inzercia, predaj, predám, bazár

Obaly zo žuvačiek Dandy, Sevak..

Kategória: Zberateľstvo

Predam stare obaly zo zuvaciek. Poslem aj postou na dobierku. Pozrite aj dalsie moje inzeraty.
Obaly zo žuvačiek Dandy, Sevak..
Podobné inzeráty
Obrázky zo žuvačiek Turbo
Obrázky zo žuvačiek Turbo - 21.8. - 18:44 Ponúkam tieto obrázky zo žuvačiek firmy Kent. Jedná sa o série TURBO, Turbo 2000 a nálepka. Možná aj výmena. PREDANÉ: Peugeot 205Gti, Citroen AX Posielam 2. triedou doporučene po pripísaní peňazí na účet, na DOBIERKU z dlhodobých negatívnych skúseností nezasielam, možné aj osobné stretnutie. Viď moje hodnotenia.
obrázky zo žuvačiek; Turbo
zdravím, ponukám na predaj staré obrázky zo žuvačiek turbo, cena 7€ s poštou; najlepšie kontaktovať mailom, ďakujem
Predám zbierku - stare obrázky zo žuvačiek
Predám zbierku starých obrázkov zo žuvačiek, viac obrázkov na dotaz. Jednotlivé typy sú pofotene, na cene sa vieme dohodnúť. Pozrite si aj ďalšie inzeráty možno sa vám niečo zapáči a ušetríte na poštovnom.
Kartičky zo žuvačiek
Predám kartičky zo žuvačiek najmenej 50 rokov staré, cena: dohodou, - pohľadnice No počkaj zajac, Krtko, cena: 1,-/ks + poštovné, Rozprávky: - Pavol Dobšinský: Slovenské rozprávky, cena: 15,- Eur + poštovné, - bratia Grimmovci: Kráľ Drozdia brada, cena: 12,- + poštovné, - Bažov: Malachitová škatuľka, cena: 10,- Eur + poštovné, platba vopred na účet, na dobierku nezasielam, kontakt cez formulár
Obrázky zo žuvačiek Turbo
Ponúkam tieto obrázky zo žuvačiek firmy Kent. Jedná sa o série TURBO, Turbo 2000 a nálepka. Možná aj výmena. PREDANÉ: Peugeot 205Gti, Citroen AX Posielam 2. triedou doporučene prípadne Packet po pripísaní peňazí na účet. Na DOBIERKU z dlhodobých negatívnych skúseností nezasielam, možné aj osobné stretnutie. Viď moje hodnotenia.
Kartičky zo žuvačiek
Predám kartičky zo žuvačiek najmenej 50 rokov staré, cena: dohodou, Rozprávky: - Pavol Dobšinský: Slovenské rozprávky, cena: 15,- Eur + poštovné, - bratia Grimmovci: Kráľ Drozdia brada, cena: 12,- + poštovné, - Bažov: Malachitová škatuľka, cena: 10,- Eur + poštovné, platba vopred na účet, na dobierku nezasielam, kontakt cez formulár