzk gtd1752vrk gtb1756vk gtb2260vk firad frateli bosio race 520 on-board videá sa dajú násť na youtube - kanál Ronnytec a Peter Vyboch
Nitro chip OBD2 benzín
Čip pre benzínové auta
Trabant  motor opel Calibra turbo + Nitro 300ps + Váha 600kg
Prodám trabant s motorem Opel calibra Turbo vhodné na zavodni využití váha 600kg. Nalazeno na 300ps+